Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kız kendim kadar senide merak ettim senin durum bendende beter allah güzel haberler almak nasip etsin inşallah canım. Bu pembe neyin nesi acaba şimdi mutlaka onuda sor
Kuzum doktordan geldim şimdi geç yumurtlama olabilecegini söyledim takip ettigimi oda tamam regli günün bugün oluyor dedi heralde regli oldum

Hmm anladim canim ben de yeni atlattim zor oluyor bu sürec gercekten. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun. Insallah seninledir bebisin ve bu sefer birakmaz seni

Adete yakın ovulasyon testi yapıp silik çıkan ve hamile olduğunu öğrenen var mı?
Ben denemedim canim ama deneyen arkadaslar var. Silik olmamasi lazim koyu olmali bildigim kadariyla ama kesin birsey de degil ikinci yumurtlama falan da olabiliyor.

gecmis olsun canim artik kendi ailelerimizde malesef insallah cok etkilemez bizi ve sevdiklerimizi

1- Ne sıklıkta adet oluyorsun?
30 gunde 1
2- Yumurtlamanı adetinden kaç gün sonra gördün?
15.ve16.gundu
3- Ovulasyon testi kullanıyor musun?
Hayir
4- Hangi marka ovulasyon testi kullanıyorsun?
Kullanmiyorum
5- Herhangi bir rahatsızlığın var mı?
Hayir
6- Gebelik var mı? Gebeliği yumurtlamadan kaç gün sonra öğrendin?
Evet var battan 15 gun gecmisti
7- İlk belirtilerin neydi?
Sanki heran adet olcakmisimm gibi oldu fakat gelmedi
Goguslerim hafif agrili agirlasmisti
Kasiklarima ufak sizilar giriyordu

Canlarimm hersey bir vesiledir Rabbim vermek istedikten sonra inseALLAH benim vesilelerim sizinde vesileniz olur inaninn cok inanin bu ay Meryem suresi okudum kunfeyekun tesbih cektim corekotu bal tarcin yaptim yumurtlama gunumde havalar soguk oldugu icin ilik su torbasi koymustum belime 10-15 dk Veee cok dua ettim Rabbim nasip etti elhamdulillah cok sukur

bunu hic duymamistim asiri enteresan karbonatla olanda da idrari pette tutup icine karbonat mi atiyoruz?

Benim adetim tuhaf oldu bu ay aslında üzerine görme gibi bişey olduğunu düşünüyorum ben. Iki günde kesildi normalde adetim 6gün sürerdi. Ben dayanamayıp yarın test yapicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…