Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba hanımlar beni de ekler misiniz bat 1 kasım 3. Denememiz inşallah bu ay iyi haberler alırız
Ekledim canım senide inşallah güzel haberlerini alırız bi kaç gün kaldı şunun şurasında :) herhangi bir belirtin v.s. var mı peki? Birde ovulasyon testi kullanıyor musun?

Canım yumurtama gördüğün günü değerlendirdin mi peki ve sonrasında ki 3 günü? Birde ovulasyon testi ile mi takip ettin? eğer programdan takip ettiysen program yanıltıcı olabiliyor.

İnşallah olur kuzum haberlerinizi heyecanla bekliyorummmm :)

inşallah boşa çıkmaz
newmoon10 ben aynı daha yeni regl bitti bu ayın en sonlarındayım
Herkese hayırlı kandiller

Arkadaşlar hepinizin kandili mübarek olsun, bu mübarek günde hepimiz birbirimiz için dua edelim olur mu? Ben öğle namazından önce evlat sahibi olmak için hepimizin adına meryem suresi okudum. Sizlerde beni ve hepimizi dualarınızda unutmayın olur mu? Allah kabul etsin inşallah.
Kasım ayına son 3 gün kala 83 kişiyle büyük bi bekleyiş içerisindeyiz rabbim hepimize evlat sevgisi tattırsın inşallah.

Allah'ım razı olsun canım Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah isteyen herkes dualaarda inşallah Rabb'im sanada tez zamanda anne olmayı nasip eder inşallah

Ekledim canım senide inşallah güzel haberlerini alırız bi kaç gün kaldı şunun şurasında :) herhangi bir belirtin v.s. var mı peki? Birde ovulasyon testi kullanıyor musun?
Ovulasyon testi kullandım canım memnun olmayan çok ama laboquick marka kullandım göğüs hassasiyetim çok fazla ay bir kaç gün öncesine kadarda sağ kasığımda 2-3 gün kadar ara ara batmalar oldu bu ay istediğimiz sonucu alırız inşallah

O zaman ne diyoruuuuuzzz Hadi İnsaAllah bu gece bütün dualarım hepimiz için hanımlar bu güzel gece hürmetine Rabbim kucaklarimizi doldursun İnsaAllah topik topik etrafta dolanalim İnsaAllah bizde yatarken bacak aramıza yastık koyalım,otururken esimizin yardımıyla oturalım,yemek yaparken kocaman göbüşlerden yan duralimİnsaAllah

Amiiiinn. Çok erken galiba ama ben bugün test yaptım. Tabiki kocaman negatif çıktı

Bende 2 ay oldu folidice kullanıyorum daha iyisi varsa öneri alabilirim kızlar pek yeniyim bu konuda

Kandilimiz mübarek hayırlara vesile olsun Bende israk vakti okudum Rabbim kapisindan boş cevirmesin cümlemizi

Kızlar ya adetime daha. Var ama panık atak ıcın ılac kullanmam gerekıyor ve pozitifse hemen ilaçları bırakmam lazım ağır cnku ılaclar acaba kan versem varsa cıkar sanrm demi

Kızlar ya adetime daha. Var ama panık atak ıcın ılac kullanmam gerekıyor ve pozitifse hemen ilaçları bırakmam lazım ağır cnku ılaclar acaba kan versem varsa cıkar sanrm demi
Kanda tabiki çıkar Rabbim yardımcın olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…