BeeeenBat günü yarın olan var mı benim gibi kızlarrrr
Fayda etmeyenide duydum canım ama bilmiyorum kiZararı felan dokunmaz mı?. Herkeste başka sonuç verir mi acaba?
Kzum ben doktordan geldim, degerlerin cok guzel dedi sadece guatrm yuksek cikmis gebelerde bu rakam yuksek olarak kabul ediyir dedi. Dahiliye muhakkak gorun dedi ilac yazar dedi. 2 hafta sonra gel ulturosnda bakalim dedi. Deger guzel dediAynen öyle yap canım bende şuan sadece kanda öğrendim bir kere verdim bekliyorum 3 hafta fln sonra gidicem doktora
Canım sen şimdi normal adet olmuş gibi varsayacaksın. Zaten normal adet olarak ilerleyecek kanaman. Normal uygulamalardan gününü takip edebilirsin.Kızlar kanamam başladı. Regl oldum. Sonucumla orantılı sıfırlanana kdar kan vereceğim. Resmen susam kadar kan pıhtısı görünüyor biliyor musunuz? Güzel Allah’ım. Nasip olmadı böyle sonlandı. Benim yumurtlama günüm ne zaman olacak şimdi ben hiç anlamam hesaplama işindenanlayan birisi benimle hesaplama yapabilir mi?
Hadi gözün aydın canım ben hemegramda yatırmıştım bir sorun yok demişti sağlık ocağı normal demişti. Doktora gitmeyi bekleyecegimKzum ben doktordan geldim, degerlerin cok guzel dedi sadece guatrm yuksek cikmis gebelerde bu rakam yuksek olarak kabul ediyir dedi. Dahiliye muhakkak gorun dedi ilac yazar dedi. 2 hafta sonra gel ulturosnda bakalim dedi. Deger guzel dedi
Çarşm günkü değerim 15 di. Bugun ki 17 çıktı. Doktor şimdi aradı salı tekrar bakalım eğer düşmezse dış gebelik olabilir iğne yaptırmamız gerekir dediCanım sen şimdi normal adet olmuş gibi varsayacaksın. Zaten normal adet olarak ilerleyecek kanaman. Normal uygulamalardan gününü takip edebilirsin.
Kanaman başlamıştı ama canım bence inşallah atarsın adetleÇarşm günkü değerim 15 di. Bugun ki 17 çıktı. Doktor şimdi aradı salı tekrar bakalım eğer düşmezse dış gebelik olabilir iğne yaptırmamız gerekir dedi
Evet başladı böyle olunca da mı dış gebelik oluyomuşKanaman başlamıştı ama canım bence inşallah atarsın adetle
adetim dün olması gerekiyordu test yaptım 1.20 çıktı negatif dediler ama geçen ay kimyasal geçirdiğim için adetimde gecikme olabilirmiş tabiDoktor da öyle dedi Kan için erken adet tarihinden 1 hafta sonra gel daha dogru cıkar sonuç dedi. Forumda baktım kan testi 0.100 cıkıp adetten sonra test yaptırıp hamile oldugunu öğrenenler var
Kızlar degerım 1580 olmus ama neden kese görunmemıs olabılır ne dusunecegımı sasrıdım artıkKızlar doktor keseyı goremedı belkı erkendir ondandır aöa buyuk olasılıkla saglıksız gebelık olabılır dedı kan verdım degerıme gore degerlndrczisyan etmek ostemıyorum ama şu hastaneye ne zaman gıtsem guzel haber alıp oh diyemiyorum
Canım ilk gebeliğimde benim de gözükmemişti alttan vajinal bakmıştım öyle görünmüştü sende sıkma canını bazıları geç gözüküyor kötü düşünmeKızlar degerım 1580 olmus ama neden kese görunmemıs olabılır ne dusunecegımı sasrıdım artık
Kizlar test aldm bakalm bugun. Gec dollenme olmustur belki diye erken gebelik testi aldim. Ne olr ne olmaz diye. Hc gecmemisti bu kadar adetm. 34.gun bitiyor bugun. Yarin sabah yapacagm bakalm testi. Haber verecegm dua edin istemeye istemeye test yapicamOncelikle tesekkur ederim.
Son adet baslangicim 24 ekim. Adetim genelde 28 28 bazen 30 31 oldugu oluyordu. Ve bugun 33 gun oldu hala adet yk. Baslarda adet belrtm vardi gecen hafta kasik agrisi gogus fln. Hic kasik agrm yk gogus agrim da hafifledi. Normalde duramazdm. Akintm da seffaf ve uzayan bir yapida. Az ama peceteyle sildikce geliyor. Onun haricinde camasirima bulasacak kdr degl. Birde gaz sancm fln oldu bir ara gecti. Korkuma test de yapmadm. Blmyorm umtlenmek de istemiyorm sizce nedir bu durum ?
canım üzme kendini daha değerin çok yüksek değil bence benimde 1500 lerdeydi görünmedi bir sonraki gün 2295 olmuştu göründü seninde öyle olur inşalllahKızlar degerım 1580 olmus ama neden kese görunmemıs olabılır ne dusunecegımı sasrıdım artık
Insallah gorunur canım ya 22 ekımdı enson adet tarıhım normalde goZukmssı gerekırdi ama bakalım hayırlısı olsuncanım üzme kendini daha değerin çok yüksek değil bence benimde 1500 lerdeydi görünmedi bir sonraki gün 2295 olmuştu göründü seninde öyle olur inşalllah
Ben bunu bayagı araştırdım ya dünden beri bir şeyler okuyorum. Geç yumurtlama oldugunda döllenme de geç oluyor. Doktorlar ondan Adetten 1 hafta sonra test yapalım diyormuş daha gerçek bir sonuç almak için istersen biraz daha bekle adetini. İnşallah bebişin oluradetim dün olması gerekiyordu test yaptım 1.20 çıktı negatif dediler ama geçen ay kimyasal geçirdiğim için adetimde gecikme olabilirmiş tabi
Bence de var gibi inş vardır yaa bebek haberi alınca cok mutlu oluyorumMrb arkadaşlar bende Kasım da hamilelik düşünüyordum 29 Ekim adet günü ve bugun test yaptım eğer olursa 2. bebiş im olacak. Bence var gibi sizce.?
Aynen geç döllenmelerde boyleymiş sonuçO geç döllenmedir canım