Amin amin kuzum vallahi varya Allah bu sevinci düşmanıma dahi yaşatsınAllah'ım bir tutturan dahaadaşım darısı başıma darısı basimiza
Amin tatliş yaaa bütün kadınlar hak eder niye hak etmeyelim ki bu güzel duyguyu tabi Rabbimiz takdir ettiyseAmin amin kuzum vallahi varya Allah bu sevinci düşmanıma dahi yaşatsın
Gözün aydınnnnAmin amin kuzum vallahi varya Allah bu sevinci düşmanıma dahi yaşatsın
Sen şimdi tombiş tombiş mi Olcan penguen gibi mi yürücen tezgaha yan mi yaslanican yatarken bacaklarının arasına yastık mi koyucanAmin amin kuzum vallahi varya Allah bu sevinci düşmanıma dahi yaşatsın
Oyy nasıl minikElhamdulillah
Buyur canımKızlar ben size birşey sorabilir miyim?
Kaç gün var ki adet gününeKoca bi negatif daha da yapmam test adet oluruö zaten
Tebrik ederimmmmmm cok cok cok sevindim batlarimiz ayni diye sana da herkese de dua ettim gelişmelerden haberdar et 2 gun sonra tekrarla bende bugun tekrarlicam .senin ki benimkinden sonra oluşmuş daha cok cok yeni dikkat etAmin amin kuzum vallahi varya Allah bu sevinci düşmanıma dahi yaşatsın
Canım ben bu ay ilk defa aşılama oldum bugun 15 gün aşılamanın adetimde başlamadı ben 10 11 günleri test yapmıştım negatif ti benim gibi testte negatif görüp önceden hamile olan var mı? Bir umut belki hamileyimdir kan vermeye gidemedim acil bakmıyor burda sağlık ocağında kapalı pazartesi gideceğimBuyur canım
Bugün cnmKaç gün var ki adet gününe
Sana çizgi görüyorum desem ne dersin bana şaşı dermisinKoca bi negatif daha da yapmam test adet oluruö zaten
Yok artık ben göremedim valla cnm sen nasıl gordun sayende bende şaşı olacamSana çizgi görüyorum desem ne dersin bana şaşı dermisin
Allah razı olsun kuzucum hayırlı haberler duyalım hep beraberTebrik ederimmmmmm cok cok cok sevindim batlarimiz ayni diye sana da herkese de dua ettim gelişmelerden haberdar et 2 gun sonra tekrarla bende bugun tekrarlicam .senin ki benimkinden sonra oluşmuş daha cok cok yeni dikkat et
Allah razı olsun teyzesiOyy nasıl minikinşallah katlanarak artsın değerlerin canım sağlıkla al kucağına su gibi geçsin
Başkalarının yazısının en altında “profiline eklemek için tıkla” var canım orada anlatıyorKızlar nasıl hamile profiline geçebilirim yardımcı olur musunuz