Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
1)29 günde bir
2)15.gün
3) hayır kullanmıyorum
4) kullanmıyorum
5)fmf hastasıyım
6)evet var 12.gün silik çizgiyle ögrendim
7)yumurtlamadan 4gün sonra sol bacagım çekilmeye basladı ve 6.gün minik damla kan lekesi gördüm

Canım beta gebelik haftası gostermezmis bugün hemşire dedi sat neyse odur haftan dedi. Hayırlı olsun
Yaa sat bitiminden sonraki ilk ilişkiden bu yana 20 gun geçti yani deger düşük degilmi diyorsun cumartesi yenilicem testi artmış olursa içim anca ozaman rahatlar sanki

Yaa sat bitiminden sonraki ilk ilişkiden bu yana 20 gun geçti yani deger düşük degilmi diyorsun cumartesi yenilicem testi artmış olursa içim anca ozaman rahatlar sanki
Canım değerin miktarı değil ikiye düzenli katlamasi saglikli gebelik olduğunu gösteriyor sakin ol ikinci kez tekrar kan ver inşallah katlama olur endişe etme

Son adet tarihim 5 kasımdi kuzum yumurtlama ne zaman oldu bilmiyorum iyi mi diyorsun yani
Bence gayet iyi önemli olan düşmemesi bak benim çatlamanın 9. Günü çok çok erken hissettim ve yaptırdım kan testimi 12.4 çıktı hiç sorgulamadım bile gebeymişim sonuçta cumartesi 24 25 çıkarsa değerim tekrar her şey yolundadır. Sen de tekrar yaptır cumartesi 180 çıkması lazım o zaman sağlıklıdır. İnşallah bende senin gibi silik çizgi görürüm demiştim bak birlikte aynı gün pozitif aldık

180 değil birebir canım ona yakin çıkınca katlamış oluyor 2 kat 2x demek değil

Ay canım benim ins kucaklarimiza da alırız

O zaman bende hamişimmm yaaaa hic böyle bi foruma katılmadım daha önce sizin yüksek enerjiniz bana da yansıdı bilgilenmek sevgi saygıyla modumda inancimda en zirvedeydi bu ay.hepinize tsk ederim görmediğim halde uzaktanda olsa aramızda birer bag kurduk umarım her biriniz teker teker amacınıza emellerinize ulaşır ve miniklerinize kavuşursunuz.❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Bu topigi açan arkadaşa da ayrı tsk ederim böyle yararlı bilgi aktarımı sağladığımız ve guzel insanlarla sohbet etmemize vesile olduğu için newmoon10

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…