Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şimdi de böyle olmuş sizce şimdi bidaha yapayımmu sabah mı yapayıö

Eklentiler

• 567BF86D-9A2C-4E6D-88E4-3EAEC6D86493.jpeg
    75,1 KB · Görüntüleme: 46
Dayanamadım ve tekr yaptım siz gorebiliyormusunuz bilmiyorum ama çok hafif bi çizgi var gibi geldi bana

Eklentiler

• 4323E6DD-171C-4807-8A85-476B570183BD.jpeg
    97,1 KB · Görüntüleme: 94
Epey test yapmış biri olarak söylüyorum, ben göremedim inşallah yanılırım kuzum pozitif haberini alırız
İnşallah vardır ya hiç adet belirtim yok şuanki halleri bu bakalım yarını bekleyip gorecez

Eklentiler

• 0F00A5DB-C922-4F74-9244-31C7502FD52B.jpeg
    124,6 KB · Görüntüleme: 91
Kızlar adet olacakmış gibi hissediyorum 30 Kasım'da randevum var o gün adetli olursam gitsem bir sorun olur mu kan alınırken sorun çıkar mı
Ne için randevu aldığını bilmiyorum. Normalde regli olduğunda kan almada her hangi bir sıkıntı çıkmaz.

Şimdi de böyle olmuş sizce şimdi bidaha yapayımmu sabah mı yapayıö
Hayali çizgiyi gördüm.Ama artık kendi görüş açıma güvenemiyorum herşeyi çift çizgi görmeye başladık. Ya da çift çizginin nerede olduğunu bildiğimiz için bizde göz yanılması da olabilir.Test yapanları görünce biran gaza geliyorum test yapsam mı diye

Teşekkür ederim canım
Sende canlı bir örnek oldun bize ve demekki hamile kalınıyomus peki iki gebeliktede belirtin aynımıydı
Emzirirken hamile kaldigimda hiç bir belirti yok gibiydi devamlı adet ağrısı gibi bir ağrı vardı o kadar.

Emzirirken hamile kaldigimda hiç bir belirti yok gibiydi devamlı adet ağrısı gibi bir ağrı vardı o kadar.
Benim ilişkiden sonra ki 1 hafta içinde bir çok belirtim vardı suan yok arada akıntım oluyo ve batma oluyo o kadar umudumu yitirmeye başladım sabah ta test yaptım normal test negatif adete yarınla birlikte 4 gün var yani test yaptığımda 5 gün olmuş oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…