- 9 Haziran 2012
- 403
- 159
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayali bir çızgi görüyorum sankiEki Görüntüle 2725672 Kızlar günaydın bu saate tuvaletm geldiği için yapmak zorunda kaldım. Hiç anlamıyorm ben hayali mayali bişeler var mı bakın lütfen benim gözüm görmüyor. Lekelenme tam bittkten 2-3 gun sonra yap diyorlar bunda bişey yok galıba bide günüm geçerse öyle yaparım napayım
Ben gördüm zaten beklememiş bir test değil mi. ? imkan varsa bugün yoksa pazartesi kan ver bence canım.Eki Görüntüle 2725672 Kızlar günaydın bu saate tuvaletm geldiği için yapmak zorunda kaldım. Hiç anlamıyorm ben hayali mayali bişeler var mı bakın lütfen benim gözüm görmüyor. Lekelenme tam bittkten 2-3 gun sonra yap diyorlar bunda bişey yok galıba bide günüm geçerse öyle yaparım napayım
Hayali bir çızgi görüyorum sanki
Yo beklemedi 3 dk . Fotograf çekip yattm beklemedm sonra. Var mı diyorsunuz? Regl günüm yarın. Sağlık ocagına kan vermeye giderim yarın o halde. Ben anlamadıgım için sizlere sorayım dedimBen gördüm zaten beklememiş bir test değil mi. ? imkan varsa bugün yoksa pazartesi kan ver bence canım.
Var canik belli oluyor barizzzzEki Görüntüle 2725672 Kızlar günaydın bu saate tuvaletm geldiği için yapmak zorunda kaldım. Hiç anlamıyorm ben hayali mayali bişeler var mı bakın lütfen benim gözüm görmüyor. Lekelenme tam bittkten 2-3 gun sonra yap diyorlar bunda bişey yok galıba bide günüm geçerse öyle yaparım napayım
Bir belirtin var mı canımBir de doğru mudur ki . Yanlış çıkma ihtimali var mı testlerin?
İşte regl ye 5 gün vardı lekelenme başladı. En son dün akşam üzeri günlük pede geldi. Sonra yok wc ye peçeteye hafif geliyor sadece. 1 haftadır halsizliğiö var hiç iş yapmak istemiyorum , kabızlık, gaz problemi, hafif kasık sızlamaları hala hasta oalcakmışım gibime geliyor. Eğer varsa gerçekten umarım sağlıklı olurBir belirtin var mı canım
Ben gördüm ikinci çizgiyi canım yarın sabah tekrarla ve kan ver inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Birşey daha sormak istiyorum kasiginda batma veya bıçak saplanmasi oldu mi hiç ?İşte regl ye 5 gün vardı lekelenme başladı. En son dün akşam üzeri günlük pede geldi. Sonra yok wc ye peçeteye hafif geliyor sadece. 1 haftadır halsizliğiö var hiç iş yapmak istemiyorum , kabızlık, gaz problemi, hafif kasık sızlamaları hala hasta oalcakmışım gibime geliyor. Eğer varsa gerçekten umarım sağlıklı olur
İnşallah Evet oldu bazen tek taraflı solda oluyor bazen tamamında bazende sızı oluyorBen gördüm ikinci çizgiyi canım yarın sabah tekrarla ve kan ver inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Birşey daha sormak istiyorum kasiginda batma veya bıçak saplanmasi oldu mi hiç ?
Benimde dün iki kere oldu ilk defa öyle bişe yaşadım anlam veremedim ne zaman yumurtladin canım pekiİnşallah Evet oldu bazen tek taraflı solda oluyor bazen tamamında bazende sızı oluyor
Bir de benım tahmınım bu ovulasyon testi felan hiç yapmadmBenimde dün iki kere oldu ilk defa öyle bişe yaşadım anlam veremedim ne zaman yumurtladin canım peki
Korkma canım sen yarın hemen kan ver bı doktora git çok geçmedenBir de benım tahmınım bu ovulasyon testi felan hiç yapmadm
Eğer regl olmazsam yarına kdar sabah gideceğim aile hekımıne yarın regl günümKorkma canım sen yarın hemen kan ver bı doktora git çok geçmeden
Bence olmayacaksın çünkü çizgi belli oluyor inşallah olmazsinEğer regl olmazsam yarına kdar sabah gideceğim aile hekımıne yarın regl günüm
Aynen öyle olduCanım benim henuz gelemedi sen benden once oldun demek.
İnşallahBence olmayacaksın çünkü çizgi belli oluyor inşallah olmazsin
Evet zordur anlayabiliyorum. İnşallah yakın zamanda sana sürpriz yapar nazlı bebeğin.Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için benim 4 yıldır olmuyor canım. Artık çok umutlu değilim. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın çok zor bir imtihan.