Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar merhaba ayın 22 sinde çatlama iğnesi olmuştum.2 gündür şiddetli kasık ağrısı bel ağrısı ve akıntım var anlamadım iğne vurulalı uzun zaman oldu aslında. Bu şekilde olan var mı aranızda

Bende bu ay gitsem mi diyorum doktora ne zaman gitmek lazım şuan regl 3.günümdeyim
Reglin 3.gününde hormon tahlilleri yaptırabilirdin bilmiyorum daha önce yaptırdın mı yaptırdıysan sıkıntın da yoksa reglinden sonraki 1 hafta 10 gün önemli de kaç günde bir Regl olduğun önemli atıyorum 28 günde birse 14.gün yumurtlama günün oluyo veya daha uzunsa süre ortası genelde yumurtlama oluyo bunun için de ovülasyon testiyle en azından aşağı yukarı yumurtlama gününü takip edip sonradan ultrasonla takibe daha net tarih tutturursun canım ben öyle yaptım mesela 3-4 Aydır ovülasyon takibi yaptım ya en azından ne zaman yumurtlamam olduğunu biliyorum o yüzden nokta atışı gibi doktordan randevu alırken o günden 2 gün öncesine alır o şekilde takipte oluruz diye düşünüyorum bakalım

Bende bu ay gitsem mi diyorum doktora ne zaman gitmek lazım şuan regl 3.günümdeyim
Ben geçen ay 4 eylül de oldum 25’inde gittim (hamilelik var mı diye) yumurta döllenmemiş dedi 2-3 gün öncesinde yumurtlamışım yani 22’si olsa ona göre hesapla :) ama herkesin adet döngüsü aynı değildir, sen bence adetin bittikten sonra 9.gün git dr sana net bir şey söyler

Ben bu tür ovulasyon testlerini hiç kullanmadım kullanmayı da düşünmüyorum çünkü duzenli birliktelik olduğunda zaten tutturuluyor hatta ben telden yumurtlama takip ediyorum ona göre yapmasakta bı şekilde denk geliyo ama nasip işte vaktini bekliyor

Ya kızlar ezan programı var telde orda dua kardeşliği diye bı sayfa bana tam 91 Meryem suresi okunmuş inanamadim bugüne kadar hiçbir dua sayısı bu kadar yukselmemisti en fazla kırk olurdu ilk defa benim oldu sizce bu bı işaret mi kalbim yerinden cikicak

İnşalah öyledir rabbim kabul etsin ve güzel haberler getirsin

Canım Selam,
Sen ovulasyonda yumurtlama gördün mü peki hiç? biraz bilgi verebilir misin?
Canım benim adetim düzenlidir. Bu ay reglim 18 ekimde bitti. Normalde kullandığım telefon programı yumurtlamamı 26 ekim olarak gösteriyordu. Burada öğrendiğim her zaman yumurtlama gününün aynı olamayacağıydı o yüzden ovulasyon testi aldım. Adetim 18 ekimde bitince 21 ekimde ilk yapabildim. İkisi eşit renkteydi muhtemelen 22 de pik görürüm sanıyordum ama 22 sinde t de hiç çizgi yoktu ve ben muhtemelen 20 sinde piki gördüm bu yüzden de yumurtam çatladı kaçırdım sandım. endişelenip ayın 23 ünde cuma günü doktora gittim. Yumurtam çatlamamıştı 18 mmdi ve doktor yakında çatlar o akşam ve pazar günü ilişki dedi. doktordan döndüğüm gün yine merak edip yaptım ovulasyonu 23 ekimdeki hali görünüyor pik olmuş. (telefondaki uygulama yanıltıcı çıktı) Sonra ertesi gün yaptım çatlamıştı muhtemelen 24 ekimde orada belli. Bence riske atmayın ultrasondan öğrenin mümkünse. Ovulasyon da telefonda şaşırtıyor.

Eklentiler

• 6EFD1EE9-E446-4C60-86F0-742CAEB20A67.jpeg
    68,8 KB · Görüntüleme: 40
Merhaba histeroskopi sonrası hamile kalabilen var mı acaba? Var ise tedavi ile mi oldu ve kaçıncı ay oldu? Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim

Merhaba kızlar,
Pko olup da hamile kalan var mı aramızda? Merak ettiğim şey, pko da adetin ne zaman geleceği belli değil ya, testten önce ne gibi belirtiler oldu?? Yanıtlarsaniz çok sevinirim. Bende pko var. Ağustosta korunmayi bıraktık. O ay enfeksiyon oldu bende. Sol kasıgım hep ağrıdı. Şimdi de 30 gün oldu sat tan beri. 2 gündür tansiyon düşüklüğü ve hafif mide bulantısı var. Yanlış alarm olabilır mi

Tsh : 7.9
Fsh : 11.3
Moralim yerlerde ağlayıp ağlayıp duruyorum

Ben Meryem suresi sonrası hamile kaldım ama maalesef düşükle sonuçlandı. İnanırsan kalpten gerçekten Rabbim duyuyor sesini

Ben Meryem suresi sonrası hamile kaldım ama maalesef düşükle sonuçlandı. İnanırsan kalpten gerçekten Rabbim duyuyor sesini
Evet çok inanıyorum bu benim hayat felsefem "inanmak başarmanın yarısıdır"okuyupta hiç hamile kalamayan duymadım Rabbim en yakın ve hayırlı zamanda cümlemize nasip eder insaAllah inanıyorum bütün kalbimle pek sen nasıl okudun hurmaya mi ayrıntılı anlatirmisin

Ben normal okudum öyle su hurma falan değil her gece yatakta yatmadan önce okudum. Sonra adet olunca eşim devam etti. Arkasından duamı ettim. Tam 3. Ayda gelmişti. İnşallah adetim bitsin tekrar başlıcam hem psikolojik olarak rahatlatıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…