Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa evet hakkaten zaman geçmiyor ben inanıyorum güzel haberler alacağız hepimiz almasak bile çoğunluğumuz güzel haberler alacak inşallah canım :)
Evvet o listedeki hamiş emojilerden bizim de adimizin yanında yer alicakdun gece macun yaptım bugün Meryem süresine baslicam bide ilişki günleri Meryem Ana otu bideeee Fatiha suresi Saldiriiiiinnnn

Canım senin daha yumurtlama olmamış ki. Şuanda kaçıncı günündesin?
24’ünde son ovü testini yaptım sadece tek çizgi çıkıyordu son günlerde diye bıraktım. Devam edeyim mi bilemedim?
Geçen ay sat 4 Eylül idi 25’inde dr a gittim yumurta artık kan toplamaya başlamış denemene gerek yok dedi, yani adet olacaksın dedi. Ben de bu ay 24’ü son yapıp bıraktım.. oofff offf ah ben!!

yok canım olmamış çok koyu ya da aynı koyulukt olması gerekiyor keşke hemen bırakmasaydın. Bence adet olana kadar yapmakta fayda var çünkü kaç kez yumurtlayacağın belli olmaz. Bu yüzden ben şahsen adet olana kadar devam edeceğim.

Tedaviye ara vermem gerekiyordu psikolojik açıdan , doktorla yüzleşmeye henüz hazır değilim . Bir yanım doktoruma çok kızgın , diğer Yanımsa adam haklı diyor. Bazı şeyleri biraz sert bir şekilde yüzüme çarptı , ama hala haklı olabildiğine inanmak gelmiyor içimden tüm tedavi boyunca sürekli teşvik , ve herşey harikulade edasındayken , beni çok inandırmışken , toplam 7 yumurtam olduğunu söyleyip , opu da 4 tane aldık dedi , 2 si boş çıktı dedi , diğer 3 ne oldu ? Kalan ikisi içinde “ kurabiye “ yorumu yaptı ( sen defalarca çok kaliteli yumurtaların var derken adam ne olduda kalan 2 yumurtam senin tabirinle kurabiye oldu günahını alamam , sadece hayal kıroklığından yazıyorum böyle , bu ay İçin umudum vardı yine ama onuda elimden aldı doktor (( ama kasım var sonrası var :))) dualarım var , sizler varsınız , benim büyük bir Allahım var

Benim ovülasyon takibim bu şekilde oldu 24 ekimde piki gördüm 25 ekimde de yaptım silikleşmeye başlamış bi daha 26 sında yapmadım bundan sonrası nasip Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yumurtlamayı görüyorum ama çikolata kistim olduğu için sanırım yeterli olgunluğa ulaşmıyo eğer adet olursam ki inşallah olmam da güzel haberi alırım eğer olursam da ultrasonla yumurta takibi yaptırmak istiyorum engel bi durum olmazsa bakalım inşallah bu ay mutlu haberi alırız hepimiz

Eklentiler

• C4350C5C-02C9-49D0-B9CF-4A3164B2A01F.jpeg
    98,1 KB · Görüntüleme: 57
Doğru diyorsun.. zaten başka marka test alacağım laboqick bana göre değil, ilk ay miratest vardı o daha güzeldi.

bu da son ovü testi görseli, sen söyleyince hemen yaptım, arada 2 gün boşluk olmuş oldu. İnşallah dediğin gibi geç yumurtlama olur belki de, ama dediğim gibi 25’i dr a gittiğimde yumurtlama geçmiş demişti, yani bata 10 gün kala yumurtlama biraz zor bende..

Eklentiler

• 98F21A57-9EF5-462B-9147-C423BC5E2234.jpeg
    85,4 KB · Görüntüleme: 55
İşte canım benim sen umudunu kaybetmediğin sürece dualara Allah’a sığındığın sürece rabbim geri çevirmeyecek bize de tattıracak o güzel duyguyu bi yerde söylemiştim tekrar etmiş olucam burdaysa iki kere söylemiş olcam kusuruma bakmayın ama Rabbim bizi anneliğe hazırlıyo evladın ne kadar kıymetli ne kadar güzel bi nimet olduğunu anlamamızı sağlıyo ve en önemlisi kulum ben seni böyle bi imtihana tabii tuttum isyan mı ediyorsun yoksa sabır mı diyor Allahım tez zamanda bizlere de nasip etsin o mis kokuyu ciğerimize kadar çekmeyi

Bence de en mantıklısı ultrason ile takip, böyle test mest derken zaman geçiyor tabii tutturanlar da var ama ben de işe yaramadı sanki

İşte bunu duymak bir ömre değer :) çok ama çok teşekkür ederim. İnşallah rabbim hepimizin dualarını kabul etsin ve muradımızı versin

oo ne kadar net belli olmuş bu hangi marka canım? İnşallah tutmuştur :)

Sen yapmaya devam et canım ne olur ne olmaz sonuçlarına bakarız yine birlikte.

Evet yılmak yok yola devam hanımlar ben ne hayatlar okudum hiç olmayanlarin bile oluyor Rabbimiz büyük bizim için en hayırlı zamanı ancak o biliyor bazen hayırlı sandığımız şeyler bize şer olarak dönebiliyor keşke dememek icin biraz daha sabır kardeşim

oo ne kadar net belli olmuş bu hangi marka canım? İnşallah tutmuştur :)
Ağzın bal yesin inşallah :)) miratech bu ya 5 tanesi 32 lira ama ben buna güveniyorum tam günü gününe veriyo yani çok hassas o t çizgisi direk koyulaştı beklemedim c çizgisi daha koyulaşmamıştı t bordo oldu bakalım hayırlısı artık

Bence de en mantıklısı ultrason ile takip, böyle test mest derken zaman geçiyor tabii tutturanlar da var ama ben de işe yaramadı sanki
Ben 6 boyunca yumurtlama takibi yaptım . Etkilenme olmasın diye marka vermeyeceğim ama 5 adetli 35 lira olan kalem stick tarzı . Adet sonrası başlayıp 16 gün boyunca sadece bir ay pozitif verdi sonrasında zaten aşılama ve tüp bebek sürecinde ultrasonla takip yapıldı . Tüm işlemlere İlaçlara vs, bir yığın paralar verdim ama şu testlere verdiğim paralara gerçekten üzülüyorum :)) çünkü hepsini gizli gizli aldım :))) eşim karşı çıkıyordu çünkü

Benimde eşim bilmiyor ovulasyon testi kullandığımı yumurtlama günüm geldiğinde napıcam bilmiyorum

Canım bozma moralini olcak olduktan sonra 1 tane yumurtan bile yeterli .yumurta toplamada öyle oluyor toplanıyor ama embriyoya gelene kadar sayısı düşüyor hepsi o elemeden geçemiyor. Daha sağlıklısı olur inşallah bidahaki sefere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…