Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar şöyle bir tablomuza baktımda bugün itibariyle 80 kişi olmuşuz
Birlikte güzel haberler beklemek çok güzel. Akşamları ve haftasonları pek aktif olamıyorum bu yüzden sohbetlerinize sonradan dahil oluyorum kusura bakmayın. :)
Pazar gününden itibaren heyecanlı bekleyişlere başlayacağız inşallah

Şimdi hazır bat günlerimiz yaklaşıyorken sorum hepinize ;

Yumurtlamanızı gördünüz mü arkadaşlar? Dilerseniz testlerinizide burada paylaşabilirsiniz birbirimize destek olalım bilmediğimiz soruların cevaplarını birlikte bulalım isterim.
Önce ben kendimle başlayayım bugün 35.günüm hala yumurtlama görmedim maalesef ama hissediyorum 10 gün içerisinde bi yumurtlama olacak vucudum bana böyle söylüyor :) Zaten 50-60 günlük bir adet döndüm var bende yumurtlamayı bu aralar bekliyordum. :)

Sizlerde durumlar nedir kısaca bahseder misiniz? Birde herhangi bir belirtiniz var mı gebeliğe dair?

Hepinize kucak dolusu sevgiler, enerjiniz hiç bitmesin hep pozitif kalın

Evet yalnız olmadığını, bu heyecanı bir sürü kişi ile paylaştığını ve hamilelikler olunca da imkansız olmadığını görüyorum ben burda Başkalarının silik çizgileri bile heyecanlandırıyor beni. Ben yumurtlamamı göreli 9-10 gün oldu diye düşünüyorum akıntı ve kaşık batmalarından tahmin ediyorum. Dün kahverengi lekelenmem oldu ama başka bir belirtim yok hatta kistim olduğu için ona yoruyorum pek ümidim de yok bu ay. Herşey gönlümüze göre olsun

Günaydın canım ben şahsen hiç ovülasyon testi kullanmadım. Bu ay incir kürü ve bal-çörek otu kürünü tükettim. Nasıl akıntım oldu size anlatamam, ilk defa bu kadar çok oldu. Resmen yumurtladığımı hissettim.
Bat 6 Kasım, şu an bir belirtim yok, günleri de tam değerlendirdim mi bilemiyorum... akıntım varken değerlendirdim ama galiba çatlama akıntısız oluyormuş, akıntı yokken o sürede bi 3 günümüz boş geçti inşallah tutmuştur eğer tutarsa yaptığım doğal kürleri buraya da yazacağım, hepinize faydası olur inşallah

İnşallah vardır canım güzel haberlerini duyarız buradan :) Aynen öyle bende heyecanlanıyorum 80 kişiden birilerinden mutlaka güzel haberler gelecektir yine burada birlikte sevineceğiz :)

Kuzum bende hiç o kürleri kullanmadım açıkcası birde ters bi tepki yapar vucudum diye korkuyorum bu yüzden kullanmadım. Ama kısaca bahsedersen yine bu kürlerden ve nasıl uyguladığından belki denemek isteyenler olur :)

Hoşgeldiiin ekledim senidee :) Yumurtlamanı kaçıncı günde gördün kuzum birde düzensiz derken kaç günder bir adet oluyorsun?
Yumurtlamayı adetimin 15 ve 16. Günleri gördüm. Bende pko var. Bazen 27 gün de bir bazen 40 günde bir adet oluyorum. ama genel olarak bi 35 i kesin buluyoruz. Daha öncede ovülasyon takibinde yumurtlamalarda geç olmuştu. Bu ay klomen kullandığım için zamanında oldu

Öncelikle incir küründen bahsedeyim
İkiye böldüğüm kuru incirleri zeytinyağına koydum. Her sabah aç karna bir tam incir yedim. Bu sadece hamilelik için değil, sağlık için çok önemli bir kürmüş ve süresi yok. Bir ömür de kullanabilirsiniz. İncir kürü diye arayabilirsiniz nette falan
İkinci olarak da, bir yemek kaşığı bala, bir tatlı kaşığı çörek otu koyup karıştırdım ve yedim her sabah yedim. Bu adetin 2. günü başlıyor ve 12. Günü bitiyor yani 10 gün sürüyor. Çörek otlarını iyice çiğneyin, tat biraz acı oluyor ama 10 gün sonuçta
Bunları kullandıktan sonra döngümün 11. günü akıntım başladı. Telefondaki uygulamaya göre de erken yumurtlamış oldum.
Bakalım hayırlısı

Günaydın kızlar. Benimde yumurtlamaya göre bat 5 kasım ama bugün adet olacakmışım gibi ağrım var kasıklarımda ve ıslaklık wcye gidiyorum Hiçbişey yokk. Sanırım kendimde belirti aramaya başladım halbuki daha 10 gün var

30 aylık oğlum var kardeş istiyoruz, ilk hamileliğimde karar verdik oldu ovü testi hakkında bilgim yoktu.
Şimdi 2 aydır test yapıyorum ama testlerden sonuç alamadım, her gün saat 14.30 da yaptım öncesinde sıvı alımını kestim. 18’ini değerlendirdik zaten dr da yumurtlamadan önceki 1-2 gün daha şanslı oluyor dedi kafam karışık yani ama eğer öyleyse sanki doğru zamanda denedik gibi. Bugün kan tahlili vermek için gittim ama tatilden dolayı bu hafta laboratuvarlar verimli çalışmayacakmış Pazartesi gel dedi. Ekte ovü testleri gönderiyorum.

Eklentiler

• 457510D3-4669-4411-8C31-0762D8FCBC6C.jpeg
    73,2 KB · Görüntüleme: 41
Canım senin daha yumurtlama olmamış ki. Şuanda kaçıncı günündesin?

İnşallah iyiye işarettir kuzum :)

selam canım ben 16.günümde gördum normalde 21. gün oluyordu bu ay erken oldu

selam canım ben 16.günümde gördum normalde 21. gün oluyordu bu ay erken oldu
Hadi bakalım inşallah güzel haberler veirirsin bize canım kaç gün geçti üzerinden yumurtlamanın? Birde yumurtlama fotosu varsa atar mısın? Net yumurtlamayı görmesi açısından bilmeyenlerin.

Merhabalar ekim ayında klomen ve çatlama iğnesi kullandım fakat gebelik oluşmadı bugün adetin 2. Günü tekrar kontrole gittim kolemene başladım bu sefer günde 3 kez alıcam. 2 düşüğüm var nasipse tekrar deniyoruz inş isteyen herkes en kısa zamanda hamile kalır

Ekledim canım senide hoşgeldin. Düşüklerinin sebebini araştırdın mı? birde kaçıncı haftalarda düşmüştü?

Kizlarr bugun yumurtaliklarima baktirdim 2aydir tedavi gormuyorum pkosum solda bi yumurta olusmuş adetin 14.gunundeym inşallah kendi çatlar da bebiş olur bana hepimiz bu ay mucizemice kavusalm inşallahhhh

Hadi bakalım inşallah güzel haberler veirirsin bize canım kaç gün geçti üzerinden yumurtlamanın? Birde yumurtlama fotosu varsa atar mısın? Net yumurtlamayı görmesi açısından bilmeyenlerin.
bugün ovülasyonun üstünden 8 gün gecti bekliyorum ben test için uygulama kullanıyorum her testi okutuyorum doruk 200 olunca yumurtlama oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…