Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
6A35523A-DC2D-4E46-8424-25B887B09125.jpeg
Kızlar günaydın bu saate tuvaletm geldiği için yapmak zorunda kaldım. Hiç anlamıyorm ben hayali mayali bişeler var mı bakın lütfen benim gözüm görmüyor. Lekelenme tam bittkten 2-3 gun sonra yap diyorlar bunda bişey yok galıba bide günüm geçerse öyle yaparım napayım🙄

Eki Görüntüle 2725672 Kızlar günaydın bu saate tuvaletm geldiği için yapmak zorunda kaldım. Hiç anlamıyorm ben hayali mayali bişeler var mı bakın lütfen benim gözüm görmüyor. Lekelenme tam bittkten 2-3 gun sonra yap diyorlar bunda bişey yok galıba bide günüm geçerse öyle yaparım napayım🙄
Hayali bir çızgi görüyorum sanki 🙄

Eki Görüntüle 2725672 Kızlar günaydın bu saate tuvaletm geldiği için yapmak zorunda kaldım. Hiç anlamıyorm ben hayali mayali bişeler var mı bakın lütfen benim gözüm görmüyor. Lekelenme tam bittkten 2-3 gun sonra yap diyorlar bunda bişey yok galıba bide günüm geçerse öyle yaparım napayım🙄
Ben gördüm zaten beklememiş bir test değil mi. ? 🤗 imkan varsa bugün yoksa pazartesi kan ver bence canım.

Hayali bir çızgi görüyorum sanki 🙄
Ben gördüm zaten beklememiş bir test değil mi. ? 🤗 imkan varsa bugün yoksa pazartesi kan ver bence canım.
Yo beklemedi 3 dk . Fotograf çekip yattm beklemedm sonra. Var mı diyorsunuz? Regl günüm yarın. Sağlık ocagına kan vermeye giderim yarın o halde. Ben anlamadıgım için sizlere sorayım dedim😊

Var canik belli oluyor barizzzz

Bir belirtin var mı canım
İşte regl ye 5 gün vardı lekelenme başladı. En son dün akşam üzeri günlük pede geldi. Sonra yok wc ye peçeteye hafif geliyor sadece. 1 haftadır halsizliğiö var hiç iş yapmak istemiyorum , kabızlık, gaz problemi, hafif kasık sızlamaları hala hasta oalcakmışım gibime geliyor. Eğer varsa gerçekten umarım sağlıklı olur🤗

İşte regl ye 5 gün vardı lekelenme başladı. En son dün akşam üzeri günlük pede geldi. Sonra yok wc ye peçeteye hafif geliyor sadece. 1 haftadır halsizliğiö var hiç iş yapmak istemiyorum , kabızlık, gaz problemi, hafif kasık sızlamaları hala hasta oalcakmışım gibime geliyor. Eğer varsa gerçekten umarım sağlıklı olur🤗
Ben gördüm ikinci çizgiyi canım yarın sabah tekrarla ve kan ver inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Birşey daha sormak istiyorum kasiginda batma veya bıçak saplanmasi oldu mi hiç ?

Takvimde 8 kasım görnüyor ama ben 7-8 akıntımı gördüm. Ben hayatımda ilk defa 5 gun önceden regl oldum sandım. Korkmaya da devam ediyorum çnkü haşimatom var sonlndırabilir:KK43:

X