Kuzum doktordan geldim şimdi geç yumurtlama olabilecegini söyledim takip ettigimi oda tamam regli günün bugün oluyor dedi heralde regli oldumkız kendim kadar senide merak ettim senin durum bendende beterallah güzel haberler almak nasip etsin inşallah canım. Bu pembe neyin nesi acaba şimdi mutlaka onuda sor
Sen nasil istiyorsan canim o zaman gecikmeyi bekle. Insallah pozitif cikarhaklısıjn aslında ama ona cesaretim yok evdede test var halbuki :/
Herkese Günaydınn, :)
Bugün son BAT'lar kızlar 2 bebişimiz var inşallah. Sizlerinde güzel haberleri var mı?
[/QUOTE
@Cerenayan
30.11.2020 @burcu24242
30.11.2020 M Morasigibayan
30.11.2020 @Fahriye94
30.11.2020 @Burcugkck34
30.11.2020 @Dygum2018
30.11.2020 @Sesilya16
30.11.2020 @Hmyr06
30.11.2020
Merhaba ben dağ beklemedeyim bazen bir iki gün sapmalar oluyor
Hmm anladim canim ben de yeni atlattim zor oluyor bu sürec gercekten. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun. Insallah seninledir bebisin ve bu sefer birakmaz seniBenim bir kaç gündür kremsi akıntım dışında belirtim yok.sadece öğlen ekmek almaya çıktım eve geldiğimde hafif bulantım oldu.Önceki ilk 2 gebelikte kremsi akıntı olmuştu.Ama de sefer ki tam öyle bir akıntı değil gibi...ailem kovid oldu.Onlar için endişelenirken kendimi dinlemeye zamanım olmuyor.
Çarşamba öğreneceğimcanım ne zaman öğreniceksin sonucu? Öğrendiğinde ekleyeilm artık bitti liste bugün son gündü :)
Tebrik ederimmRabbim isteyen bekleyen herkese hayirli evlat nasip etsin bekleyislerinizi guzellikle sonuclandirsin Hamileyim canlarimmm doktordan geliyorummm
Canim Sagol Rabbim sizlerede tez zamanda nasip etsin inseALLAHTebrik ederimmrabbim saglikli bi sekilde kucagina almayi nasib etsin canim
Ben denemedim canim ama deneyen arkadaslar var. Silik olmamasi lazim koyu olmali bildigim kadariyla ama kesin birsey de degil ikinci yumurtlama falan da olabiliyor.Adete yakın ovulasyon testi yapıp silik çıkan ve hamile olduğunu öğrenen var mı?
Ben cok sükür hamileyim canim ama tabi ki cokca amin diger arkadaslar icinCanim Sagol Rabbim sizlerede tez zamanda nasip etsin inseALLAH
gecmis olsun canim artik kendi ailelerimizde malesef insallah cok etkilemez bizi ve sevdiklerimiziBenim bir kaç gündür kremsi akıntım dışında belirtim yok.sadece öğlen ekmek almaya çıktım eve geldiğimde hafif bulantım oldu.Önceki ilk 2 gebelikte kremsi akıntı olmuştu.Ama de sefer ki tam öyle bir akıntı değil gibi...ailem kovid oldu.Onlar için endişelenirken kendimi dinlemeye zamanım olmuyor.
bunu hic duymamistim asiri enteresanahaha karbonat denemedim ama bend e domestosla yaptım resmen köpürüyordu. ne kadar doğru ama baya köpüğü sallamadım yada karıştırmadım. idrarı ped bardaga yaptım üzerine domestos koydum çamaşır suyu resmen kapardı. yani ben bunu gebeliğime 1 hafta kala yaomaya başlamıştım. test yaptım hatta cıkmadı reğlime 2 gün olmasına rağmen ama çamaşır suyu köpürüyordu. regli günüm geldi test yaptım pat diyr cıktı 2 çizgi. deneyin belki olur. gebelikte çok köpürüyor olmayanda çok az. birde sabah yaparsanız daha iyi sonuç alırsınız.
aynen ben öyle yaptım ben yarın doktora gidicem negatifse sonuç her iki tezide çürütmüş olucambunu hic duymamistim asiri enteresankarbonatla olanda da idrari pette tutup icine karbonat mi atiyoruz?
Teşekkür ederim canımBen denemedim canim ama deneyen arkadaslar var. Silik olmamasi lazim koyu olmali bildigim kadariyla ama kesin birsey de degil ikinci yumurtlama falan da olabiliyor.
hadi canımIştebu bu
Merhabalar canım benim regl gelecek sanırım kahve akinti başladı su an. 3 Gün geçmişti. Regl döngüsü de sasirdi kendini iyice. ,duzen bozuldu:)Canım selam var mı bir gelişme