- 3 Nisan 2020
- 320
- 229
- 34
Cnm seninle ayniyiz sen keseyi gordunmu bende 2 gun once 2ci beta takibi yapildi 3397.7 cikti. Yarin sonucla gel dedi bakalim ne dicek kese gorcekmi yine beta takibimi yapicakİkinci sonucum: 6005.7 çıktı 2.5 katlamışrahat bir nefes aldım çok şükür
Haftaya gidicem canım hiç gitmedim belki kalp atışına yakın denk gelirim diye bi sonraki o olsun istiyorum böyle ilerlerse ama senin görebilir o betayla hemde cok net görürCnm seninle ayniyiz sen keseyi gordunmu bende 2 gun once 2ci beta takibi yapildi 3397.7 cikti. Yarin sonucla gel dedi bakalim ne dicek kese gorcekmi yine beta takibimi yapicak
İdrar rengi dün yaptım ya sabah açıktı biraz fazla açık değil ama bu sabah yaptığımda baya bi koyuydu belirti sayılır mıGörmedim canım sorun neydi bişey mi sormuştun cok afedersin
Kokusu belirti beta kokuda artış sağlıyor ilkindede öyleydi ikincide deİdrar rengi dün yaptım ya sabah açıktı biraz fazla açık değil ama bu sabah yaptığımda baya bi koyuydu belirti sayılır mı
Saniye bakti valla kuzum yaron sonuca gore konusur detayli bakar ins yaHaftaya gidicem canım hiç gitmedim belki kalp atışına yakın denk gelirim diye bi sonraki o olsun istiyorum böyle ilerlerse ama senin görebilir o betayla hemde cok net görür
Bakip yolksac vs demedi mi ilginç. Belki netlessin diye bekliyodur. Yarin görürse benide etiketler misin merak ederim seniSaniye bakti valla kuzum yaron sonuca gore konusur detayli bakar ins ya
Test sonuçlarını atsan görerek daha iyi yardımcı olabilirimKızlar bir şey sorucam size beta hcg <5 yazıyor ben de ama bazı testleri gördüm <2 <0.100 falan yazıyor. Bu değer 5 olduğu için mi böyle yazıyor acaba kafam karıştı doktorda 1 hafta sonra tekrar test yaptır adetine var daha erken test için falan gibi konuştu. Kafam cok karışık
Ewet kuzum demedi birsey 7 ay once kimyasal gebeligimde de ilk birsey demedi sonuca gore spnra aydinlatti. Sanirim sonuca gore konusan bir doktor bu. Tm kuzum etiketlerim randevum 3 de ins guzel haberlerle donerkm sizeBakip yolksac vs demedi mi ilginç. Belki netlessin diye bekliyodur. Yarin görürse benide etiketler misin merak ederim seni
İnşallah hadi annesi gör kesesini güzel haberlerle gelEwet kuzum demedi birsey 7 ay once kimyasal gebeligimde de ilk birsey demedi sonuca gore spnra aydinlatti. Sanirim sonuca gore konusan bir doktor bu. Tm kuzum etiketlerim randevum 3 de ins guzel haberlerle donerkm size
Test sonuçlarını atsan görerek daha iyi yardımcı olabilirim
Amin cmm sağlıcakla gelsin yavrularımız insİnşallah hadi annesi gör kesesini güzel haberlerle gel
O nasıl kız hiç dikkat etmediydimKokusu belirti beta kokuda artış sağlıyor ilkindede öyleydi ikincide de
Yani 4. 99 da olabilir5ten küçük olduğu için değer belirtmemis ilginç
Aynen öyle çok değişik bir sonuçYani 4. 99 da olabilir
Ağır bir koku hissediyorsun böyle ilaç kokusu olur ya anladin işte daha detay vermiyimO nasıl kız hiç dikkat etmediydim
Küsüratlarla ugraşmamışlar aynenİlginç bir sonuç. Bencede gebelik yok demiş direk yani değer vermemişler
Lekelenme ile başlıyor adete çeviriyor ama İnşallah kırmızı gelmediyse umut vardırBenim kanamam ne zaman başlar tahmınen kızlar. Sancılarım da bayboldu artdık kasıklarım sızlamıyor