- 4 Eylül 2020
- 80
- 131
- 29
Naçizane tavsiyem böyle kalbi kararmış insanlardan uzak dur. Merhaba merhaba bu kadar.Daha neler neler bu basitiydionun çocuğu olmicak demişti kahkaha atarak. Diyorum yılan. Ki bende onun çocuğunu çok severim işi varsa vs alır bakarım. Hayırlı insanlar çok önemli cidden
Günaydın ben yine erkenden kalktım ama kalkmıyorum yataktanGünaydın kızlar erkenden test yapanlar var mı bugün
Merak ettim canım yapsana test yaGünaydın ben yine erkenden kalktım ama kalkmıyorum yataktanniye erkenden uyandıgımı da buldum alerji ilacımı 2 gecedir içmiyorum, benim gözümü açtırıyor erkenden.
Merak ettim canım yapsana test ya
Canım bence gayet belli oluyor senin başka sorunlarında varmış git kan ver en azından gebelik sağlıklı ilerlerse kendine ve bebeğin zarar görmesin doktordan yardım al
Gideceğim kahvaltı yapıp 9 gibi çıkacagımCanım bence gayet belli oluyor senin başka sorunlarında varmış git kan ver en azından gebelik sağlıklı ilerlerse kendine ve bebeğin zarar görmesin doktordan yardım al
Yok canım silik olsa bile gebelik vardır daha yeni bence o yüzden çoğu kişinin silik çıkıyor kan ver 2 güne bir degerinin 2 katı artması lazım önemli olan oNormalde o çıkan koyu çizgi gibi çıkıyor dimi pozitif olunca. Benimki neden bu kadar silik
Doktorla da konuş sağlık sorunlarını erkenden önlem al inşallah sağlıkla ilerlerNormalde o çıkan koyu çizgi gibi çıkıyor dimi pozitif olunca. Benimki neden bu kadar silik
İnşallsh tamam teşekkür ederim.Doktorla da konuş sağlık sorunlarını erkenden önlem al inşallah sağlıkla ilerler
Var gibi yine canım. Kanda kesin çıkar hadi inşallah
Vala ben kaç gündür gaz sancısı çekiyorumKızlar gaz sancısı var bende nasıl geçer bu dün aksam zorladı beni şuanda da devam ediyorregli habercisi olabilir mi ?
İnşallah verdm şimdi kanVar gibi yine canım. Kanda kesin çıkar hadi inşallah
Adetin geçmedi cok normal. Bu testi bile 2 günde bir tekrarla anlarsın koyulugunu heyecandan üst üste yapip moralini sakın bozma. Ben yarin vericem kan sen veriyorsan merakla bekliyorumNormalde o çıkan koyu çizgi gibi çıkıyor dimi pozitif olunca. Benimki neden bu kadar silik
pozitif çıktı canım. Kan verdim şimdiGünaydın arkadaşlar,
Bugün için iki güzel anne adayımız var. sizlerin durumları nedir?
bekliyoruz canımcım sağlıkocagındamı verdin ne zaman çıkar ben de heyecanlandımmİnşallah verdm şimdi kan