Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende gördüm o çizgiyi inşallah vardır.

Ben göruyorum ya var

Aynen cnm söylediğin tarihlere göre dün adet günün bugün 1. Gecikmentebrik ederim. Bişey merak ediyorum akıntın oldu mu hiç 6 günü. Var sıfır belirti

Aynen cnm söylediğin tarihlere göre dün adet günün bugün 1. Gecikmentebrik ederim. Bişey merak ediyorum akıntın oldu mu hiç 6 günü. Var sıfır belirti
Evet akıntım oldu lekelenmeye baslamadan önce beyaz krem gibi akıntı geldi. Ben 3 gündür kahverengi pembe karışık lekeleniyorum:)

Ben gördüm var

2 gündür 4 tane test yaptım.hepsi silik hiç koyulasmadi.ve bekledikçe beliriyor.yinede hepsinde çizgi olması kafamı karıştırıyor.yarin bat gunum.dun aksam çok agrım oldu bi ara olucam zannettim yok henüz.bu sabah elimdeki son testi yapmak istedim.samsima c çizgisi bile çıkmadı.olmazsam yarın yeni test alırım.hem başka marka olur.bakalim.cok umudum yok benim.yeni hamileleri tebrik ederim.herkesten hayırlı haberler iyi pazarlar

Bir doktor dinledm 2. Yaptıgınızda 1-2 gun arayla yine aynı siliklik varsa bile kandan beta takibi yapılması gerekir diyor. Sen de yarın kan ver ben de gideceğim

Kuzu eğer her zaman gecikme yaşamıyorsan bence test yapmalısın moralini bozmaya gerek yok, ben hesapları doğru yapamadım o yüzden yarını bekleyim en kötü salı yapacağım test yumurtlamanın 15. Günü hala adet olmadım her an olacakmışım gibi ağrım var

Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun
Çok sağol canım inşallah darısı sizlere olsun
Çok fazla belirtim oldu. Çünkü ilki kimyasaldı ama yüksekti beta oyuzden biliyordum belirtilerimi. 5 Kasım çatlama gördüm testte. 7 Kasım'da öyle bi kramp girdiki kasıklara ağladım resmen acıdan hatta eşimede dedim tuttu galiba diye. Son bi kaç gündür koku hassasiyeti özellikle sigara kokusu midemi mahvetti. Hafif baş dönmesi yaşadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…