Evet yalnız olmadığını, bu heyecanı bir sürü kişi ile paylaştığını ve hamilelikler olunca da imkansız olmadığını görüyorum ben burdaKızlar şöyle bir tablomuza baktımda bugün itibariyle 80 kişi olmuşuz
Birlikte güzel haberler beklemek çok güzel. Akşamları ve haftasonları pek aktif olamıyorum bu yüzden sohbetlerinize sonradan dahil oluyorum kusura bakmayın. :)
Pazar gününden itibaren heyecanlı bekleyişlere başlayacağız inşallah
Şimdi hazır bat günlerimiz yaklaşıyorken sorum hepinize ;
Yumurtlamanızı gördünüz mü arkadaşlar? Dilerseniz testlerinizide burada paylaşabilirsiniz birbirimize destek olalım bilmediğimiz soruların cevaplarını birlikte bulalım isterim.
Önce ben kendimle başlayayım bugün 35.günüm hala yumurtlama görmedim maalesef ama hissediyorum 10 gün içerisinde bi yumurtlama olacak vucudum bana böyle söylüyor :) Zaten 50-60 günlük bir adet döndüm var bende yumurtlamayı bu aralar bekliyordum. :)
Sizlerde durumlar nedir kısaca bahseder misiniz? Birde herhangi bir belirtiniz var mı gebeliğe dair?
Hepinize kucak dolusu sevgiler, enerjiniz hiç bitmesin hep pozitif kalın
Günaydın canımKızlar şöyle bir tablomuza baktımda bugün itibariyle 80 kişi olmuşuz
Birlikte güzel haberler beklemek çok güzel. Akşamları ve haftasonları pek aktif olamıyorum bu yüzden sohbetlerinize sonradan dahil oluyorum kusura bakmayın. :)
Yumurtlamanızı gördünüz mü arkadaşlar? Dilerseniz testlerinizide burada paylaşabilirsiniz birbirimize destek olalım bilmediğimiz soruların cevaplarını birlikte bulalım isterim.
Önce ben kendimle başlayayım bugün 35.günüm hala yumurtlama görmedim maalesef ama hissediyorum 10 gün içerisinde bi yumurtlama olacak vucudum bana böyle söylüyor :) Zaten 50-60 günlük bir adet döndüm var bende yumurtlamayı bu aralar bekliyordum. :)
Sizlerde durumlar nedir kısaca bahseder misiniz? Birde herhangi bir belirtiniz var mı gebeliğe dair?
İnşallah vardır canım güzel haberlerini duyarız buradan :) Aynen öyle bende heyecanlanıyorum 80 kişiden birilerinden mutlaka güzel haberler gelecektir yine burada birlikte sevineceğiz :)Evet yalnız olmadığını, bu heyecanı bir sürü kişi ile paylaştığını ve hamilelikler olunca da imkansız olmadığını görüyorum ben burdaBaşkalarının silik çizgileri bile heyecanlandırıyor beni. Ben yumurtlamamı göreli 9-10 gün oldu diye düşünüyorum akıntı ve kaşık batmalarından tahmin ediyorum. Dün kahverengi lekelenmem oldu ama başka bir belirtim yok hatta kistim olduğu için ona yoruyorum pek ümidim de yok bu ay. Herşey gönlümüze göre olsun
Kuzum bende hiç o kürleri kullanmadım açıkcası birde ters bi tepki yapar vucudum diye korkuyorum bu yüzden kullanmadım. Ama kısaca bahsedersen yine bu kürlerden ve nasıl uyguladığından belki denemek isteyenler olur :)Günaydın canımben şahsen hiç ovülasyon testi kullanmadım. Bu ay incir kürü ve bal-çörek otu kürünü tükettim. Nasıl akıntım oldu size anlatamam, ilk defa bu kadar çok oldu. Resmen yumurtladığımı hissettim.
Bat 6 Kasım, şu an bir belirtim yok, günleri de tam değerlendirdim mi bilemiyorum... akıntım varken değerlendirdim ama galiba çatlama akıntısız oluyormuş, akıntı yokken o sürede bi 3 günümüz boş geçtiinşallah tutmuştur eğer tutarsa yaptığım doğal kürleri buraya da yazacağım, hepinize faydası olur inşallah
Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile versin bakalım bu dört beş gün nasıl geçecekİnşallah vardır canım güzel haberlerini duyarız buradan :) Aynen öyle bende heyecanlanıyorum 80 kişiden birilerinden mutlaka güzel haberler gelecektir yine burada birlikte sevineceğiz :)
Yumurtlamayı adetimin 15 ve 16. Günleri gördüm. Bende pko var. Bazen 27 gün de bir bazen 40 günde bir adet oluyorum.Hoşgeldiiin ekledim senidee :) Yumurtlamanı kaçıncı günde gördün kuzum birde düzensiz derken kaç günder bir adet oluyorsun?
Öncelikle incir küründen bahsedeyimKuzum bende hiç o kürleri kullanmadım açıkcası birde ters bi tepki yapar vucudum diye korkuyorum bu yüzden kullanmadım. Ama kısaca bahsedersen yine bu kürlerden ve nasıl uyguladığından belki denemek isteyenler olur :)
30 aylık oğlum var kardeş istiyoruz, ilk hamileliğimde karar verdik oldu ovü testi hakkında bilgim yoktu.Kızlar şöyle bir tablomuza baktımda bugün itibariyle 80 kişi olmuşuz
Canım senin daha yumurtlama olmamış ki. Şuanda kaçıncı günündesin?30 aylık oğlum var kardeş istiyoruz, ilk hamileliğimde karar verdik oldu ovü testi hakkında bilgim yoktu.
Şimdi 2 aydır test yapıyorum ama testlerden sonuç alamadım, her gün saat 14.30 da yaptım öncesinde sıvı alımını kestim. 18’ini değerlendirdik zaten dr da yumurtlamadan önceki 1-2 gün daha şanslı oluyor dedi kafam karışık yaniama eğer öyleyse sanki doğru zamanda denedik gibi. Bugün kan tahlili vermek için gittim ama tatilden dolayı bu hafta laboratuvarlar verimli çalışmayacakmış Pazartesi gel dedi. Ekte ovü testleri gönderiyorum.
İnşallah iyiye işarettir kuzum :)Günaydın kızlar. Benimde yumurtlamaya göre bat 5 kasım ama bugün adet olacakmışım gibi ağrım var kasıklarımda ve ıslaklık wcye gidiyorum Hiçbişey yokk. Sanırım kendimde belirti aramaya başladım halbuki daha 10 gün var
selam canım ben 16.günümde gördum normalde 21. gün oluyordu bu ay erken olduKızlar şöyle bir tablomuza baktımda bugün itibariyle 80 kişi olmuşuz
Hadi bakalım inşallah güzel haberler veirirsin bize canım kaç gün geçti üzerinden yumurtlamanın? Birde yumurtlama fotosu varsa atar mısın? Net yumurtlamayı görmesi açısından bilmeyenlerin.selam canım ben 16.günümde gördum normalde 21. gün oluyordu bu ay erken oldu
Ekledim canım senide hoşgeldin. Düşüklerinin sebebini araştırdın mı? birde kaçıncı haftalarda düşmüştü?Merhabalar ekim ayında klomen ve çatlama iğnesi kullandım fakat gebelik oluşmadı bugün adetin 2. Günü tekrar kontrole gittim kolemene başladım bu sefer günde 3 kez alıcam. 2 düşüğüm var nasipse tekrar deniyoruz inş isteyen herkes en kısa zamanda hamile kalır
bugün ovülasyonun üstünden 8 gün gecti bekliyorum ben test için uygulama kullanıyorum her testi okutuyorum doruk 200 olunca yumurtlama oluyorHadi bakalım inşallah güzel haberler veirirsin bize canım kaç gün geçti üzerinden yumurtlamanın? Birde yumurtlama fotosu varsa atar mısın? Net yumurtlamayı görmesi açısından bilmeyenlerin.
9 ve 24 herşeyi yaptık genetik testide dahil hiç bir sıkıntı çıkmadıEkledim canım senide hoşgeldin. Düşüklerinin sebebini araştırdın mı? birde kaçıncı haftalarda düşmüştü?