Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin amin kuzum vallahi varya Allah bu sevinci düşmanıma dahi yaşatsın
Tebrik ederimmmmmm cok cok cok sevindim batlarimiz ayni diye sana da herkese de dua ettim gelişmelerden haberdar et 2 gun sonra tekrarla bende bugun tekrarlicam .senin ki benimkinden sonra oluşmuş daha cok cok yeni dikkat et

Canım ben bu ay ilk defa aşılama oldum bugun 15 gün aşılamanın adetimde başlamadı ben 10 11 günleri test yapmıştım negatif ti benim gibi testte negatif görüp önceden hamile olan var mı? Bir umut belki hamileyimdir kan vermeye gidemedim acil bakmıyor burda sağlık ocağında kapalı pazartesi gideceğim

newmoon10 Canim benim esim memur ve bulundugumu z yerden suan ayrilamiyoruz randevu da alamiyorum sali gunune veriyorlar aile hekimimiz izinliymis baskasida yapmiyor suan elim kplum bagli suan 14 gunum geciyor migdem bulaniyor sabahlari goguslerim dolgun ve hafif agrili akintim beyaz devam ediyor oyle yani arabamizda yok suan biraz beklmek zorunda kaldim

Tebrik ederimmmmmm cok cok cok sevindim batlarimiz ayni diye sana da herkese de dua ettim gelişmelerden haberdar et 2 gun sonra tekrarla bende bugun tekrarlicam .senin ki benimkinden sonra oluşmuş daha cok cok yeni dikkat et
Allah razı olsun kuzucum hayırlı haberler duyalım hep beraber

Kızlar nasıl hamile profiline geçebilirim yardımcı olur musunuz
Başkalarının yazısının en altında “profiline eklemek için tıkla” var canım orada anlatıyor

Eklentiler

• E22AFFE3-81A9-4101-9338-7D06128505DB.jpeg
    114,3 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…