Aynen canım bu ay da böyle denemeye çalışayım bakalımAmin canim insallahben de bilmiyordum hic doktora gitmedik ama bu ay böyle olsun dedik ve oldu cok sükür eger diger aylar günasiri denediysen bu ay da bir böyle dene bence denemis olursun en azindan
Kızlar peki doktora girmeme gerek var mıHiç korkma cnm inş saglıklı Bi şekilde ilerler
Artmıştır luzum ya bak benim perşembe 12 çıkmıştı bu sabah 124 çıktı şok oldumArtmıştır demi korkuyo insan
Cnm yarın git bak değerin artmıs mı zaten Dr seni yönlendirirKızlar peki doktora girmeme gerek var mı
Merhaba bizim yumurtlamalar yine ayni tarihe denk gelmis gerci benim cuma gecesi catladi muhtemelen yada cumartesi sabah elimde az test kalmıştı piki gordum ama siliklesmeyi göremedim ama ağrımin geçmesinden anladim..buarada testlerini gordum muhtemelen catlamis yumurtan yada aksam testinde belli olur bugünü mutlaka degerlendirAynen canım bu ay da böyle denemeye çalışayım bakalımsen ne kadardır istiyordun Allah inşallah sağlıkla hayırlısıyla bu ay bizlere de nasip eder hamilelerin duası kabul olurmus dualarında unutma beni bizi olur muuuuu
Senin kaç gün geçti git bi kan ver Allah için bekleme bu kadarKızlar ben haleeen adet olmadım dün ve ondan önceki gün olacak gibi sancı geldi kasıklarıma ve kuyruk sokumuma ama gelen giden yok bugün de sancilar kesildi yarın randevum var korkuyorum biraz hiç gitmedim daha önce kadın doğuma
2 hafta olacak neredeyse kuzumSenin kaç gün geçti git bi kan ver Allah için bekleme bu kadar
Korkma zor değil ben bi kaç kez oldum alttan muayene. İnşallah vardır hadi haber ver yarın2 hafta olacak neredeyse kuzumyarın kadın doğum bakar heralde ultrasonda veya alttan bakarsa çocuk varsa anlar heralde kan da alır büyük ihtimal ama alttan bakar diye korkuyorum
Bi test yapmadın mı yani 2 hafta boyunca cnm2 hafta olacak neredeyse kuzumyarın kadın doğum bakar heralde ultrasonda veya alttan bakarsa çocuk varsa anlar heralde kan da alır büyük ihtimal ama alttan bakar diye korkuyorum
Canım yapmıştım aslında 1 hafta kadar olacak çıkmıştı çift çizgi kanda 0 çıktı ondan sonra hiç yapmadım adette olmadımBi test yapmadın mı yani 2 hafta boyunca cnm
İnş yarın çıkar güzel haberlerle gelirsinCanım yapmıştım aslında 1 hafta kadar olacak çıkmıştı çift çizgi kanda 0 çıktı ondan sonra hiç yapmadım adette olmadım
İnşallah canımİnş yarın çıkar güzel haberlerle gelirsin
aynen cnm belirsizlik kadar da sinir bozucu bişey yokİnşallah canımyoksa bile artık regl olmak istiyorum hiç bu kadar gecikme yaşamamıştım hayatım boyunca
yok cnm sorun olmaz nasıl istersen oyle gitBirşey daha soracağım aç karnına mi gidiym yoksa kahvaltı yapsam sorun olur mu kızlar
Ben ilk hamileliğimi yumurtlamadan 12 gün sonra öğrenmiştim silik çizgi ile canım ama belki daha iyi bilen vardır tabiMerhaba arkadaşlar bı sorum olacak normalde yumurtlamanın mi yoksa catlamanin mi üzerine 14 gün sayıyoruz bilginiz var mı? Ben yumurtlama saniyodum ovalusyon aldığım sayfaya sordum catlamanin üzerine sayiyosun dedi de
Galiba catlamanin canimMerhaba arkadaşlar bı sorum olacak normalde yumurtlamanın mi yoksa catlamanin mi üzerine 14 gün sayıyoruz bilginiz var mı? Ben yumurtlama saniyodum ovalusyon aldığım sayfaya sordum catlamanin üzerine sayiyosun dedi de