- 7 Ocak 2015
- 1.968
- 1.265
akşam alayım ozaman sabaha yaparım bende :)Bana sabah ilk idrarla yap dediler. Sen de al öyle yap bence.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
akşam alayım ozaman sabaha yaparım bende :)Bana sabah ilk idrarla yap dediler. Sen de al öyle yap bence.
Ben yarn yapacak gibiyim bugünü zor bitirdim
Ben de kendimi merak ediyorum ama stres yapıyorum:/Hellllppp seni cok merak ediyorum.
ben henüz adet olmadım testimde yok.bu gün işten eve giderken alıp yapıcam bu aksam ve yarın sabahGünaydın arkadaşlar,
Bugün için iki güzel anne adayımız var. sizlerin durumları nedir?
@IlyZcn
23.11.2020 Umay1907
23.11.2020 @DusunceBulutu
23.11.2020 wenn
23.11.2020 Vanessa00
23.11.2020
bekliyorum bunun sonucunu benimde hep bu tür çizgiler vardıBen de kendimi merak ediyorum ama stres yapıyorum:/
biz seninle aynı canım gelen gidende yok test te yok bekliyozben henüz adet olmadım testimde yok.bu gün işten eve giderken alıp yapıcam bu aksam ve yarın sabah
walla bende merakla bekliyorum :) senin tescillenince benimde cesaretim gelicek ya da gaz alıcam sendenBen de kendimi merak ediyorum ama stres yapıyorum:/
Bel ağrısı ve kasıklarda batma bazen de regl olcakmış gibi bir his var canım. Gögüslerimde de hassasiyet var ama öyle dokunamıyorum acıyor falan diyemem. Regl öncesi gibi.Hayırlı olsun.belirtileriniz nelerdi acaba merak ettiim :)
Çok tesekkür ederimmm yine de kalp atışlarını duyana kadar rahat etmiycemcanım harka sonuç cok net belli hayırlısı olsun şimdiden
Tek sıkıntım kahverengi akıntılarımın devamlılıgı hiç kesilmedi. Evde olunca çok yürümediğim bi günde bi sanah bi aksam bide wclerde çok az geliyor. Ama hareketli bir gündeysem günde 3-4 defa geliyor koyu kahverengi vebazen acık. Tek endişem bunun devam ediyor olması. Bide testin negatif çıkması tabibekliyorum bunun sonucunu benimde hep bu tür çizgiler vardı
olur olur inaşşal dur daha kalp atışına var daha hayırlısı ile kan sonucun gelsinÇok tesekkür ederimmm yine de kalp atışlarını duyana kadar rahat etmiycem
Ayy gerçekten mi yaa Allahım inşallah banada nasip etmiştir dua et olur mu çok teşekkür ederim cevabın için.insan gercekden çok yipraniyormus bu süreçte rabbim hayırlısını versin hepimiz içinCanim benim de gögüslerimde hic belirti olmazdi adet öncesi. Hamile kaldigim ay dolgunlasip agirlastilar sanki. Insallah sende de ondan dolayidir
Ben de hiç bir beliti yok. Bıçak gibi kesildi belirtilerim. Yine de umutlanmalı mıyımBel ağrısı ve kasıklarda batma bazen de regl olcakmış gibi bir his var canım. Gögüslerimde de hassasiyet var ama öyle dokunamıyorum acıyor falan diyemem. Regl öncesi gibi.
Çıktı mı sonuçBen de kendimi merak ediyorum ama stres yapıyorum:/
Bende bekliyorum haberleriniTek sıkıntım kahverengi akıntılarımın devamlılıgı hiç kesilmedi. Evde olunca çok yürümediğim bi günde bi sanah bi aksam bide wclerde çok az geliyor. Ama hareketli bir gündeysem günde 3-4 defa geliyor koyu kahverengi vebazen acık. Tek endişem bunun devam ediyor olması. Bide testin negatif çıkması tabi
Canım benim bu saydıklarımın hepsi her zaman olmuyor zaten sakın stres yapma oluruna bırak.Ben de hiç bir beliti yok. Bıçak gibi kesildi belirtilerim. Yine de umutlanmalı mıyım
Kana daha gitmedim iki çizgi eşit koyulukta olduğunda gitcem canım perşembe gibi düşünüyorumolur olur inaşşal dur daha kalp atışına var daha hayırlısı ile kan sonucun gelsin
Goguslerim sanki dolu ve biraz agrili 9.gun bugun battan geceli adet olcakmisim gibi oluyor azcik ayakta dursam belime vuruyor sanki inseALLAH hayirli olurCanim benim de gögüslerimde hic belirti olmazdi adet öncesi. Hamile kaldigim ay dolgunlasip agirlastilar sanki. Insallah sende de ondan dolayidir
inşallah canım senin baya koyu çıkmış zaten tekrar mı yapıcaksın test ne zaman yapıcaksınKana daha gitmedim iki çizgi eşit koyulukta olduğunda gitcem canım perşembe gibi düşünüyorum