Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bak canim ben daha önceki denemelerimde hep günasiri degerlendirdim ama bu ay üst üste deneyelim dedik ve tuttu ben de beklemiyordum acikcasi. Eger eşinde bir problem yoksa üst üste degerlendir derim
Bende bu ay üst üste değerlendiridm bankalım beklemedeyim ama hiç bir belirtim yok ne rengl ne gebelik bata 1 aralık

Canım, kasma kendini herşeyin bir ilki vardır:) Kötü şeyler için gitmek nasip etmesin ama gitmek lazım işte. Alttan muayene edecektir kendini rahat bırak.

Bunca zamandır ben listede yokmuşum :) Aslında tlf uygulamasına göre BAt 2 Aralık ama ovulasyon yumurta çatlamama göre de bugün 15 inde pik oldu 16 Kasımda da çatlamaya başladı bu duurmda hangisini baz almalıyım BAT olarak

Günaydın cnm benim bat 29 Kasım test yaptım pozitif çıkmıstı listeye eklememişsin
ekledm canım varsın sadece hamiş diye güncellememiştim kan vermeye gitmediğin için ama şimdi güncelledim :)
Günaydın kızlar
Günaydın canım hadi güzel haberler aldığımız bi hafta olsun inşallah.
kız olmazmısın vardın ama regl olunca sildim haliyle :) Çatlamadan sayman gerekiyor canım.

Gittim kadın doğuma dinlemedi bile neredeyse kadın 1 yıl dolacak dedi sadece prolaktin ve beta aldı kan 3 de çıkacak sonuç
ya aynı şeyi bende yaşıyorum biliyor musun gittiğimde acaba ben mi anlatamıyorum diyorum yoksa doktor mu başından savıyor hemen diyorum anlamıyorum. Resmen karşıma oturtup konuşasım geliyor bak doktor duurm böyle böyle bana allah ne verdiyse tüm testleri yap diyesim geliyor

Valla ya çok saçma ama mecbur bakmaları gerekiyor 1 sene uğraşmanin bir manası yok en azindan kontrol amaçlı bakmaları lazım devlet hastanesi bu konularda pek de iyi değilmiş şuan anladım. İlla özele bir ton para vermemiz lazım

Cvp verdiğin için teşekkür ederim hala olmadım ve çok hafif kremimsi akıntı var adet öncesi böyle oluyor muydu hatırlamıyorum artık beyin uçtu..

Ben rengl olmadım daha çatlamadan sayarsak bugün BAt o zaman benim 15 inde pik oldum 16 sında silikleşmeye başladı test. 17 sini birinci gün alıyorum bugün 14. gün

Bugün heralde kuzum ama bende tam bilmiyorum
Ben bugünü baz alayım en iyisi. Takvim 3 ayın ortalamasını alıyor o zaten bence hepten yanlış 2 Aralık. Geçen ay yumrutlamam geç olduğu için adetim de geç oldu. Aslında bu takvimlerin yumurtlama günlerini de dikkate alması gerekiyor hesaplarken sonuçta oraya işaretliyoruz bugün yumurtlama pozitif diye belirtiyoruz çatlayınca da negatif diye belirliyoruz. Yani benimki o şekilde. ama ortalamayı hesaplarken dikkate almıyor nedense

Canim ben ozele gittim hic test bisi yapmadan daha denememin 3.ayinda direk asilama yaoalim dedi, ozellerde para tuzagi onemli olan iyi dr bulmak

Yumurtalamdan değilde çatlamadan sonra 14 gün sayıyoruz canım pco hastası değilsen bu şekilde oluyor. Erken gebelikte çıakr mı bilmiyorum ama
Canım dün ovulasyon testi yaptım sabah koyu öğlen silik çıktı yine adetime 3-4 gün varken yumurtlama olabilir mi daha önce de yumurtlama oldu çünkü resimlerini de koyuyorum

Eklentiler

• E23D628D-B8E6-4845-90B4-90594B32DA8F.jpeg
    62,7 KB · Görüntüleme: 19
Canim ben ozele gittim hic test bisi yapmadan daha denememin 3.ayinda direk asilama yaoalim dedi, ozellerde para tuzagi onemli olan iyi dr bulmak
Aynen oda var kuzum da hiç bir test yapılmaması da can sıkıcı en azından bir kaç hormona bakabilirler di bakalım sonuç çıksın da hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…