Ben 4 aydir istiyordum canim fazla beklemedim cok sükürAynen canım bu ay da böyle denemeye çalışayım bakalımsen ne kadardır istiyordun Allah inşallah sağlıkla hayırlısıyla bu ay bizlere de nasip eder hamilelerin duası kabul olurmus dualarında unutma beni bizi olur muuuuu
Yok çatlama gününü 1 sayıyorum öyle 15 gün sonra oluyorum tam tutuyor test için gün sayicaksanYani yumurtlamayida mi sayiyosun canim
11. gün erken gebelikte silik gördüm brn aynı gün de kan 12.4 tüPeki öncesinde test yaptığınız çıkmadığı oldumu benim yumurtlamanın üstüne sayarsam bugün 11.gun oldu sabah test yaptm (normal test) silik bile çıkmadı cokmu erken acaba diye merak ettim
Benim silik bile deildi demekki yok bakalım adet gününe kadar bekleyecem artık Allah'ım hayırlısını versin inşallah11. gün erken gebelikte silik gördüm brn aynı gün de kan 12.4 tü
Merhaba canım evettt bakalım inşallah güzel haberler alırız bu ay Allah sağlıkla hayırlısıyla nasip eder gönlümüzdekiniMerhaba bizim yumurtlamalar yine ayni tarihe denk gelmis gerci benim cuma gecesi catladi muhtemelen yada cumartesi sabah elimde az test kalmıştı piki gordum ama siliklesmeyi göremedim ama ağrımin geçmesinden anladim..buarada testlerini gordum muhtemelen catlamis yumurtan yada aksam testinde belli olur bugünü mutlaka degerlendir
Günaydın cnm benim bat 29 Kasım test yaptım pozitif çıkmıstı listeye eklememişsinHerkese Günaydınn, :)
Bugün son BAT'lar kızlar 2 bebişimiz var inşallah. Sizlerinde güzel haberleri var mı?
Günaydın cnmGünaydın kızlar
Ben hem ordayım hem burdayım garantiye aldım kendimicanım aralık'ı açtı bir arkadaşımız oraya yazabilirsin :) bu topiğin son iki günü kaldı
Günaydın, babyGünaydın kızlar
Benim yumurtlamam geç oldu o yüzden bilemiyorum. Dün test yaptım negatif çıktı. İki günde bir test yapıcam. Ama göğüslerim sızlıyo. Arada kasığıma kramp giriyo. Regli olucam sanırımArkadaşlar durumu ile ilgili bilgi vermeyenler yazabilir mi? İnşallah güzel haberleriniz vardır. :)
@minnikMucize @borasu @Serragul93 @DieFrauu @ysm6161 @Dideban35 @guunness
@IlyZcn @SnowySecret @ilkyaz10 N nuray1033 @Salm_hh @filizoruc
Gözünüz aydın olsun sağlıkla ilerler inşallah15,7 canımcım
Hadi inaşşah diyelim canım ozaman gebelik vardır.newmoon10 Canim benim esim memur ve bulundugumu z yerden suan ayrilamiyoruz randevu da alamiyorum sali gunune veriyorlar aile hekimimiz izinliymis baskasida yapmiyor suan elim kplum bagli suan 14 gunum geciyor migdem bulaniyor sabahlari goguslerim dolgun ve hafif agrili akintim beyaz devam ediyor oyle yani arabamizda yok suan biraz beklmek zorunda kaldim
Canım selam var mı bir gelişmenewmoon10 Merhabalar benim de bat tarihim bugündü, 28 Kasım. Henüz olmadım,herhangi bir hamilelik belirtisi de yaşamadım. Öğlene doğru regl olacakmışım gibi karnım bacaklarım ağrıdı ama geçti. Eşime test aldırdım,sabah yapacağım inşallah vardır.
Bazen psikolojik döngü uzayabiliyor, ovulasyon takibi yaptı iseniz yumurtlamadan 14 gün sonra regli olur ya da bebiş.. isterseniz bi gebelik testi yapinKızlar Bat a son 1 kala bende hiç bir belirti yok ne rengl ye dair ne gebeliğe dair.
Yumurtalamdan değilde çatlamadan sonra 14 gün sayıyoruz canım pco hastası değilsen bu şekilde oluyor. Erken gebelikte çıakr mı bilmiyorum amaKızlar iyi akşamlar bir şey soracaktım. 19 ekim ovulasyon testimde pik gördüm 20 sinde çatladı. Adetim bu durumda sanırım 2 Aralık oluyor yumurtlamadan 14 gün sonrası diye hesaplarsam doğru değil mi?
bu doğruysa bata 4 gün oluyor şuan test yapsam ultra erken gebelik çıkar mı gebelik varsa
Canım, üzgünüm ama ben ikinci çizgiyi göremiyorumTestlerimde bunlar bu sabah ilk idrarla yaptım 5 6 dakika içinde cektim fotoyu yumurtlamadan sonra 11. Gün bugün
ayy benim de bata bir gün kaldı ama hiç bir belirtim yok sıfır belirti ne rengl içn ne gebelik içinŞuan hiçbir belirtim yok ne regl sancısı ne de bel ağrısı mide bulantısı hiçbiri yok. Sadece yumurtlamadan 1 hafta sonra çok oldu kasık bel ağrım ondan şüphelenmiştim zaten adetime daha çok var neden ağrıyor acaba diye çok şükür gebelikmiş. Ama şuan halsizlik hariç hiçbir şey hissetmiyorum