Anladım cok teşekkür ederim cevabınız için rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahCanim benim yumdan hemen bi kac gün sonra beyaz kremsi akintim oldu ve baya fazlaydi. Simdiye kadar hep devam etti ama ilk zamanki gibi fazla degil.
Bence bekleyebilirsen sabahı bekle canımŞimdi de böyle olmuş sizce şimdi bidaha yapayımmu sabah mı yapayıö
Ay çok zor beklemek yaBence bekleyebilirsen sabahı bekle canım
Bende pazartesi yada salı gidcem doktora bu gün yine betaya baktırdım iki katından fazla artmışAynen öyle yap canım bende şuan sadece kanda öğrendim bir kere verdim bekliyorum 3 hafta fln sonra gidicem doktora
Var canım benim de böyleydi 3 gün önce yaptıgımda adetten bir günsonra iki çizgide kıpkırmızı olduKizlar regliye 3-4 gun var
bseyler goruyorm ama emin degilim aksam.mutlaka kan vericem
Kiz anam bu ne git başka alKızlar adete 1 gün kala test böyle çıkt bozuk olabilir mi varmı sizce dün negatif çıkmıştı
Ben hiç göremiyorum canım, bildiğin bembeyaz... bat ne zamandı?Dayanamadım ve tekr yaptım siz gorebiliyormusunuz bilmiyorum ama çok hafif bi çizgi var gibi geldi bana
Yarın cnmBen hiç göremiyorum canım, bildiğin bembeyaz... bat ne zamandı?
Epey test yapmış biri olarak söylüyorum, ben göremedimYarın cnm
Bende senin gibiyim canım cok iyi anlıyorumAy çok zor beklemek ya
İnşallah vardır ya hiç adet belirtim yok şuanki halleri bu bakalım yarını bekleyip gorecezEpey test yapmış biri olarak söylüyorum, ben göremediminşallah yanılırım kuzum pozitif haberini alırız
Amin insallah darisi basiniza en yakin zamandaAnladım cok teşekkür ederim cevabınız için rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin canim insallahSagol zcnm inş sende saglıkl kucağına alırsın
Ne için randevu aldığını bilmiyorum. Normalde regli olduğunda kan almada her hangi bir sıkıntı çıkmaz.Kızlar adet olacakmış gibi hissediyorum 30 Kasım'da randevum var o gün adetli olursam gitsem bir sorun olur mu kan alınırken sorun çıkar mı
Hayali çizgiyi gördüm.Ama artık kendi görüş açıma güvenemiyorum herşeyi çift çizgi görmeye başladık.Şimdi de böyle olmuş sizce şimdi bidaha yapayımmu sabah mı yapayıö
Emzirirken hamile kaldigimda hiç bir belirti yok gibiydi devamlı adet ağrısı gibi bir ağrı vardı o kadar.Teşekkür ederim canım
Sende canlı bir örnek oldun bize ve demekki hamile kalınıyomus peki iki gebeliktede belirtin aynımıydı
Kadın doğuma kontrle gidicem canım 30 unda bugün biraz adet sancısı geldi gibi oldu ozamana olursam randevuyu erteletmeden gidip kontrolleri yaptrymNe için randevu aldığını bilmiyorum. Normalde regli olduğunda kan almada her hangi bir sıkıntı çıkmaz.
Benim ilişkiden sonra ki 1 hafta içinde bir çok belirtim vardı suan yok arada akıntım oluyo ve batma oluyo o kadar umudumu yitirmeye başladım sabah ta test yaptım normal test negatifEmzirirken hamile kaldigimda hiç bir belirti yok gibiydi devamlı adet ağrısı gibi bir ağrı vardı o kadar.