Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben 2 kez yaptım yumurtlama döneminde artık tuttu tutmadı tek umudum var o da HSG(rahim filmi çektirdim) internette çok okudum onu çektiren ertesi ay hamile kalıyormuş ama benim kistlerim var işte 7cm 5cm biraz zor bence hamile kalmam ama rahime de yapışık değil tüpler de açık. Ay benim durumlar çok karışık bacım

14.11.2020 newmoon10

Sevgili BATDAŞLARIM @brcnyldz13 Hepgulenyuz sizin nasıl gidiyor. Yumurtlama dönemini geçtiniz mi?
kesskeee guzel bı haber verebılsem . yumurtlama donemımde catlayacak boyutta yumurta yoktu . hormon tahlılı yapılcak adet donemımde. ona gore yumurtlama tedavısı olacak piki gordum gormesıne de boş bı goruntuymus ıste . ınsallah bıdahakı aya adaylar arasına katılabılırım :)

merhaba dün kontrole gittim doktor 19 mm olduğunu söyledi çatlama iğnesi yaptı ve duphaston hap verdi ağrıların olabilir cuma ve cumartesi sabah ilişki dedi.
Benımde iğneyi yaptırdığım bi gun sonrası gece (dün gece) benım sağ yumurta(21mm olan) çatladı sanırım şiddetli bir kasık ve belimin sağ yanına bıçak saplanır gbi bi ağrı oldu aynı geçmişteki iğnemde olduğu gbi sanırım çatladı bizde değerlendrdk..inş tutar bana da aynı senın gbi bu üç gün ilişki önerdi bu verdiği ilaçta benimkinin adı farklı olanı benımki progestan ben ağızdan almıyorum vajinal koy dedi doktor aynı özellıklere sahipler düşük olmaması tutması için destek bir hormon ilacı.. İçini ferah tut canım sana da dua ettm bu mübarek günde.. içimde olumlu bir his var olacak inşaAllah

Ama yumurtlama her ay olmayabiliyormuş.. Ne güzel işte gitmişsin en azından yumurtlama takibi yapmış doktor.. Kistin falan var mı. Bir daha ki ay klomen kullandırır bence

Ama yumurtlama her ay olmayabiliyormuş.. Ne güzel işte gitmişsin en azından yumurtlama takibi yapmış doktor.. Kistin falan var mı. Bir daha ki ay klomen kullandırır bence
folikul yada baska tarz kıst yok pko var. her ay yumurtlama olmayabılıyo bılıyorum ama benım yumurtlamam yumurtlamadıgım donemden az artık hele busene:)) gecen ay da kontrole gıttıgımde pik gunune denk geldı o zaman da catlayamayacak orta buyuklukte bı kac yumurtam vardı. adetım gecıkecegınden duphaston verdı adet olayım cok beklemeyım dıye de. bakalım :) daha once kendılıgınden gebelık olustu dıye doktorların bekleme teklıfını kabul etmıstım. ama ıste yas gecınce artık tedavısız yumurtlıycam dıye beklemem :) klomen mı baska ılacmı bılmemm. 1.5 saat uzakta doktor nasıl gıdıp kontrol ettırıcem onu dusunuyorum:S

Allahım inşallah hiç bit tedaviye gerek kalmadan nasip etsin.. Benim de 7cm 5cm kistlerim var Eylül de HSG cektirdim ekim de korundum bu ay ilk denemem oldu HSG den sonra tüpler açık ama kistler büyük. Benim hamile kalmam çok zor ameliyat olmadan. Adetim inanılmaz düzenli 25 gün de bi oluyorum ama çocuk olmasına yetmiyor demek ki. Ama bak senin 1 kez gebelik olmuş ben inanıyorum k, tedaviye gerek kalmadan olacak. Bazen stres bi,le engel oluyor bu işlere. Klomen kullandırırsa zaten o büyümesini ve çatlamasını sağlayacak o bile işe yarar. Sen moralini yüksek tut evet haklısın dr işleri gerçekten de çok can sıkıcı insanı bunaltan süreç..

Merhaba arkadaşlar bat 18 Kasım bilgi ve tecrübelerinizi ihtiyacım. var. Benim bir kızın var ikinci hamileliğim dış gebelik oldu 1.5 yıl önce ve ilaçla tedavi oldu. 1 yıldır da korunmamamıza rağmen hamile kalmadım. Bu ay rahim filmi çektirdim temiz hormon testlerinde sıkıntı yok eşmde sıkıntı yok. Bugün reglinin ikinci günü doktora gittim yumurtalıklarda baktı sıkıntı yok klomen tedavisi başladı. Bu süreci yaşamış olanlar var mı aranızda diye sormaya geldim ilacı nasıl kullanacağımı da tam anlamadım bilgisi olan yardımcı olursa minnettar kalırım. Sevgiler

Eklentiler

• IMG_20201023_132750.jpg
    122 KB · Görüntüleme: 30
Sana aynı gün mü vurul dedi iğneyi bana yarın sabah 8 de dedi . İnsan ister istemez korkuyor böyle tam Bilgi vermedikleri zaman

Hiç deme bende hiç sevmem böyle doktorları

Merhaba kizlar
henuz regli olmadm 2gun var ama dun test yaptim tek cizgi☺bu aydan umudum yoktu zaten.
Buralar degerlenmeden bende yerimi alayim
Bat 25 Kasim

ınsallah bakalım :) allah hepımızın yardımcısı olsun:)

35 yaşındayım 8 yaşında bir çocuğum var bugüne kadar hiç dusunmemistin ama artık 2.cocuk istiyorum .Etrafımda izlediğim kadarı ile 2.cocuk konusunda insanlar ciddi sıkıntı yaşıyorlar ben de çok merak ediyorum olacak mi olmayacak mi?Normalde pko luyum ama ilk çocuğumda sorun yaşamadım, merakla bekliyorum insallah hayırlısı ile olur

Ay canım çok teşekkür ederim seninde herşey gönlünce olsun . Sende de bel ağrısı oldu mu peki benim kasıklarımda hafif ağrı var ama belim çok ağrıyor.

Merhaba canım
Ben de bu ay reglimin 2. Gününden itibaren klomen kullandım.sabah akşam. İr adet tok karnına aldım.5 gün sürüyor.ardından ilacın bitişinden 3 gün sonra doktor kontrole çağırdı yumurtalar istediğimiz gibi olmuş deyip gmbekten çatlatma iğnesi vurdu.ilişki günlerini değerlendiriyoruz şimdi.2 kasımda tekrar randevumuz var inşallah.

Yok ya hiç öyle düşünme neden kalmayasın 2 tane kist ama çok büyük değiller bence yumurtanın yolunu bulsun yeterki. gün aşırı ilişkiye girmek gerekiyormuş adet sonrası bugün doktor söyledi. Çok şükür temizmiş benim 18mm bi yumurta var işte sağ tarafta dedi. Ama ona kürtaj olduğumu söylemeyi unuttum umarım benim tüplerim açıktır

2. Çocuk konusunda hangi anlamda sıkıntı yaşıyorlar acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…