Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gözün aydın canım benim de böyle bat yarın sağlık ocağında kan vericem inşallah güzel sonuçlarımız olur

Dün du ozaman bat tarihin .takvim de öyle gösteriyorsa doğrudur. Test yapıcakmisin

Canım doktora gitsene belki progesteron verir kurtarır bebeğini benim görümcemin öyle oldu bebeği senin resmen gebelikti artışta vardı neden oldu ya herkese söyledin mi
Gidicem canım doktora neolur neolmaz dıye bende cok umıtlenmeye baslamıstm bırgunde okdr artıs oldu dıye

Normalde benim 14 kasım bat fakat düzensiz oldugum icin arada 24 kasim demisdim newmoon10 canım 14 kasım diye düzeltirmisin çünki ben 12 kasım ögrenmisdim hamileliğimi

Kızlar öncelikle hepinize maşallah demek istiyorum. Baya hamiş olanlar olmuş. Ben de aranıza katılayım belki uğurlu gelirsiniz... Benim bat tarihim 20 kasımdı. 2 gün geçti hala regl olmadım fakat gebelik testi de yapmadım.

Geçen ay erken gebelik testi yaptım ve 3 4 gün sonra kimyasal gebelik geçirdiğimi öğrendim. Çok üzüldüm. O yüzden bat tarihimden 1 hafta geçmeden test yapmıycam diye kendime söz verdim.
Umarım bana uğurlu gelirsiniz

Kızlar merhabaa adetime son 1 hafta kaldı göğüs ve bel ağrım yok fakat sadece sağ kasığımda neredeyse yarım saate bir çok sık oluşan saniyelik iğne batması gibi birr his yaşıyorum, ilk defa böyle bir şey hissediyorum adetimin yaklaştığı günler de olsa hiç böyle olmazdı. Adet zamanı kasık ağrısı gibi değil tamamen iğne batması gibi. Aynı zamanda anlamsız bir şişlik ve gaz. Bu şekilde gebelik belirtisi yaşayanlar var mı aranızda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…