Bende gördüm o çizgiyi inşallah vardır.Eki Görüntüle 2725672 Kızlar günaydın bu saate tuvaletm geldiği için yapmak zorunda kaldım. Hiç anlamıyorm ben hayali mayali bişeler var mı bakın lütfen benim gözüm görmüyor. Lekelenme tam bittkten 2-3 gun sonra yap diyorlar bunda bişey yok galıba bide günüm geçerse öyle yaparım napayım
Ben göruyorum ya varEki Görüntüle 2725672 Kızlar günaydın bu saate tuvaletm geldiği için yapmak zorunda kaldım. Hiç anlamıyorm ben hayali mayali bişeler var mı bakın lütfen benim gözüm görmüyor. Lekelenme tam bittkten 2-3 gun sonra yap diyorlar bunda bişey yok galıba bide günüm geçerse öyle yaparım napayım
Bende gördüm o çizgiyi inşallah vardır.
İnşallah kızlar ama ben hesaplamada yanlışlık yapmışım. Takvime geç girmişim. Benım hastalık baslangç 23 ekim.30 gunde bir oluyorum ve geçen ay 31 çekmiş. Dün hasta olmam gerekiyordu galıbaBen göruyorum ya var
Aynen cnm söylediğin tarihlere göre dün adet günün bugün 1. Gecikmenİnşallah kızlar ama ben hesaplamada yanlışlık yapmışım. Takvime geç girmişim. Benım hastalık baslangç 23 ekim.30 gunde bir oluyorum ve geçen ay 31 çekmiş. Dün hasta olmam gerekiyordu galıbabi siz de hesaplar mısınız?
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almak nasip olsunTshdı FSHydi prolaktin yüksekliğiydi derken burnumdan gelen ayın hediyesi bu oldu sanırım. Çok dua ettim. Çok agladim. Bin şükür
Evet akıntım oldu lekelenmeye baslamadan önce beyaz krem gibi akıntı geldi. Ben 3 gündür kahverengi pembe karışık lekeleniyorum:)Aynen cnm söylediğin tarihlere göre dün adet günün bugün 1. Gecikmentebrik ederim. Bişey merak ediyorum akıntın oldu mu hiç 6 günü. Var sıfır belirti
Senin sonucun çıkmadı demi canım ?Ben göruyorum ya var
Ben gördüm varEki Görüntüle 2725672 Kızlar günaydın bu saate tuvaletm geldiği için yapmak zorunda kaldım. Hiç anlamıyorm ben hayali mayali bişeler var mı bakın lütfen benim gözüm görmüyor. Lekelenme tam bittkten 2-3 gun sonra yap diyorlar bunda bişey yok galıba bide günüm geçerse öyle yaparım napayım
Yaa o nasıl oldu
Herkes var demiş inşallah sağlıklıdır sorun olmazBen gördüm var
Bende çok sasırdım bırgunde 3 katına cıkmstı ama nasıp degılmısYaa o nasıl oldusenin değerin artıyordu
Bir doktor dinledm 2. Yaptıgınızda 1-2 gun arayla yine aynı siliklik varsa bile kandan beta takibi yapılması gerekir diyor. Sen de yarın kan ver ben de gideceğim2 gündür 4 tane test yaptım.hepsi silik hiç koyulasmadi.ve bekledikçe beliriyor.yinede hepsinde çizgi olması kafamı karıştırıyor.yarin bat gunum.dun aksam çok agrım oldu bi ara olucam zannettim yok henüz.bu sabah elimdeki son testi yapmak istedim.samsima c çizgisi bile çıkmadı.olmazsam yarın yeni test alırım.hem başka marka olur.bakalim.cok umudum yok benim.yeni hamileleri tebrik ederim.herkesten hayırlı haberler iyi pazarlar
Allah’ın dediği olur. Bizim nolacagımız belli değil. Nasip kısmet. Hayırlı değilmiş demek vücut imha etmiş. Allah en kısa zamanda sağlıklı bebek verir inşallahBende çok sasırdım bırgunde 3 katına cıkmstı ama nasıp degılmıs
Amin insallahAllah’ın dediği olur. Bizim nolacagımız belli değil. Nasip kısmet. Hayırlı değilmiş demek vücut imha etmiş. Allah en kısa zamanda sağlıklı bebek verir inşallah
Belirti oldu muTshdı FSHydi prolaktin yüksekliğiydi derken burnumdan gelen ayın hediyesi bu oldu sanırım. Çok dua ettim. Çok agladim. Bin şükür
Kuzu eğer her zaman gecikme yaşamıyorsan bence test yapmalısın moralini bozmaya gerek yok, ben hesapları doğru yapamadım o yüzden yarını bekleyim en kötü salı yapacağım test yumurtlamanın 15. Günü hala adet olmadım her an olacakmışım gibi ağrım varYaaa bende bu ay aynu böyleyim suan ciddi bel agrim var sol tarafim hem bel hem kasik ama gögüslerim normalde yumurtlamadan sonra agrir bugün 24. Gün hafif agrimaya bsladi ama ates basiyo gögüslerime.bi cok üsüyorum ama sabaha karsida ates basiy8 bunaliyorum test yapmicam morelim.bozuöuyo ama kendimide burda buluyorum
Çok sağol canım inşallah darısı sizlere olsunHayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun
Çok fazla belirtim oldu. Çünkü ilki kimyasaldı ama yüksekti beta oyuzden biliyordum belirtilerimi. 5 Kasım çatlama gördüm testte. 7 Kasım'da öyle bi kramp girdiki kasıklara ağladım resmen acıdan hatta eşimede dedim tuttu galiba diye. Son bi kaç gündür koku hassasiyeti özellikle sigara kokusu midemi mahvetti. Hafif baş dönmesi yaşadım.Belirti oldu mu