Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar ben sabah kan verdim gittim doktora once ulturosanla bakti 2 saniye birsey gormedi kan istedi kan verdim 9da e nabizda cıkmış kan sonucum 3397.7 cikmis guzel yukselmis mi beta degerim gecen hafta 19 kasim 273 ilk kan testim 1 hafta sonrasi 3397.7 olmus iyimi. 2 saniye bakti kese gormedi detayli baksa gorurdu kesin. Cuma gunu gidicem yine sonucla gel dedi

Eklentiler

• Screenshot_20201125-122122_e-Nabz.jpg
    Screenshot_20201125-122122_e-Nabz.jpg
    53 KB · Görüntüleme: 33
İlişki sayısına takılmayın kızlar. Ben oğlumda 11.gün ilişki oldu bir daha hiç eşimle birlikte olmadık tek ilişkiyle hamile kaldım yani. Olacaksa Allah ın izniyle olur inşallah 🤲

Kizlar ben sabah kan verdim gittim doktora once ulturosanla bakti 2 saniye birsey gormedi kan istedi kan verdim 9da e nabizda cıkmış kan sonucum 3397.7 cikmis guzel yukselmis mi beta degerim gecen hafta 19 kasim 273 ilk kan testim 1 hafta sonrasi 3397.7 olmus iyimi. 2 saniye bakti kese gormedi detayli baksa gorurdu kesin. Cuma gunu gidicem yine sonucla gel dedi
değeriniz gayet güzel bence çok artmış kese çin vakti vardır daha 5bin olunca oluyor sanırım pek emin değilim ama

Ben de hissediyorum aslında hamileyim diyorum ama bana inanmıyor kimse önceden kimyasal yasadım bir de 22 haftalık bebegımı kaybettim. Heveslenme hayal kırıklığı yasarsın diyorlar. Kimse beni anlamıyor gibi gelıyor
Banada hep oyle soyluyorlar bende14 haftalıktı kimse anlamıyor bırsey paylasamıyorum kımseyle 😕

aaa noldu canım senin kan sonucunda bugündü değil mi kanda çıkmadımı adet değildir belki
yok o sağlık ocağınınki çıkmadı halen parçalı kanam olunca hastaneye gidip kan verdim 0.2 çıkmış.nasip değilmiş sancılı kanama var zaten olması imkansız başka aya artık

X