Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kız kendim kadar senide merak ettim senin durum bendende beter :KK70: allah güzel haberler almak nasip etsin inşallah canım. Bu pembe neyin nesi acaba şimdi mutlaka onuda sor
Kuzum doktordan geldim şimdi geç yumurtlama olabilecegini söyledim takip ettigimi oda tamam regli günün bugün oluyor dedi heralde regli oldum 😂

Benim bir kaç gündür kremsi akıntım dışında belirtim yok.sadece öğlen ekmek almaya çıktım eve geldiğimde hafif bulantım oldu.Önceki ilk 2 gebelikte kremsi akıntı olmuştu.Ama de sefer ki tam öyle bir akıntı değil gibi...ailem kovid oldu.Onlar için endişelenirken kendimi dinlemeye zamanım olmuyor.
Hmm anladim canim ben de yeni atlattim zor oluyor bu sürec gercekten. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun. Insallah seninledir bebisin ve bu sefer birakmaz seni 🙏

Benim bir kaç gündür kremsi akıntım dışında belirtim yok.sadece öğlen ekmek almaya çıktım eve geldiğimde hafif bulantım oldu.Önceki ilk 2 gebelikte kremsi akıntı olmuştu.Ama de sefer ki tam öyle bir akıntı değil gibi...ailem kovid oldu.Onlar için endişelenirken kendimi dinlemeye zamanım olmuyor.
gecmis olsun canim artik kendi ailelerimizde malesef insallah cok etkilemez bizi ve sevdiklerimizi

1- Ne sıklıkta adet oluyorsun?
30 gunde 1
2- Yumurtlamanı adetinden kaç gün sonra gördün?
15.ve16.gundu
3- Ovulasyon testi kullanıyor musun?
Hayir
4- Hangi marka ovulasyon testi kullanıyorsun?
Kullanmiyorum
5- Herhangi bir rahatsızlığın var mı?
Hayir
6- Gebelik var mı? Gebeliği yumurtlamadan kaç gün sonra öğrendin?
Evet var battan 15 gun gecmisti
7- İlk belirtilerin neydi?
Sanki heran adet olcakmisimm gibi oldu fakat gelmedi
Goguslerim hafif agrili agirlasmisti
Kasiklarima ufak sizilar giriyordu

Canlarimm hersey bir vesiledir Rabbim vermek istedikten sonra inseALLAH benim vesilelerim sizinde vesileniz olur inaninn cok inanin bu ay Meryem suresi okudum kunfeyekun tesbih cektim corekotu bal tarcin yaptim yumurtlama gunumde havalar soguk oldugu icin ilik su torbasi koymustum belime 10-15 dk Veee cok dua ettim Rabbim nasip etti elhamdulillah cok sukur

ahaha karbonat denemedim ama bend e domestosla yaptım resmen köpürüyordu. ne kadar doğru ama baya köpüğü sallamadım yada karıştırmadım. idrarı ped bardaga yaptım üzerine domestos koydum çamaşır suyu resmen kapardı. yani ben bunu gebeliğime 1 hafta kala yaomaya başlamıştım. test yaptım hatta cıkmadı reğlime 2 gün olmasına rağmen ama çamaşır suyu köpürüyordu. regli günüm geldi test yaptım pat diyr cıktı 2 çizgi. deneyin belki olur. gebelikte çok köpürüyor olmayanda çok az. birde sabah yaparsanız daha iyi sonuç alırsınız.
bunu hic duymamistim asiri enteresan :KK70: karbonatla olanda da idrari pette tutup icine karbonat mi atiyoruz? :KK70:

Iştebu bu

Eklentiler

• 20201130_151059.jpg
    20201130_151059.jpg
    36,4 KB · Görüntüleme: 55
Benim adetim tuhaf oldu bu ay aslında üzerine görme gibi bişey olduğunu düşünüyorum ben. Iki günde kesildi normalde adetim 6gün sürerdi. Ben dayanamayıp yarın test yapicam

X