- 9 Şubat 2019
- 1.297
- 1.029
- 32
Canım doktora gitsene belki progesteron verir kurtarır bebeğini benim görümcemin öyle oldu bebeği senin resmen gebelikti artışta vardı neden oldu ya herkese söyledin mi
Gözün aydın canımEki Görüntüle 2725672 Kızlar günaydın bu saate tuvaletm geldiği için yapmak zorunda kaldım. Hiç anlamıyorm ben hayali mayali bişeler var mı bakın lütfen benim gözüm görmüyor. Lekelenme tam bittkten 2-3 gun sonra yap diyorlar bunda bişey yok galıba bide günüm geçerse öyle yaparım napayım
Dün du ozaman bat tarihin .takvim de öyle gösteriyorsa doğrudur. Test yapıcakmisinİnşallah kızlar ama ben hesaplamada yanlışlık yapmışım. Takvime geç girmişim. Benım hastalık baslangç 23 ekim.30 gunde bir oluyorum ve geçen ay 31 çekmiş. Dün hasta olmam gerekiyordu galıbabi siz de hesaplar mısınız?
İnşallahGözün aydın canımbenim de böyle bat yarın sağlık ocağında kan vericem inşallah güzel sonuçlarımız olur
Sabah test yaptım. Takvim gününü değiştim, takvim bozulduDün du ozaman bat tarihin .takvim de öyle gösteriyorsa doğrudur. Test yapıcakmisin
Gidicem canım doktora neolur neolmaz dıye bende cok umıtlenmeye baslamıstm bırgunde okdr artıs oldu dıyeCanım doktora gitsene belki progesteron verir kurtarır bebeğini benim görümcemin öyle oldu bebeği senin resmen gebelikti artışta vardı neden oldu ya herkese söyledin mi
Nasıl 1 kasım canım 1 kasım geçtiBenide eklermisiniz 1 Kasım
Regl mi oldun canimGidicem canım doktora neolur neolmaz dıye bende cok umıtlenmeye baslamıstm bırgunde okdr artıs oldu dıye
Insallah saglikla gelir canim bencede var senbi kan verHerkes var demiş inşallah sağlıklıdır sorun olmaz
Yarın sabah vereceğimInsallah saglikla gelir canim bencede var senbi kan ver
Yani doğru tarih kenan değil mi şimdi kuşumSabah test yaptım. Takvim gününü değiştim, takvim bozuldubu ayki regl günüm düzelmedi. Bakalım nolacak
Ayol kenan kımYani doğru tarih kenan değil mi şimdi kuşum
Tshdı FSHydi prolaktin yüksekliğiydi derken burnumdan gelen ayın hediyesi bu oldu sanırım. Çok dua ettim. Çok agladim. Bin şükür