Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gittim kadın doğuma dinlemedi bile neredeyse kadın 1 yıl dolacak dedi sadece prolaktin ve beta aldı kan 3 de çıkacak sonuç
Yemin ederim hem özelde hem devlette bunu yaptılar hemde kısırsın dedi bi tanesi direk yüzüme üşenmeyip gidip hakkında soruşturma başlattırdım görevden men yedi. Alt tarafı dinleyip muayene edip gerekli tetkikleri yapicaklar. Rezillik. Tam umudumu kestim derken devlet hastanesinde bi doktor okadar iyi geldi ki konuşması anlatmasi ilgisi biraz zaman geçsin teşekkür etmeye gidicem

Aynen canım insanlar hamile kalabilmek için yıllarını ömürlerini veriyorlar alt tarafı 2 dakika dinlicekler sisteme girip kan tahlili vericeksin. Bildiğin başından saviyorlar insanları. Ben ilk defa gittim ilkinde de şok oldum. Çok ilgisiz ve suratsizdi kadın sanki zorla doktor yaptılar

Aslında bu ay benim idrar yolları enfeksiyonu çıktı doktor bundan dolayı olmayabilir dedi ilacımı kullandım tedavimi oldum inşallah bu ay olur diyorum hayırlısıysa.Adetin 14.gunu yumurtlma gördüm ve yumurtlamadan 14 gün sonra adet oldum.bu ayda ovulasyon deniycem kısmet artık hamile olan arkadaşlarim Allah sağ sağlım kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.cocuk isteyen arkadaşlarimida Allah hayırlısını versin inşallah

Kızlar bişey söyliycem forumda karbonatla gebelik testi yapanları okumuştum kabarırsa hamilelik oluyor flan diyorlar ben demin inanmaya inanmaya denedim bildiğin kabardı doğruluk payı nedir? Yapan arkadaşlar var mı? Bir de hamile arkadaşlar bi deneyebilir mi teyit için

Canım dün ovulasyon testi yaptım sabah koyu öğlen silik çıktı yine adetime 3-4 gün varken yumurtlama olabilir mi daha önce de yumurtlama oldu çünkü resimlerini de koyuyorum
Silikleşmeye başlamasaydı gebesin derdim. ama silikleşmeye başlamış. Tabiki olabilir. Adet öncesi yada hemen sonrası ikinci yumurtlamayı yaşayan çok kişi gördüm burda. Hatta biri vardı adetliyken yumurtluyormuş. Tedavi görüyordu.

Aynı durum benim de başıma geldi. Devlette sadece amh testi vermek için gittiğimde doktor fsh sonucuma bakarak direk tüp bebek dedi olmaz dedi olursa da yaşamaz dedi. Nasıl sinir oldum varya fsh değerimi yorumlamasını bile istemedim. GEri zekalı adam. Zeynep kamilde infertiliteye gittiğim halde bana tüp bebek demediler. 3 ay daha deneyin dediler. ÖZel doktora gittim yumurta rezervin ultrason görüntün öenmli dedi. FSh hiç birşey ifade etmez tek başına dedi. O da tüp bebek uzmanı bir doktordu mesela deneyeceğiz doğal yolu dedi. O doktoru hiç unutmuyorum yüzünü mimiklerini..... Şuan gebelik oluşmadı henüz ama inanmıyorum o manyağın söylediği şeylere.

Bazı doktora prof.olsa güvenim kalmadı açıkcası...Eşim kovid öncesi böbrek taşı düşürüyordu o dönemde böbreklerde büyüme gözüktüğünü söylemişlerdi.Kovis araya girince daha kapsamlı bir araştırma yapamadık.Kovid olunca bir ürolojye gidelim diyince özel hastanede prof.tercih ettik.Gittik zaten adam eşimin böbreğinden çok bizim çocuğumuz olup olmadığı ile ilgilendi.Bana yaşımı sordu çok geç kalmışsınız hemen acil tüp bebek yaptırmanız gerekiyor diyor bir yandan da whaatsaptan birileri ile yaşıyor ve elimize tüp bebek merkezi adını yazıp verdi.o sırada TLF çaldı diyor gelen hastaya ücretsiz muayane ve danışmanlık hizmeti verin diye de gövde gösteri yaptı.Hiç bize güven vermedi odasından çıkar çıkmaz eşimin TLF çaldı tüp bebek merkezinden randevu oluşturmak için aradılar.Kafına dedim şuan hastanedeyiz eşimin işlemleri bizim için daha önemli gerek duyarsak biz sizinle iletişime geçeriz..Hastalığınız ne olursa olsun ben bir doktor ile görüşmenin yeterli olmadığını düşünüyorum.

Cvp verdiğin için teşekkür ederim hala olmadım ve çok hafif kremimsi akıntı var adet öncesi böyle oluyor muydu hatırlamıyorum artık beyin uçtu..
Insanin kafasi gidiyo gercekten belirti aramaktan. Beyaz krem gibi akinti bende olmustu battan önce. Normalde battan önce hic akintim olmazdi kupkuru olurdu. Test yaptin mi acaba?

Amin canim en kisa zamanda size de nasib olur insallah

Rabbim isteyen bekleyen herkese hayirli evlat nasip etsin bekleyislerinizi guzellikle sonuclandirsin Hamileyim canlarimmm doktordan geliyorummm

Hanımlar benim sat 21 kasımdı ama iki günde kesildi normalde adetim 6 gün sürerdi bu ay adetim tuhaf oldu. Sizce üzerine görme gibi bişey olabilir mi

Ben çamaşır suyuyla yaptım köpürdü bende suda gibi 2gün sonrada kaset test yaptım pozitif çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…