ben hiç bişey kullanmadım ya. sadace folik asit takviyesi için gynositol kullanıyorum o kadar. İlk defa böle lekelenmem oluyor.Evet yasadim sogan küründen sonra yasadim. Sogandan sonra 66.gunde adet oldum daha sonraki ay 42 bu ay da 45 oldu hala tık yok. Sanirim kurler mürler yaramadi keske hic bisey yapmasaydim diyorum 30 gunde bir oluyodum kurden önce. Aslinda hep duzensizlik oluyodu ama bi ara duzene girmisti ellerimle bozdum. Bu arada gecen yazamadim biraz vakit gecsin istefim bugun de test yaptim temiz bir negatif
Doktora git istersen söktürücü verir belkiben hiç bişey kullanmadım ya. sadace folik asit takviyesi için gynositol kullanıyorum o kadar. İlk defa böle lekelenmem oluyor.
Kızlar ben deli naptim Meryem Ana otu nu uzerinde taşımak gerekiyomus ya bı parca tasiyodum tatmin olmadım küçük bir boy tamamını sarıp göğsüme koydum
onuda kullanmak istemiyorum adet söktürücüyle adet olmak vucuda zarar veriyormuş gibi hissediyorumm.Doktora git istersen söktürücü verir belki
Evet aradılar ilaç vermediler kendimi iyi hissediyorum zaten sıkıntı yokKesinlikle ilaç kullanma ben hamile değilken favira kullandım şu an keşke kullanmasaydim diyorum
Benimde 4 günüm var bugün erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum belirtin göğüs agrısı harici yok ara ara akıntı var bide
Benimde ara ara beyaz akıntı başka belirtim yok.bunlar adet öncesi de olutor benim.tesy yapınca atarmisiniz bu yorum altına merak ediyorum bende yapayım çıkarsa sizin :)
Merhaba anne adayları ve anneler bu gün adet günüm bu testi 3 gün önce yaptım sizce bebek varmıdır yoğun adet belirtilerim var dün gece sıcak basmasından uyuyamadım yorumlarmısınız
Çok erken o yüzden üzülmeyinYumurtlamadan 5 gün sonra tamamen öylesine yaptıgım bi test negatif olacagnı biliyodum ama cok akıntım olunca heveslendim
Var baya silikte olsa belirgin t çizgisi. Kan verin bi an önce. tebrik ederimMerhaba anne adayları ve anneler bu gün adet günüm bu testi 3 gün önce yaptım sizce bebek varmıdır yoğun adet belirtilerim var dün gece sıcak basmasından uyuyamadım yorumlarmısınız
canim belki gercekten negatiftir ama erken degil mi?Adete 4 gün kala koca bi negatif bu ay olmadı sanırım cnm
Var canım hayırlı olsun. Biraz bekle kan testi verMerhaba anne adayları ve anneler bu gün adet günüm bu testi 3 gün önce yaptım sizce bebek varmıdır yoğun adet belirtilerim var dün gece sıcak basmasından uyuyamadım yorumlarmısınız
Kan verdniz mi?Merhabalar, yeni katıldım aranıza beni de kabul edin lütfen
Sat 29 Ekim
Bat 6 Aralık
Ovülasyon 7-12 Kasım
38-39 günde bir adet oluyorum.
Kızlar 3 gündür kasıklarımda batma oluyor, ağrıyor, bugün çok uykum var kafamı tutamıyorum resmen.
Dün doktora gittim. Akıntımın olduğunu ve rahim duvarında kalınlaşma olduğunu söyledi. Gebelik hakkında çok erkenmiş birşey diyemem dedi.
Kendimi hamile gibi hissediyorum ama değilsem diye de içim içimi yiyor. Böyle bir şey yaşayan oldu mu?
Var gibi duruyor canım hayırlı olsun kan ver benceMerhaba anne adayları ve anneler bu gün adet günüm bu testi 3 gün önce yaptım sizce bebek varmıdır yoğun adet belirtilerim var dün gece sıcak basmasından uyuyamadım yorumlarmısınız
Dün alttan baktı doktor birşey demedi. Kan da almadı. Daha bat a 12 gün var diye beklememi söyledi. Zaman nasıl geçecekKan verdniz mi?