Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben yumurtlamanın üstüne saydım tam 14. Gün 124 net 2 çizgi çıktı
Peki öncesinde test yaptığınız çıkmadığı oldumu benim yumurtlamanın üstüne sayarsam bugün 11.gun oldu sabah test yaptm (normal test) silik bile çıkmadı cokmu erken acaba diye merak ettim 🤔

Peki öncesinde test yaptığınız çıkmadığı oldumu benim yumurtlamanın üstüne sayarsam bugün 11.gun oldu sabah test yaptm (normal test) silik bile çıkmadı cokmu erken acaba diye merak ettim 🤔
Yarın ikimizin de yumurtlamadan sonra 12. Günü öylemii test yapıp haber vermezsen darılırım bak ben sana haber veriyorum her yaptığımda 🥰

Ayyy maşallah hayırlı olsun,🤗canım ben bugün test yaptım ama erken gebelik testi değildi.Sonuç negatif çıktı .Regli dönemim geçerse o zaman yapacağım.Bu aralar zaten keyfim kaçtı ailemde herkes kovid olduğu için hiç bu tür şeylere kafa yormuyorum.
Hmarm her sey gonlune gore olr ynede erken gebelk testi yap bakalm icn rahat etsn

Yarın ikimizin de yumurtlamadan sonra 12. Günü öylemii test yapıp haber vermezsen darılırım bak ben sana haber veriyorum her yaptığımda 🥰
Hayır canım benim 11.gunmus 😂😄yarın yumurtlamam iki gün sürmüştü benim ben onlarida sayıyorum😂😂yarın yapmam test ya salı yaparım ama😉🤭

Hamile bayanlar lütfen bakabilirmi bata bugünü sayarsam 3 gün var testimde bende görüyor gibiyim ama ayse2325 çizgi gördüm sanki dedi
Adet sancım var suan hiç gününü şaşmaz 28 günde bir olur
Adet gününe yakın adet sancısı ceken oldumu
Oldum sandım afedersiniz lavaboya kostum krem gibi beyaz akıntım vardı
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim 🥰
Kasik ağrısı bende de oldu bi gun sag bi gun sol kasigim ağrıyordu cnm bende de akıntı vardi

Amin amin kuzum vallahi varya Allah bu sevinci düşmanıma dahi yaşatsın
Canım tebrik edeirm allah sağlıkla kcağına almak nasip etsin inşallah. :)
newmoon10 newmoon10 Canim benim esim memur ve bulundugumu z yerden suan ayrilamiyoruz randevu da alamiyorum sali gunune veriyorlar aile hekimimiz izinliymis baskasida yapmiyor suan elim kplum bagli suan 14 gunum geciyor migdem bulaniyor sabahlari goguslerim dolgun ve hafif agrili akintim beyaz devam ediyor oyle yani arabamizda yok suan biraz beklmek zorunda kaldim
mutlaka haber ver bizede sonucunu gidince canım. İnşallah güzl haberler alırız senden de :)
İnşallah canım 🤲 yoksa bile artık regl olmak istiyorum hiç bu kadar gecikme yaşamamıştım hayatım boyunca
kuzum bende de hala gelen giden yok kan testimde perşembe günü 0 çıkmıştı. Salı günü kadın doğuma randevu aldım kahverengi lekelenmem devam ediyor kanda 0 çıktı bu lekelenme ne o zaman anlamadım? Kist falanda yok :KK43:

mutlaka haber ver bizede sonucunu gidince canım. İnşallah güzl haberler alırız senden de :)

kuzum bende de hala gelen giden yok kan testimde perşembe günü 0 çıkmıştı. Salı günü kadın doğuma randevu aldım kahverengi lekelenmem devam ediyor kanda 0 çıktı bu lekelenme ne o zaman anlamadım? Kist falanda yok :KK43:
Kuzum belki yerlesmedir daha yeni yerlesiyor da olabilir ve çok fazla yazı okudum çoğu doktor diyor ki beta 0 çıkamaz 0.1 veya 0.0. Ve sadece 0 çıkan bazı kişiler de 1 hafta sonra değer yükselmiş belki bizimki de öyle olur 🙂

Kuzum belki yerlesmedir daha yeni yerlesiyor da olabilir ve çok fazla yazı okudum çoğu doktor diyor ki beta 0 çıkamaz 0.1 veya 0.0. Ve sadece 0 çıkan bazı kişiler de 1 hafta sonra değer yükselmiş belki bizimki de öyle olur 🙂
İnşallah canım Salı günü gidicem bakalım gene kan alırlar muhtemelen bu seferde 0 çıkarsa adet söktürücü içeyim en azından diyorum doktor verirse. Böyle olmamakta çok sıkıntılı oluyor :KK43: Senin belirtilerin flana ne durumda ne yapıcaksın şimdi yarın doktor randevun var sanırım öyle hatırlıyorum. Beta baktırmak için mi gideceksin canım?

Allah razı olsun kuzum Allah herkese nasip etsin 🥰🥰

İnşallah canım Salı günü gidicem bakalım gene kan alırlar muhtemelen bu seferde 0 çıkarsa adet söktürücü içeyim en azından diyorum doktor verirse. Böyle olmamakta çok sıkıntılı oluyor :KK43: Senin belirtilerin flana ne durumda ne yapıcaksın şimdi yarın doktor randevun var sanırım öyle hatırlıyorum. Beta baktırmak için mi gideceksin canım?
Aynen yarın canım gidip soyluyecgm regli geciktiğini falan gaz sancım baya gitti ama 2 gün önce adet ağrısı gibi ağrı çektim gelen gden olmadı bugün de sağ kalcam çok ağrıyor anlam veremedim. Stresten de 2 hafta gecikmez diye düşünüyorum ins gebeliktir değilse de bir sorun vardır kontrol olmuş olurum bu sayede ins ikimizde güzel haberlerle döneriz

X