- 9 Haziran 2012
- 403
- 159
- 32
Normal akıntı geliyor. Hiç gerginliğim yok. Sızı yok. Bişey gelmedi ama gelmesi gerekmez mi bugun gecikeli 5 gün bitiyorLekelenme ile başlıyor adete çeviriyor ama İnşallah kırmızı gelmediyse umut vardır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal akıntı geliyor. Hiç gerginliğim yok. Sızı yok. Bişey gelmedi ama gelmesi gerekmez mi bugun gecikeli 5 gün bitiyorLekelenme ile başlıyor adete çeviriyor ama İnşallah kırmızı gelmediyse umut vardır
Bendede bugün herşey normaldi hic sizi yok akıntı yoktu hatta düştü zannettim değerimi. 10. Gune kadar gelmesi lazım hep öyle okudumNormal akıntı geliyor. Hiç gerginliğim yok. Sızı yok. Bişey gelmedi ama gelmesi gerekmez mi bugun gecikeli 5 gün bitiyor
Artık kanama bekliyorm daha var ozaman yarın da kan vereyimde kaça düşmüş bakalımBendede bugün herşey normaldi hic sizi yok akıntı yoktu hatta düştü zannettim değerimi. 10. Gune kadar gelmesi lazım hep öyle okudum
Keseyı gördün mü canımİkinci sonucum: 6005.7 çıktı 2.5 katlamış rahat bir nefes aldım çok şükür
Gitmedim canım haftaya gidicem inşallah biraz beklemek istiyorum hafta çok erken çünküKeseyı gördün mü canım
Değer 1000 ile 3000 arası olunca kese görünüyor bide doktorun mu istedi 2günde bi kan vermeni yoksa kendin mi gidip veriyorsunGitmedim canım haftaya gidicem inşallah biraz beklemek istiyorum hafta çok erken çünkü
Kendim verdim çünkü ilk kimyasaldı o artmadı düzenli olarak. Hep yuzde 55 artıştı. Bunda kendim vermek istedim hatta doktor bu değerle vermene gerek yok kimi göndersem keseyi görür demişti ama içimi rahatlatmak istedimDeğer 1000 ile 3000 arası olunca kese görünüyor bide doktorun mu istedi 2günde bi kan vermeni yoksa kendin mi gidip veriyorsun
Kimyasal yaşadığım zaman beyaz akinti gelmisti bendede bunda birsey yok kuru hicbirsey yok anormal bi durummu acabaBendede bugün herşey normaldi hic sizi yok akıntı yoktu hatta düştü zannettim değerimi. 10. Gune kadar gelmesi lazım hep öyle okudum
Benim de dun keseyi gormedi 2 saniye bakti kan istedi ben sonucu e nabizda gordum 3397.7 cikti kani verdikten sonra ogleden sonra baktm e nabizdan dun. Ee neden bu dogru duzgun bakmadı bu değerle gorunmesi gerekmezmiydiKendim verdim çünkü ilk kimyasaldı o artmadı düzenli olarak. Hep yuzde 55 artıştı. Bunda kendim vermek istedim hatta doktor bu değerle vermene gerek yok kimi göndersem keseyi görür demişti ama içimi rahatlatmak istedim
Hic kotu dusunme canim hayra yor hayir olsun guzel seyler getir aklina burasi anlatip rahatlamak icin de muthis bi yer valla ben cok seviyorum ya kimseyi tanimiyosun yargilamiyosun ama resmen bi bag da olusuyo derdine uzulup sevincine katiliyorsun bazen whatsapp grubu oneresim geliyorKızlar iyi geceler
İki gecedir Bi mutsuzluk var üstümde sebebini de anlayamadım dün gece de uyurken sürekli sızlanarak dönüp durmuşum sayıklayıp ağlar gibi olmuşum eşim dedi. İçim Bi garip nedense yazmak istedim iyi geliyor burası belki de ondandır:) siz iyisinizdir inşallak
Bendede yok battan once ve bat sonrası 2 gun akıntı geldi bugün yoktu hic bisey hatta göğüs uçlarım aciyordu oda gitti ama degerim yuksek çıktı demekki değişebilir bişey gün günKimyasal yaşadığım zaman beyaz akinti gelmisti bendede bunda birsey yok kuru hicbirsey yok anormal bi durummu acaba
Doktorun emin konuşmak istiyor belliki normalde görmesi lazım benim kimyasalda bile bastıra bastıra bakmıştı gözümden kaçmasın dedi. İçini ferah tut değerin güzel yarın ultrason kagidini istemeyi unutma görürsün merak etmeBenim de dun keseyi gormedi 2 saniye bakti kan istedi ben sonucu e nabizda gordum 3397.7 cikti kani verdikten sonra ogleden sonra baktm e nabizdan dun. Ee neden bu dogru duzgun bakmadı bu değerle gorunmesi gerekmezmiydi
Sorma valla bazen bazı topiklere girip okuyorum eskiler Mart Nisan falan orada yazan kişiler acaba hamile kaldı mı diye onları düşünüp merak ediyorumHic kotu dusunme canim hayra yor hayir olsun guzel seyler getir aklina burasi anlatip rahatlamak icin de muthis bi yer valla ben cok seviyorum ya kimseyi tanimiyosun yargilamiyosun ama resmen bi bag da olusuyo derdine uzulup sevincine katiliyorsun bazen whatsapp grubu oneresim geliyor
Ama insan yine bir 10 saniye detayli etraficana çevirerek gezinerek bakmazmi hic bakmasin o halde once kan istesin insan boyle daha cok strese giriyor hirde kimyasal yasadim ya korkuyrmDoktorun emin konuşmak istiyor belliki normalde görmesi lazım benim kimyasalda bile bastıra bastıra bakmıştı gözümden kaçmasın dedi. İçini ferah tut değerin güzel yarın ultrason kagidini istemeyi unutma görürsün merak etme
Aynen kuzum 6ci haftafan sonra daha cok belirtkle cikiyorBendede yok battan once ve bat sonrası 2 gun akıntı geldi bugün yoktu hic bisey hatta göğüs uçlarım aciyordu oda gitti ama degerim yuksek çıktı demekki değişebilir bişey gün gün
İkiye katlama gördün sonuçta korktukca o minige stres salgiliyorsun. Onu huzursuz etmeye değer mi doktorun tavrı. Duani et öyle çık evden Rabbim en doğrusunu bilir rahatla birazAma insan yine bir 10 saniye detayli etraficana çevirerek gezinerek bakmazmi hic bakmasin o halde once kan istesin insan boyle daha cok strese giriyor hirde kimyasal yasadim ya korkuyrm
Ay kalmislardir valla kasim bitmeden 39-40 hamile oldu bu grupta ben araliktayim aslinda ama bu grubu da cok sevdim surekli takiliyorumSorma valla bazen bazı topiklere girip okuyorum eskiler Mart Nisan falan orada yazan kişiler acaba hamile kaldı mı diye onları düşünüp merak ediyorum
Tm cnm. Cok dua ediyorum.İkiye katlama gördün sonuçta korktukca o minige stres salgiliyorsun. Onu huzursuz etmeye değer mi doktorun tavrı. Duani et öyle çık evden Rabbim en doğrusunu bilir rahatla biraz