- 7 Ocak 2015
- 1.960
- 1.251
Hadi gözün aydın canım sağlıkla gelsinBende pazartesi yada salı gidcem doktora bu gün yine betaya baktırdım iki katından fazla artmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi gözün aydın canım sağlıkla gelsinBende pazartesi yada salı gidcem doktora bu gün yine betaya baktırdım iki katından fazla artmış
Çok teşekkür ederim canım benimHadi gözün aydın canım sağlıkla gelsin
Canım seni hatırladım baska topikten benn Maşallah gözün aysın sağlıkla gelsin bebeğin inşallah
Canım görüyorum geç döllenmemi acaba 5 gün geçmesine rağmen baya silik yumurtlama gününü biliyomusunKızlar regl pazartesiydi
Tatlım gebelik var tebrik ederim. Yarin sabahtan yap daha koyu olur. Çok merak ediyorsan özelde kan ver bugün 1 2 saate çıkarKızlar regl pazartesiydi
Yok kuzum benim bu ay yumurtlamam 2 sefer oldu ya ilk yumurtlamadan 13. Gün bugünCanım görüyorum geç döllenmemi acaba 5 gün geçmesine rağmen baya silik yumurtlama gününü biliyomusun
Inşallah bebeğin seninledir
Ya değer kaç çıkar gibi gidip test vermek çok istiyorum bi de testler yanıltmaz demiTatlım gebelik var tebrik ederim. Yarin sabahtan yap daha koyu olur. Çok merak ediyorsan özelde kan ver bugün 1 2 saate çıkar
Anladım canım cok sevindim öyleyse umarım sağlıkla alırsın yavrunu kucagına tebrik ederimYok kuzum benim bu ay yumurtlamam 2 sefer oldu ya ilk yumurtlamadan 13. Gün bugün
Üzülme cnm bende göremedim bugun bir daha yap inş geç döllenme dirDayanamadım ve tekr yaptım siz gorebiliyormusunuz bilmiyorum ama çok hafif bi çizgi var gibi geldi bana
Allah razı olsun dilerim herkes yavrusuna kavuşurAnladım canım cok sevindim öyleyse umarım sağlıkla alırsın yavrunu kucagına tebrik ederim
Gözün aydın inş saglıkla ilerler
Bak senin testine ne yaptım hayali bi çizgi oluştu gördün mü morelini bozmaDayanamadım ve tekr yaptım siz gorebiliyormusunuz bilmiyorum ama çok hafif bi çizgi var gibi geldi bana
Adet belirtim yok demiştin ilkten belirti yazıp suan 3 gün var ama benimde belirtim kesildi umudumu kaybetmiştim sen bana umut oldun ya test alıp yapıcam bende gecmedi ama yapıcam cok seviniyorum burda pozitif testler görünce rabbim hepinize sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallahhhhhh bana da dua edin nolur
Amin inşallah belirtilen ne zaman nasıl oldu yazarmısın benim belirtiler vardı kesildi adete son 3 gün benimde test alcam birazdanAllah razı olsun dilerim herkes yavrusuna kavuşur
bende efekten sonra gördüm hayalet çizgi var gibi en iyisi Bi kan testi yaptırması artıkBak senin testine ne yaptım hayali bi çizgi oluştu gördün mü morelini bozma
Ben dün sabah yaptım aynı böyleydi efekt uyguladım sonra bu sabah yapınca gözle görülecek kıvama geldibende efekten sonra gördüm hayalet çizgi var gibi en iyisi Bi kan testi yaptırması artık