Geç döllenme oldugu zaman adettin geçtikten sonra bu değer yukseliyormuşBenim hep öyle çıkıyor ama hiç birinde gebelik çıkmadı.Tabi test ne zaman yaptırdığında önemli...
Çok teşekkür ederim inş sende güzel haberler alırsınBence de var gibi inş vardır yaa bebek haberi alınca cok mutlu oluyorumkan testi yaptır daha kesin sonuç alırsın
Maşallah hayırlı olsun bi belirtin var mıydı ya da kasıklarında batmaMrb arkadaşlar bende Kasım da hamilelik düşünüyordum 29 Ekim adet günü ve bugun test yaptım eğer olursa 2. bebiş im olacak. Bence var gibi sizce.?
İnşallah canım Allahım bize hepimize nasip etsinBen bunu bayagı araştırdım ya dünden beri bir şeyler okuyorum. Geç yumurtlama oldugunda döllenme de geç oluyor. Doktorlar ondan Adetten 1 hafta sonra test yapalım diyormuş daha gerçek bir sonuç almak için istersen biraz daha bekle adetini. İnşallah bebişin olur
Sagol cnm uyku hali, halsizlik, sık sık lavobaya çıkma ve kasıkta sırtımda kramp tarzı agrı var tabii Agır agrılar değil yine de inş saglıklı Bi şekilde ilerler senin bat ne zamanMaşallah hayırlı olsun bi belirtin var mıydı ya da kasıklarında batma
İnşallah canım hepimiz güzel haberler alırız.Çok teşekkür ederim inş sende güzel haberler alırsın
Ben şimdi yaptım böyle çıktı yarın adet günümBeeeenbenim bat yarın cenım ama dün akşam testim negatif cıktı regl olucam büyük ihtimal tabi inşallah olmayız da test negatif cıkınca umudum kalmadı hayırlısıyla bekliyorum bakalım
Sanki bozuk gibi duruyor ya niye öyle kiBen şimdi yaptım böyle çıktı yarın adet günüm
Bilmiyorum ki olmadı sabah ilk idrarla denerim bidahaSanki bozuk gibi duruyor ya niye öyle ki
Bilmiyorum ki cnm sabah ilk idrarla denerim olmadıKızlar adete 1 gün kala test böyle çıkt bozuk olabilir mi varmı sizce dün negatif çıkmıştı
Canim benim yumdan hemen bi kac gün sonra beyaz kremsi akintim oldu ve baya fazlaydi. Simdiye kadar hep devam etti ama ilk zamanki gibi fazla degil.Hamile olan bayanlar bişey sormak istiyorum özel olmazsa
Akıntınız nasıldı süreklimiydi ve ne zaman sonra başladı
Tebrik ederim canim gayet belli cizgiMrb arkadaşlar bende Kasım da hamilelik düşünüyordum 29 Ekim adet günü ve bugun test yaptım eğer olursa 2. bebiş im olacak. Bence var gibi sizce.?
inş cnmİnşallah canım hepimiz güzel haberler alırız.
Sagol zcnm inş sende saglıkl kucağına alırsınTebrik ederim canim gayet belli cizgisaglikla kucagina alirsin insallah
Olsun bir daha ki ay umut kaybetmeden hepimiz bir daha deneriz can sıkmak yok sakınOlsun moral bozmak yok yola devam devam devrim sinerjik devrim sinerjik
Sıkma canını lütfen bir daha ki ay güzel güzel hepimiz tekrar deneyeceğizKızlar maalesef benden olumsuz haberler var.. beta hcg 0 maalesef
Çok şükür hayırlı olsunİkinci sonucum: 6005.7 çıktı 2.5 katlamışrahat bir nefes aldım çok şükür