Biz 3 aydır deniyoruz daha yeni sayılır ama doktora gittim bu ayın basında iki aydır regl olamıyordum söktürücü ve klomen verdi beşinci gün başladım iki yumurtam büyümüştü 20 mm olmuştu ikiside geçen pazartesi gittiğimde 19 Kasım’da da testte pik gördüm bakalım bat 4 AralıkAy kalmislardir valla kasim bitmeden 39-40 hamile oldu bu gruptaben araliktayim aslinda ama bu grubu da cok sevdim surekli takiliyorum
Aa benim de 20-21 pikBiz 3 aydır deniyoruz daha yeni sayılır ama doktora gittim bu ayın basında iki aydır regl olamıyordum söktürücü ve klomen verdi beşinci gün başladım iki yumurtam büyümüştü 20 mm olmuştu ikiside geçen pazartesi gittiğimde 19 Kasım’da da testte pik gördüm bakalım bat 4 Aralıkşuanlık tek farklılığım göğüs uçlarım aşırı çıktı normalde bende hiç uç yoktu Bir de koyulaştı biraz bir de devamlı akıntım var yumurtlamadan beri azalmadı hiç bir umut bekliyorum
Benim 19 pik 20 çatladı bizde bu ay şansa 19-21-22 değerlendirdik bir tek 20 sini değerlendiremedik çok korkuyorum bı sebeple olmayacak diyeAa benim de 20-21 pik, 22 catlama oldu app’e gore 8 aralik BAT ama yumurtmaya gore 5 aralik olacak bu ay sanirim.. bu ikinci deneyisimiz bizim de ama gecen yumurtlama oncesi ve sonrasi cinsel hayatimiza full devam edip yumurtlama gunlerini degerlendiremedik kismet o yuzden bu ilk denememiz bile sayilabilir bizim bende igne batmasi gibi agri var kasiklarimda ara ara, bi de gogus uclarimda acima/hassasiyet var ama surekli kontrol etmekten de olmus olabilir ayagim takilsa acaba belirti mi modundayim
Ahahahahhah bu gercekten biraz dalga gecer gibi olmusBenim 19 pik 20 çatladı bizde bu ay şansa 19-21-22 değerlendirdik bir tek 20 sini değerlendiremedik çok korkuyorum bı sebeple olmayacak diyesabah ovulasyon testi yaptım yine bakayım diye test benle dalga geçer gibi güldü gibi geliyor resmini koydum baksana iyice psikolojim bozuldu
Yok beee kafama takmıyorum dedikten iki dk sonra internette ucuza bulup stok yaptığım testlerAhahahahhah bu gercekten biraz dalga gecer gibi olmusya yumurtlamadan 1 gun once iliski yasayip ne yumurtlamada be sonrasinda birlikte olmadan hamile kalanlar var olacak oldu mu oluyor bosuna telas yapiyoruz biz de (derin nefes alip 5 saniye bekledikten sonra bunu soyleyebiliyorum ama gun icinde gel gor bi de )
Bende 3 ay önce düşük yaptımKendim verdim çünkü ilk kimyasaldı o artmadı düzenli olarak. Hep yuzde 55 artıştı. Bunda kendim vermek istedim hatta doktor bu değerle vermene gerek yok kimi göndersem keseyi görür demişti ama içimi rahatlatmak istedim
Evet canım verebiliyorsun kanda gebeli baktiricam dersen muayene olmadan direk bakarlarBende 3 ay önce düşük yaptımdirek kendimiz gidip kan verebiliyormuyoz yani nerde kan veriyorsunuz doktor istemeden direk kan vermeye gidebiliyomuyuz bende tecrübesizim hiç doktora gitmedim daha acilde beta baktırdım
Sağlık ocağına gittim ben hatta doktora ilkini verirken emrivaki yaptım ikinciyede gelicem diye. 48 saat sonra ayni yerde aynı saatte vermeye çalış çünkü labaratuvar farki oluyor. Vericem desen kimse niye diye soramaz çünkü katlama görmen lazım. Bende 3 ay önce kimyasal yaşadımBende 3 ay önce düşük yaptımdirek kendimiz gidip kan verebiliyormuyoz yani nerde kan veriyorsunuz doktor istemeden direk kan vermeye gidebiliyomuyuz bende tecrübesizim hiç doktora gitmedim daha acilde beta baktırdım
Benmde 9782 çıkmıştı doktor gelsin hem keseyi görürüz hem bebeği demişti. Ama kese görünüp bebek görünmemişti haftaya gel dedi 2 hafta sonra gittim ben. . Ama alttan muayene olsaydı kese görünürdü belki. Herkeste 3000 değer sonrası görünecek diye birsey yok canım lütfen böyle seyleri takıp strese sokmayın kendinizi. Sonucun güzel. Güzel düşün güzel olsun HerşeyBenim de dun keseyi gormedi 2 saniye bakti kan istedi ben sonucu e nabizda gordum 3397.7 cikti kani verdikten sonra ogleden sonra baktm e nabizdan dun. Ee neden bu dogru duzgun bakmadı bu değerle gorunmesi gerekmezmiydi
Ben acıle gidip yaptırmıştım ama devlet hastaneleri genelde günün geçmeden yapmıyor. Sağlık ocağında da yaptırabilirsin günüm geçti diyerek yoksa yapmıyorlarBende 3 ay önce düşük yaptımdirek kendimiz gidip kan verebiliyormuyoz yani nerde kan veriyorsunuz doktor istemeden direk kan vermeye gidebiliyomuyuz bende tecrübesizim hiç doktora gitmedim daha acilde beta baktırdım
Tamam kuzum anladımAğır bir koku hissediyorsun böyle ilaç kokusu olur ya anladin işte daha detay vermiyim
Buda mı gol değil buda mı gol değilKızlar benim yumurtlamam 4 gün sürdü ya bugün ilk yumurtlamanın 11. Günü sabah test yaptım yine negatif göğüslerimde ağrıyo galiba elenecem ben yine
Ben de bir sey sorsam cvp veren olurmu acaba hic bir yazilarilarima cevap alamiyorm burda
Valla sizin icinn taaaa konyalara Mevlanaya gittim dua ettim kesin o kabul oldunewmoon10 simdi baktim listede 38 hamile var, seninle 39 oldu @Cerenayan bilmiyorum bugun guzel haber paylasan baska biri oldu mu arkadaslar masallah bu ne bereket artik enerjiniz de duaniz da bize gecsin biz de guzel haberler alalim insallah
Olsun moral bozmak yok yola devam devam devrim sinerjik devrim sinerjikKızlar maalesef benden olumsuz haberler var.. beta hcg 0 maalesef
Çok teşekkür ederim canım ben henüz iyi bi doktor arayışındayım 5 haftam bitmeden de ultrason a girmek istemiyorum keseyi görebileceğim zamana kadar sadece degerlere baktırmak istiyorum birazda tecrübesiz olunca tedirginlik yaratıyor bendeEvet canım verebiliyorsun kanda gebeli baktiricam dersen muayene olmadan direk bakarlar
Canım ben ilk kanı verdim acilde beta da iyi çıktı 2 günde bir kan verin derler ya değerleri görmek için ben daha kadın doğum doktoruna görünmedim kese oluştuktan sonra gitmek istiyorum 3 ay önce düşük yaptım o yüzden erken gitmeye korkuyorumBen acıle gidip yaptırmıştım ama devlet hastaneleri genelde günün geçmeden yapmıyor. Sağlık ocağında da yaptırabilirsin günüm geçti diyerek yoksa yapmıyorlar
Çok teşekkür ederim canım henüz iyi bi doktor arayışındayım 9 aylık evliyim yeni bi şehirde olunca ilkini de düşük yapınca çok tedirgin oluyorumSağlık ocağına gittim ben hatta doktora ilkini verirken emrivaki yaptım ikinciyede gelicem diye. 48 saat sonra ayni yerde aynı saatte vermeye çalış çünkü labaratuvar farki oluyor. Vericem desen kimse niye diye soramaz çünkü katlama görmen lazım. Bende 3 ay önce kimyasal yaşadım
Umutsuz vaka koydum adımıArkadaşlar Günaydın,
Var mı güzel haberleriniz?
@SnowySecret
25.11.2020 @gecenin_resmi
25.11.2020 D destinalar
25.11.2020 @ilkyaz10
25.11.2020 @Random33
25.11.2020
Benim hep öyle çıkıyor ama hiç birinde gebelik çıkmadı.Tabi test ne zaman yaptırdığında önemli...Doktor da öyle dedi Kan için erken adet tarihinden 1 hafta sonra gel daha dogru cıkar sonuç dedi. Forumda baktım kan testi 0.100 cıkıp adetten sonra test yaptırıp hamile oldugunu öğrenenler var
Üzüldüm canım, İnşallah aralık ayı sana mutluluk getirir. Kullan gitsin biran önce geldin adetin artık maden eminsin gebe olmadığından.Kızlar tarlusal a başlasam mi diyorum yoksa beklesem mi ne zaman gelirse artıkkafam allak bullak oldu.