Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtlama takibi yapmıyorum canım Mayıs ayından beri istiyoruz ikinci inşallah bir oğlum var hamdolsun 4.5 yaşında rabbim.nasip ederse bı kardeşi olsun. Çok istiyorum hayırlısı

Beni de ekler misin listeye bat 1 kasım.

Hoşgeldiniz kızlar
herkes kısaca kendinden bahsetse tanışma amaçlı yaş kaç ilk gebelikmi ne kadar süredir istiyorsunuz gibi
Merhabalar 2 senelik evliliyim yaş 28. 1 yıl önce gebelik planı yapmaya başladık bir kaç ay rastgele denedik tutmadı, ovulaayon testi kullandım o ay tuttu ama dış gebelikle sonuçlandı. 6 ay korundk doğal olarak 3 aydır tekrar deniyoruz şuan birşey yok. Polikistik over hastasıyım aynı zamanda. İnanıyorum bir gün hepimiz anne olacağız inşallah

Polikistik over olabilir misiniz ya da kilo varsa o da etkiliyordur bende çok eskiden 2 ayı buluyordu adet olmam, ama soğan kürleriyle sporla, 35 güne kadar indirebildim

Bir sorum olacak benim ilişki sonrası iki saat sonra falan ya da ertesi günü çok akıntı oluyor sanki vücut meniyi tutup dışarıyı atıyor gibi sarımsı renkte koyu kıvamlı.bu şekilde olan var mi

Kizlar size bisey sorucam belki aranizda yasayan vardir.. adetim biteli 7gun oldu 2-3gundur seffaf akintiyla beraber kirmizi akinti geliyor gunde 2-3kere bu neden olabilir korktum

Kizlar size bisey sorucam belki aranizda yasayan vardir.. adetim biteli 7gun oldu 2-3gundur seffaf akintiyla beraber kirmizi akinti geliyor gunde 2-3kere bu neden olabilir korktum
İdrar yollarında enfeksiyon olabilir. İdrar tahlili vermeni öneririm

İdrar yollarında enfeksiyon olabilir. İdrar tahlili vermeni öneririm
Ama hic idrar yanmam yok sik idrara cikmam yok yanlarda agrim yok ve idrarimin rengi berrak bide idrar yapinca gelmiyor bu akinti vajenden gelen akintinin icinde geliyor kirmizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…