Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen canım bu ay da böyle denemeye çalışayım bakalım 🙈sen ne kadardır istiyordun Allah inşallah sağlıkla hayırlısıyla bu ay bizlere de nasip eder hamilelerin duası kabul olurmus dualarında unutma beni bizi olur muuuuu🙏🏻☺️
Ben 4 aydir istiyordum canim fazla beklemedim cok sükür 🥰amin canim insallah gercekten hep dualarimdasiniz rabbim sizin de yüzünüzü güldürür insallah 🌸🌸🌸

Merhaba bizim yumurtlamalar yine ayni tarihe denk gelmis gerci benim cuma gecesi catladi muhtemelen yada cumartesi sabah elimde az test kalmıştı piki gordum ama siliklesmeyi göremedim ama ağrımin geçmesinden anladim..buarada testlerini gordum muhtemelen catlamis yumurtan yada aksam testinde belli olur bugünü mutlaka degerlendir
Merhaba canım evettt bakalım inşallah güzel haberler alırız bu ay Allah sağlıkla hayırlısıyla nasip eder gönlümüzdekini🙏🏻🙏🏻🙏🏻İşte testlerde son ikisi bana aynı gibi geldi ya bugün tekrar test yapamadım ne oldu bilmiyorum yarınki testte anlaşılacak artık🙈benim geçen ay yumurtlama da daha fazla belirtim vardı bu ay dün sadece hafif bel ağrım oldu çabuk geçti o da 😒

newmoon10 newmoon10 Canim benim esim memur ve bulundugumu z yerden suan ayrilamiyoruz randevu da alamiyorum sali gunune veriyorlar aile hekimimiz izinliymis baskasida yapmiyor suan elim kplum bagli suan 14 gunum geciyor migdem bulaniyor sabahlari goguslerim dolgun ve hafif agrili akintim beyaz devam ediyor oyle yani arabamizda yok suan biraz beklmek zorunda kaldim
Hadi inaşşah diyelim canım ozaman gebelik vardır.

Kızlar iyi akşamlar bir şey soracaktım. 19 ekim ovulasyon testimde pik gördüm 20 sinde çatladı. Adetim bu durumda sanırım 2 Aralık oluyor yumurtlamadan 14 gün sonrası diye hesaplarsam doğru değil mi?
bu doğruysa bata 4 gün oluyor şuan test yapsam ultra erken gebelik çıkar mı gebelik varsa
Yumurtalamdan değilde çatlamadan sonra 14 gün sayıyoruz canım pco hastası değilsen bu şekilde oluyor. Erken gebelikte çıakr mı bilmiyorum ama

Şuan hiçbir belirtim yok ne regl sancısı ne de bel ağrısı mide bulantısı hiçbiri yok. Sadece yumurtlamadan 1 hafta sonra çok oldu kasık bel ağrım ondan şüphelenmiştim zaten adetime daha çok var neden ağrıyor acaba diye çok şükür gebelikmiş. Ama şuan halsizlik hariç hiçbir şey hissetmiyorum
ayy benim de bata bir gün kaldı ama hiç bir belirtim yok sıfır belirti ne rengl içn ne gebelik için

X