Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vardır bir zamanı zaten iğne etkisi aybı hamile gibi hissediyorsun buda bizi biraz yoruyor sanırım gönül hemen olsun istiyor ama hayırlısı demekten başka bişey gelmiyor elden
Aynen o hormon vücudumda var olduğu için koku duyum aşırı hassas suan ve sürekli alt karın bölgemde böyle hazımsızlık gibi birsey var. Gögüslerimde arada bir sızlıyor

Rahim filminde görünmemesi çok garip geldi bana, rahim filminde görülmeyen şeyi doktor fiziksel muaynede mi gördü? Aşırı garip geldi bana bu.

Kendimden örnek vereyim size, bende rahim filmi çekildim Ağustos ayında çok şükür tüpler de vs. sorun çıkmadı ancak rahmim "T" şeklinde çıktı.
Yani rahim için normale göre dar, embriyonun tutunabileceği alan küçük, rahim yetmezliği deniyormuş. Rahim genişletilmesi için histeroskopi ameliyatı gerekli normalde ve ameliyat 4 bin tl.
Başka bir doktora gittim, T şeklinde rahim ancak bu hamile kalamazsın veya hersey çok kötü gidecek diye birsey yok, bir çok kadın rahim şeklini doğumda öğreniyor, boşuna para verip ameliyat olma dedi.
Bu ay klomen ve çatlatma iğnesi olup doğal yollar ile denedim, eğer bu ay olmaz ise bir sonraki ay aşılama deneyeceğim bende. oda olmaz ise histeroskopi ameliyatını değerlendirmeye alırım.
Bana kalırsa önce klomen ve çatlatma iğnesi yardımı ile normal dene sonra aşılama denersin

Merhaba arkadaşlar. Ben de kasım ayına paslandım 24 kasım bat. İki ay önce ovulasyon testi kullandım yumurtlamayı yakalamama rağmen olmamıştı geçen ay bu yüzden yapmamıştım hevesim kırılmıştı ama Bu ay tekrar ovulasyon yapıcam. Soğan kürü de uygulamayı düşünüyorum eşimde keçi boynuzu pekmezi içiyor. İnşallah bu Kasım ayı hepimizin yüzünü güldürür.

Merhaba kızlar kafam allak bullak oldu bata 2 gün var. Bugün temizlik yaparken elime paslı bir iğne battı hemen kanattım falan. Sonra doktora gittim hamilelik şüphem var dedim hcg aldı sonuç 2 saate çıkacakmış. Bebek yoksa asi yaptır varsa yaptırma bebek düşebilir dedi. Yaptirmazsan da tetanoz bulaştıysa bebeği etkileyebilir dedi. Böyle bir durum yasayan oldu mu

Merhaba arkadaşlar ben bat beklerken oğlumun su çiçeği çıkarmaya başladığını gördük gebelikte cok riskliymis su an ne yapacağım bilmiyorum ben de daha önce geçirmedim bu hastalığı

Ben de normal denemeye karar verdim zaten biri dış gebelik olsa da 2 kere hamile kalmıştım yani tekrar neden olmasın ki diye düşündüm

Merhba arkadaşlar benim Bat da 6 Kasım. Geçen ay ovitrel ve Klomen kullandım olmadı. Ama çok stresli bir aydi benim için. Kendimi rahatlatamadım bir türlü. Neyse geçen yıl kasım ayından beri istiyoruz. İkinci kez anne olmak istiyorum. Oğlum 8 yaşında. Çikolata kisti geçmişim var iki operasyon geçirdim. Ama bu ay psikolojik olarak daha rahatım. Açıkçası burayada çok girmemeye çalışıyorum negatif şeyler okuyup stres olmayayım diye ama son hafta hep kendimi burda buluyorum

Ben bu ay 8 gün sogan kürü yapabildim. 18 ekimde bırakmıştım yapmayı. Aradan 11 gün geçti. Hâlâ gaz sancisi yapar mı. Tecrübesi olan var mi

Ben bu sabah test yaptım negatifti Senelerdir pko tedavisi oluyorum 3. ayıda es geçtik sanırım adet olmayı bekleyeceğim ovulasyon testleriyle tekrar yumurtlama takip edeceğim. Bu ay doktor kontrolüm de var bakalım ne diyecek. Soğan kürü işe yarıyor mu işe yarıyorsa bu ay bende yapabilirim. Nasıl uyguluyorsunuz hanımlar

Soğan kürünü evlenmeden çikolata kistim için yapmıştım ve maalesef küçülme bile olmadı. Yapanlara saygım var ama ben gebelik beklerken hormonlarla oynamayı riskli buluyorum ki ya gebeysem diye nar maydonoz bile tüketmiyorum

Bende cesaret edemiyorum ama çokta olumlu yorum okuyorum bu süreç kafa karışıklığı yapıyor sanırım

Bende cesaret edemiyorum ama çokta olumlu yorum okuyorum bu süreç kafa karışıklığı yapıyor sanırım
Otlar kesinlikle şifalı ama hangi bedende nasıl uygulanmalı gibi soruların cevaplarına doğru bilgiler almak su dönemde çok güç. Rabbim hepimize şifa versin ben meyve sebzeleri mevsiminde normal koşullarla tüketme taraftarıyım zaten paketli, hormonlu (tavuk..), zararlı (fazla kafein,sigara..) ürünlerden uzaklaşmak bile bi detoks

Selams kizlar bir sorum olacakti kac gundur catlatma ignesi vurulmus gibi agrilarim oluyor bacaklarimda oyle boyle degil ozellikle geceleri bigun sag bi gun sol bacagimda adetime az kaldi sizde aynisini yasiyomusunuz?

Paketli ürünler hormonlu ürünler kullanmaktan bende kaçınıyorum kendim yapmaya gayret ediyorum çalışıyorum akşam onlara vakit ayırıyorum tavuk yumurta falan hep köyden zaten sigarada kullanmıyorum en iyi tarafları bunlar ama pozitif göremeyince işte insan duyduğu herşeyden umutlanıyor Ben pozitif göremedim herhalde bu ay pozitif göremem artık inşallah sizler istediğiniz sonucu alırsınız

Bende çalıştığım halde bu şekilde beslenmeye gayret ediyorum, işte güzelim simit çay yemekten bile vazgeçtim evet o tek çizgiyle evin her yerinde her türlü ışıkta bi çizgi daha aramak çok yorucu ama ben hem kendim hem siz hemde buradaki tüm arkadaşlar için dua edicem Rabbim hepimize versin

Ekledim canım hoşgeldiiniiz :) Sizde yumurtlama takibi yapıyor musunuz?
Teşekkür ederim :) evet bende bu ay adetim bitince ovulasyon testine başladım suan negatif bekliyorum 3 aydır deniyoruz. Bu ay da olmazsa aralıkta doktora gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…