Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende şuan hiç bişey yok canım akıntı anlamında ne kahve ne kırmızı ne beyaz :) Sadece bel ağrım var özellikle sol tarafım o kadar.
Benim de bu 3. Leke oldu 2 gündür bu akşam 3. Akşam olacak. Bakalım ne olacagız ama senden de gelmiyorsa seninki de şüpheli durum. Sen test yaptın mı? Günümüz geçmediği için negatif çıkma ihtmali bence çok yüksek.

Çok iyiii Rabbim sağlıkla kavuştursun bebeğine seni bu kez inşallahhhhhh

Bir de gebelik kategorisi c imiş.

Canm kimyasal nasil yasadim bilmiyorum bekledigim adet gunu kanamam olfu once kahve sonra normal adet rengi 3 gun kesildi ilk defa ole oldu 4cu gun geldi sonr abitti ben diger aya hamilelik planlarken ovu testler hep koyu cikti ole anladim megersem gebeymism sanirim o kanamada kimyasal gebelik kanamsiymis yani. Son adet tarihim 18 kasım2 gun gecti. Bugun kan sonucunu alicam haftayapersembe kadin doguma gidicem ins bu saglikli gebeliktir degerler normal yukselir. Suan belirtim yok 4 haftalik daha erken sanirim

Kızlar kimyasal gebelikte yerleşme kanaması oluyor mu lütfen yardımcı olur musunuz
Ben kimyasal gebelik yasadim ama bekledigim adet gunu kanamam oldu 2 gun geldi 3cu gun kesildi 4 cu gun geldi ben nirmal adet sandim 1 hafta sonra ovu testlerden Anladim test yaptirdm 734 cikti kafin doguma gttim kese gorunmedi kan istedi ertesi gun 600 ksuur cikti 3gun sonra 500 kusur cikti kimyasal gebelik dedi 1 ay olmadanyine regil oldum galiba adet gununu beklerken o kanama ya yerlesme yada kimyasal dusuuydu ne bilim cok karışık oldu simdi yine hamileyom ins sagliklidr banada dua edin

Kızlar bende gece 12den buyana 8 kere tuvalate gittim kasıklarda ağrı yanma var diyorum aceba idrar yolları enfeksiyonumu oldum hamileymisim gibi hiç hissetmiyorum hiç akintimda yok idrar yolları enfeksiyonu olan varmı aranızda nasıl birşeydi randevular hep dolu aradım develti yok sağlık ocağında da idrar tahlili yapmiyorlarmis

kızlar ovulasyon testilerinde piki görüp hatta çatladığı durumlarda yumurtamız illla gelişiyor anlamına gelmiyormuş bilginiz var mı? Yani yumurta 8 mm de çatlar 20 mm de de. E o zaman bu ovulasyon testlerinin ne anlamı kaldı. Onca parayı doktora verip yumurtlaama takibi yaptırmak daha mantıklı değil m

aile hekimi de yapar canım idrar testinde çıkmaz mı

Ben geçen ay enfeksiyon geçirdim. Tuvaletin son kısmında yanma oluyordu. İdrar tahlılı yaptırdım çok yüksek değildi ama hafif enfeksiyon vardı. Kasık sızlaması da yapıyordu tabiki. Aile hekimi şase verdi bir adet onu içtim 2 gün sonra geçti.

Bir de ben yanma felan olnca anldm enfeksiyon oldugunu bol su tükettm o yüzden ben de sürekli wc gidiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…