Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Artık hiç umudum kalmıyor her doktora gittiğimde hepsi başka bir şey söylüyor. Tüplerin açıktık sonucta gebelik olmuş kürtajdan sonra da sıkıntı yaşanmıyor diye biliyorum zaten

İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun. Doktor gebelik düşünüyorsan folik asite başla dedi. Bende çarşamba günü aldım. 3-4 gündür kullanıyorum. Sen folik asit kullanıyor musun?

İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun. Doktor gebelik düşünüyorsan folik asite başla dedi. Bende çarşamba günü aldım. 3-4 gündür kullanıyorum. Sen folik asit kullanıyor musun?
Evet canım bu ay başladım FOLİDAYS kullanıyorum bir de eczacı omega3 takviyesi önerdi arada ondan içiyorum ama midemi bulandırıyor o benim. Sen başladın mı folik asite

kızlar selam
sizce çatlamış mı pko var

Eklentiler

• 13B786AD-6216-42F9-B8EC-7C1788388F03.jpeg
    125,5 KB · Görüntüleme: 94
  • 874792D3-C314-46EF-9096-ED419C2C3149.jpeg
    188,5 KB · Görüntüleme: 84
Bende de ılk basta o sorun vardı ama doktora ne zaman gıtsem alttan muayane edıyorlar artık hep ama doktora gore degısır belkı korkma kendını germe hersey daha ıyı kolay oluyor

Ay canım çok teşekkür ederim seninde herşey gönlünce olsun . Sende de bel ağrısı oldu mu peki benim kasıklarımda hafif ağrı var ama belim çok ağrıyor.
Belim çok ağrıdı hele o gece kuzum sorma bıçaklar saplandı sanki ağrı oturdu oraya bende de oldu yani bayağı

Canım benide günceller misin yumurta günüm değişti 5 kasım yeni bat

Korkulacak bisey yok emin ol doktorla sohbet ederken nasıl olduğunu bile anlamıyorsun hemen kalkıyorsun

Kızlar yumurta oldu catlama oldu üzerinden 5 gün geçti yoğun bir akinti başladı neden olur ki acaba

newmoon10 merhaba benimde 5 kasım ekler misiniz bnde pko var ilk kez bu ay ovulasyon testiyle takip ettim. Bu ay olmazsa doktor kontrolünde devam edicem sürece hayırlısı bakalım

Rahim filmi mutlaka çekilmeli diye biliyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…