Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şöyle bi okudum da imrendim size ne yalan söyleyeyim. Benim amh düşük ve eşimde morfoloji sorunu var. Olmayacağını bile bile bir umut ovülasyon testlerini denedim aylarca. Benim tutmadı Insallah sizin tutar.

Bata beş gün var erken gebelik testi yaptım negatif Allahtan Ümit kesilmez hayırlısı olsun
Ben ilk hamile kaldığımda erken de değil normal gebelik testi yaptım ve 2 ay boyunca negatif gördüm sonra o gün tenis oynamıştık gerinmekten dolayı kasıklarımda ağrı olunca eşime ‘test yaptım hamile değilim ama kesin kist falan varsa o patladı galiba’ dedim, dr a gittik meğer hamileymişim.

yani her testte çıkmayabilir kan testi yaptır istersen :)

Nasıl isterim benim de böyle bir hikayem olsun Düşük ile sonuçlanan gebeliğimde bir hafta önce bile silik çizgim olmustu o yüzden sanırım biraz hayal kırıklığına uğradım. Geçen hafta cuma kan testi verdim negatif çıktı bir negatife daha kalbim dayanmaz beş gün daha beklicem bakalım

Merhaba benim ilk gebeliğim olacak inşallah allah nasip ederse.. yumurta takibi yaptim iki ay ama sonucta gebelik olmadi sonra biraktim akisina ama bi yaptigimda orta günlerde diger yaptigimda regle bikaç gün kala görmüştüm şaşırmıştım bayagi. Rabbim hepimize en kisa zamanda nasip etsin insallah

Seninde mi değerler yüksek
Yok canım ben saat gibi tam vakitli olurum bir yıllık evliyim ve hiç birşey yapmıyoruz ilk defa geç ve sadece 2 gün oldum bazı belirtilerde vardı yada beynim benimle oynadı diyelim test yaptım negatifti bütün gün yikiktim ağladım yattım yedim depresyon yani sonra kendime sen kimsesiz değilsin dedim kimsesizlerin kimsesi Rabbin var dedim ve hemen toparlandım ondan öyle dedim canim

Canım en hayırlı zamanda olur inşallah, bak corona diye bir şey yokken onunla tanıştık, hayat bize neler sunacak Allah’tan başka kimse bilemez. En hayırlısı en hayırlı zamanda olsun hepimiz için

Bide en kötüsü ne biliyomusunuz hanımlar benimle aynı zamanda evlenen kızlar ya doğum yaptı yada şuan hamile sanırım oda benim yikilmama sebep oldu ama mahsun ne der yıkılmadım ayaktayım ama dertlerimle baş başa değilim siz varsınız canlarr tanıdık biriyle konusmaktansa aynı duyguları yaşayan hanımlarla paylaşmak daha iyi geliyo bana iyiki varsiniz
hayırlı geceler ben kaçar

Hanımlar selam Bat tarihleri yaklaşıyor durumlar nedir? Belirtileri olan var mı? Benim bat 3 kasım ama 3 gündür bel ağrısı ile uyanıyorum. 1 haftadır yatakta yatmıyoruz koltukta yatıyoruz belki o yüzdendir bilemiyorum fazla ümitlenmek istemiyorum boşa çıkar diye

Koltuktandir o koltuktan diye düşünelim de aksi çıksin bahtiniza

Ben takibi yapicam 2 aydır istiyoruz. Ondan öncesinde ertesi gun hapı kullanmstm bir kaç kere ondan dolayı adetim gecikiyordu bu ay ilk defa düzene girdi tam 28. Günümde oldum bakalım inşallah bu ay olur

Ben takibi yapicam 2 aydır istiyoruz. Ondan öncesinde ertesi gun hapı kullanmstm bir kaç kere ondan dolayı adetim gecikiyordu bu ay ilk defa düzene girdi tam 28. Günümde oldum bakalım inşallah bu ay olur
Hadi hayırlısı yeni başlamışsın Rabbim emeklerini zayi etmesin canım

Canlar, 9 gün önce çatlatma iğnesi oldum. Şuan ovülasyon testlerim kıpkırmızı, hani gebelik testinden önce ovulasyon testleri kırmızı olur ve insanlar öyle öğrenir ya onun gibi, ancak ben bunun iğnenin etkisi ile olduğunu billiyorum.

İğne içerisinde HCG hormunu olduğu için böyle, iğnenin etkisi yaklaşık 12 gün sonra bitiyormuş.
Ben bu nedenle bat tarihim olan 5 Kasım tarihine kadar bekliyor olucam.

İnşallah bu sefer olmuştur yaa

Canımm yumurtlama görmedim evde testim kalmamıştı ama ağrım ve akıntımdan yumurtlama olduğunu anladım(19.10.2020 pazartesi gece) değerlendirdim. Aradan 2 gün geçti(21.10.2020 çarşamba akşamı) çekmeceleri düzenlerken son 1 tane ovu testi buldum ağrım ve akıntım devam ediyordu onu yaptım resimde ileticem sanırım tam çatlamak üzereymiş o günü değerlendirdim. Bat a bugünü saymazsam 6 gün kaldı. Belirti maalesef ki klasik adet belirtileri. Tek umudum rahim filmi çektirmiştim geçen ay; rahim filminden sonra hamilelik şansı çok artıyor diye okuyorum. Ama bu ayı yumurtlama ve çatlama günü hariç (o da benim tahminim) değerlendiremedim. Zaten oldum olası bana ekim-kasım arası hep uzun gibi gelmiştir şimdi işin içine bekleme girince hiiçç geçmiyor.

Eklentiler

• çatlama diye düşündüğüm testim.jpg
    55,6 KB · Görüntüleme: 28
Kızlar bu arada folik asit alıyorsunuz değil mi? Hamile kalma planı başlayınca için diyor drlar, ben başladım içmeye..
Ben ilk başta folbiol kullanıyordum şimdi gynositol diye bir gıda takviyesine başladım içerisinde folik asitte var canım. Geç yumurtladığım ve adetim düzensiz olduğu için doktor önermişti gynositolüde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…