Çok teşekkür ederim ❤1 günlük gecikmeyle 2497 çıktı 4+3tü sanırım onu hatırlamıyorum sizinde çok iyi çıkmış tebrikler
1)29 günde bircanım ekledim Sende sorularımızı cevaplar mısın :)
1- Ne sıklıkta adet oluyorsun?
2- Yumurtlamanı adetinden kaç gün sonra gördün?
3- Ovulasyon testi kullanıyor musun?
4- Hangi marka ovulasyon testi kullanıyorsun?
5- Herhangi bir rahatsızlığın var mı?
6- Gebelik var mı? Gebeliği yumurtlamadan kaç gün sonra öğrendin?
7- İlk belirtilerin neydi?
Görmedim canım sorun neydi bişey mi sormuştun cok afedersinKız niye bana cevap vermiyorsun
Canım beta gebelik haftası gostermezmis bugün hemşire dedi sat neyse odur haftan dedi. Hayırlı olsunKizlar bugun yaptırdım ama bat a 4 gun var .yakınlarım kesin gebesin diyor ama 2 bucuk haftalik gebelikte deger daha yüksek çıkmaz mı kafam karisti
Eki Görüntüle 2728685
Yaa sat bitiminden sonraki ilk ilişkiden bu yana 20 gun geçti yani deger düşük degilmi diyorsun cumartesi yenilicem testi artmış olursa içim anca ozaman rahatlar sankiCanım beta gebelik haftası gostermezmis bugün hemşire dedi sat neyse odur haftan dedi. Hayırlı olsun
Hayirli olsun canimİkinci sonucum: 6005.7 çıktı 2.5 katlamışrahat bir nefes aldım çok şükür
Canım değerin miktarı değil ikiye düzenli katlamasi saglikli gebelik olduğunu gösteriyor sakin ol ikinci kez tekrar kan ver inşallah katlama olur endişe etmeYaa sat bitiminden sonraki ilk ilişkiden bu yana 20 gun geçti yani deger düşük degilmi diyorsun cumartesi yenilicem testi artmış olursa içim anca ozaman rahatlar sanki
Valla benim yumurtlama 15 çatlama 17 kasım bugün değerim 12.4 çıktı senin kaçıncı günün bence gayet güzel değerKizlar bugun yaptırdım ama bat a 4 gun var .yakınlarım kesin gebesin diyor ama 2 bucuk haftalik gebelikte deger daha yüksek çıkmaz mı kafam karisti
Eki Görüntüle 2728685
Cok tsk ederim canim rahatladım biraz da olsa cok sağolCanım değerin miktarı değil ikiye düzenli katlamasi saglikli gebelik olduğunu gösteriyor sakin ol ikinci kez tekrar kan ver inşallah katlama olur endişe etme
Son adet tarihim 5 kasımdi kuzum yumurtlama ne zaman oldu bilmiyorum iyi mi diyorsun yaniValla benim yumurtlama 15 çatlama 17 kasım bugün değerim 12.4 çıktı senin kaçıncı günün bence gayet güzel değer
Oh gozunaydin canim rahat bi nefes al insallah doguma kadar rahat sikintisiz su gibi gecerİkinci sonucum: 6005.7 çıktı 2.5 katlamışrahat bir nefes aldım çok şükür
Bence gayet iyi önemli olan düşmemesi bak benim çatlamanın 9. Günü çok çok erken hissettim ve yaptırdım kan testimi 12.4 çıktı hiç sorgulamadım bile gebeymişim sonuçta cumartesi 24 25 çıkarsa değerim tekrar her şey yolundadır. Sen de tekrar yaptır cumartesi 180 çıkması lazım o zaman sağlıklıdır. İnşallah bende senin gibi silik çizgi görürüm demiştim bak birlikte aynı gün pozitif aldıkSon adet tarihim 5 kasımdi kuzum yumurtlama ne zaman oldu bilmiyorum iyi mi diyorsun yani
Ayyy amin inşallah canım benim. Darısı sana vallaOh gozunaydin canim rahat bi nefes al insallah doguma kadar rahat sikintisiz su gibi gecer
180 değil birebir canım ona yakin çıkınca katlamış oluyor 2 kat 2x demek değilBence gayet iyi önemli olan düşmemesi bak benim çatlamanın 9. Günü çok çok erken hissettim ve yaptırdım kan testimi 12.4 çıktı hiç sorgulamadım bile gebeymişim sonuçta cumartesi 24 25 çıkarsa değerim tekrar her şey yolundadır. Sen de tekrar yaptır cumartesi 180 çıkması lazım o zaman sağlıklıdır. İnşallah bende senin gibi silik çizgi görürüm demiştim bak birlikte aynı gün pozitif aldık
Ay canım benim ins kucaklarimiza da alırızBence gayet iyi önemli olan düşmemesi bak benim çatlamanın 9. Günü çok çok erken hissettim ve yaptırdım kan testimi 12.4 çıktı hiç sorgulamadım bile gebeymişim sonuçta cumartesi 24 25 çıkarsa değerim tekrar her şey yolundadır. Sen de tekrar yaptır cumartesi 180 çıkması lazım o zaman sağlıklıdır. İnşallah bende senin gibi silik çizgi görürüm demiştim bak birlikte aynı gün pozitif aldık
Bu topigi açan arkadaşa da ayrı tsk ederim böyle yararlı bilgi aktarımı sağladığımız ve guzel insanlarla sohbet etmemize vesile olduğu içinO zaman bende hamişimmm yaaaa hic böyle bi foruma katılmadım daha önce sizin yüksek enerjiniz bana da yansıdı bilgilenmek sevgi saygıyla modumda inancimda en zirvedeydi bu ay.hepinize tsk ederim görmediğim halde uzaktanda olsa aramızda birer bag kurduk umarım her biriniz teker teker amacınıza emellerinize ulaşır ve miniklerinize kavuşursunuz.❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Ya 180 civarı demek istedim işte tabiki birebir aynısı değil180 değil birebir canım ona yakin çıkınca katlamış oluyor 2 kat 2x demek değil