Canım selam yeni topik Aralık olarak açıldı yine burdaki bir arkadaşımız açtı ordan devam ederiz :)
Canım gözünaydın inşallah sağlıklı gebeliktir test yaptıırnca bize de haber ver mutlaka :)
Canım seninde var gibi ben durumlarınızı güncelledim mutlaka kan sonucunuzu haber verin yine :) Tebrik ederim.
tebrik ederim kuzum sen listemizde yokmuşsun senide ekledim. :) Sonucunu mutlaka haber ver bizede. :)
canım deme öyle belki sende de vardır sen kan verdin mi?
maşallah küçük minnoşaaa inşallah sağlıkla kucağına alırsın kuzucummm. :)
yaaa bu ne kadar net bir test maşallah kuzum tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. :) İlk sayfadaki sorularımızı cevaplarmısın sende lütfen
ben dedm ama enerjimi bu topiğe verdim güzel haberler vericez dedim. :) Allahım nasip etti. İnşallah bizlere de hamileyim haberini vermek nasip olur.
canım geçmiş olsun. Sen olumlu düşünmeye çalış inşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder içini ferat tut.
Canım sen yoksun bizim listede BAT ı söyler misin ekleyeyim ve durumuu güncelleyeyim. :) Tebrik ederim.
canım çok silik var sanki. birde sabah ilk idrarla tekrarla bakalım ne çıkacak. Ona göre durumunu güncelleyelim. :)