Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbim isteyen bekleyen herkese hayirli evlat nasip etsin bekleyislerinizi guzellikle sonuclandirsin Hamileyim canlarimmm doktordan geliyorummm
canım tebrik ederim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah sende ilk sayfadaki soruları yanıtlayabilir misin? Birde kaç çıktı beta hcg?
Ben çamaşır suyuyla yaptım köpürdü bende suda gibi 2gün sonrada kaset test yaptım pozitif çıktı
canım bunu şu domestos gibi sıvı çamaşır suyuyla mı yaptın yoksa su gibi akışkan olan çamaşır suyu mu
kız bu ne demek şimdi 0 dı 1 olmuş doktor ne dedi?

Daha gitmedim yanına birazdan gidicem hamile değilsemde adet olsamda bitse yaaa

15 gun gecikmem var randevum persembeye bu saglik ocaginda soylemiyormus beta kadin doguma gidcem iste yeniden

Kese mi gördü peki hamile olduğunu nasıl anladı beta yı söylemeden kuzum?
Beta onlarda gozukuyor canim saglikocagidir ultrason yok fakat soylemiyoruz dedi pozitif oldugu yaziyor yani fakat deger yok en kisa zamanda kadin doguma git gor keseyi dedi gecikmem baya var diye

Insanin kafasi gidiyo gercekten belirti aramaktan. Beyaz krem gibi akinti bende olmustu battan önce. Normalde battan önce hic akintim olmazdi kupkuru olurdu. Test yaptin mi acaba?
Benim bir kaç gündür kremsi akıntım dışında belirtim yok.sadece öğlen ekmek almaya çıktım eve geldiğimde hafif bulantım oldu.Önceki ilk 2 gebelikte kremsi akıntı olmuştu.Ama de sefer ki tam öyle bir akıntı değil gibi...ailem kovid oldu.Onlar için endişelenirken kendimi dinlemeye zamanım olmuyor.

Beta onlarda gozukuyor canim saglikocagidir ultrason yok fakat soylemiyoruz dedi pozitif oldugu yaziyor yani fakat deger yok en kisa zamanda kadin doguma git gor keseyi dedi gecikmem baya var diye
Enabız üzerinden sizde bhcg görebilirsiniz.Gebelik şimdi ve mı yok mu?

Beni de ekleyiiin En son 24 ekim de oldum 28 ekimde bitti olmam gerekliydi fakat şu an tam 1 hafta gecikmem var bugün tam 1 hafta oldu

ahaha karbonat denemedim ama bend e domestosla yaptım resmen köpürüyordu. ne kadar doğru ama baya köpüğü sallamadım yada karıştırmadım. idrarı ped bardaga yaptım üzerine domestos koydum çamaşır suyu resmen kapardı. yani ben bunu gebeliğime 1 hafta kala yaomaya başlamıştım. test yaptım hatta cıkmadı reğlime 2 gün olmasına rağmen ama çamaşır suyu köpürüyordu. regli günüm geldi test yaptım pat diyr cıktı 2 çizgi. deneyin belki olur. gebelikte çok köpürüyor olmayanda çok az. birde sabah yaparsanız daha iyi sonuç alırsınız.

Hadi bakalım bu ayın son gebesi kim olacak... ilk ve şunlar unutulmamış ) bu ay maşallah uğurlu geldi darısı aralığa inş. bu arada biter mi bu post yenisini acın konuşalım başka postlara hiç bakmadım ben hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…