Benim de bu 3. Leke oldu 2 gündür bu akşam 3. Akşam olacak. Bakalım ne olacagız ama senden de gelmiyorsa seninki de şüpheli durum. Sen test yaptın mı? Günümüz geçmediği için negatif çıkma ihtmali bence çok yüksek.bende şuan hiç bişey yok canım akıntı anlamında ne kahve ne kırmızı ne beyaz :) Sadece bel ağrım var özellikle sol tarafım o kadar.
Çok iyiiiHayırlı cumalar kızlar bugun yıne kan testı verdım ozel hastanede degerım birgunde 3 kat artmıs nerdeyse 65 olmus bu cuma gunu dua ıstıyorum sızden saglıklı sekılde devam etsınEn son kımyasal gecrıdıgmde degerım141 di dualarınızı eksık etmeyın lutfen siZlerde kendınıze dua ederken mutlaka saglıklı bır bebek ıstıyorum dıye dua etmeyı unutmayın ben hep bebegm olsun dedım 4,5 ay sonra kaybettım Allah hepımıze hayırlısını nasıp etsın
Bir de gebelik kategorisi c imiş.Canım hiç bilmiyorum pro
Canım hiç bilmiyorum prospektüsünde ne yazıyor okudun mu? Bir de gebelik henüz hücre aşamasındayken ilaçlar çok fazla etki etmiyor diye biliyorum. Aslında kann testi yapsan çok daha iyi olur belirtilerin beta hcg artınca hissedilen belirtiler. Yerleşme kanamasından sonra kana geçiyor zaten gebelik varsa kan testinde görür ilaçlarını ona göre ayarlatırsın.
Bu leke olayı olmadan önce beyaz kremsi akıntım oldu . Sende de oldu mu?bende şuan hiç bişey yok canım akıntı anlamında ne kahve ne kırmızı ne beyaz :) Sadece bel ağrım var özellikle sol tarafım o kadar.
oldu canım bi kaç gün öncesinde.Bu leke olayı olmadan önce beyaz kremsi akıntım oldu . Sende de oldu mu?
Canm kimyasal nasil yasadim bilmiyorum bekledigim adet gunu kanamam olfu once kahve sonra normal adet rengi 3 gun kesildi ilk defa ole oldu 4cu gun geldi sonr abitti ben diger aya hamilelik planlarken ovu testler hep koyu cikti ole anladim megersem gebeymism sanirim o kanamada kimyasal gebelik kanamsiymis yani. Son adet tarihim 18 kasım2 gun gecti. Bugun kan sonucunu alicam haftayapersembe kadin doguma gidicem ins bu saglikli gebeliktir degerler normal yukselir. Suan belirtim yok 4 haftalik daha erken sanirimCanım Gözünaydın tebrik ederim beklenen adet tarihin neydi onu söyle senide listemize ekleyelim :)
Canım merhaba, sen bu bahsettiğin durumdan sonra kahverengi akıntı geldi sonra kimyasal gebelik olduğunu mu öğrendin?
Birde kimyasal tam olarak ne oluyor bilgim yok? Yani bi zararı falan var mı nasıl anlıyorsunuz kimyasal olduğunu?
ekledim canım senide hoşgeldin. :)
bilmiyorum ama baya bel ağrım var ya onu anlamadım yani.
canım benimde kahverengi lekenenmem oldu 2 gün önce şuan herhangi bişey yok nerdeyse aynı durumdayız seninle bakalım neler olacak ) Benim belimde çok ağrıyor. Sende varmı böyle bişey? Test yaptın mı birde bat'a ne kaldı?
BEN DE DE AYNI CANIM AKINTI ANLAMIONDA HİÇ BİRŞEY YOK AMA SAĞ KASIK AĞRIYOR SONRA ALT KARINA VURUYORbende şuan hiç bişey yok canım akıntı anlamında ne kahve ne kırmızı ne beyaz :) Sadece bel ağrım var özellikle sol tarafım o kadar.
Ben kimyasal gebelik yasadim ama bekledigim adet gunu kanamam oldu 2 gun geldi 3cu gun kesildi 4 cu gun geldi ben nirmal adet sandim 1 hafta sonra ovu testlerden Anladim test yaptirdm 734 cikti kafin doguma gttim kese gorunmedi kan istedi ertesi gun 600 ksuur cikti 3gun sonra 500 kusur cikti kimyasal gebelik dedi 1 ay olmadanyine regil oldum galiba adet gununu beklerken o kanama ya yerlesme yada kimyasal dusuuydu ne bilim cok karışık oldu simdi yine hamileyom ins sagliklidr banada dua edinKızlar kimyasal gebelikte yerleşme kanaması oluyor mu lütfen yardımcı olur musunuz
aile hekimi de yapar canım idrar testinde çıkmaz mıKızlar bende gece 12den buyana 8 kere tuvalate gittim kasıklarda ağrı yanma var diyorum aceba idrar yolları enfeksiyonumu oldum hamileymisim gibi hiç hissetmiyorum hiç akintimda yok idrar yolları enfeksiyonu olan varmı aranızda nasıl birşeydi randevular hep dolu aradım develti yok sağlık ocağında da idrar tahlili yapmiyorlarmis
Ben geçen ay enfeksiyon geçirdim. Tuvaletin son kısmında yanma oluyordu. İdrar tahlılı yaptırdım çok yüksek değildi ama hafif enfeksiyon vardı. Kasık sızlaması da yapıyordu tabiki. Aile hekimi şase verdi bir adet onu içtim 2 gün sonra geçti.Kızlar bende gece 12den buyana 8 kere tuvalate gittim kasıklarda ağrı yanma var diyorum aceba idrar yolları enfeksiyonumu oldum hamileymisim gibi hiç hissetmiyorum hiç akintimda yok idrar yolları enfeksiyonu olan varmı aranızda nasıl birşeydi randevular hep dolu aradım develti yok sağlık ocağında da idrar tahlili yapmiyorlarmis
Bir de ben yanma felan olnca anldm enfeksiyon oldugunu bol su tükettm o yüzden ben de sürekli wc gidiyordumKızlar bende gece 12den buyana 8 kere tuvalate gittim kasıklarda ağrı yanma var diyorum aceba idrar yolları enfeksiyonumu oldum hamileymisim gibi hiç hissetmiyorum hiç akintimda yok idrar yolları enfeksiyonu olan varmı aranızda nasıl birşeydi randevular hep dolu aradım develti yok sağlık ocağında da idrar tahlili yapmiyorlarmis
Günaydın kizlarKızlar Günaydın,
Varmı haberleriniz? :)
Bence hamilesin canımAdete 3 gün kala yumurtlamanın 11.gunu.biraz geçti bu ince çizgi çıkması için.3 gün kala dalga net çıkmalıydı.ben bunun kuruma çizgisi olduğunu düşünüyorum.bence olmadı malesef.
Eki Görüntüle 2724214
canım bat neydi senin ekliyeyim tabloya senide. :) Tebrik ederim.Kizlar benimde sonucum cıktı ins sağlıklıdır degerim 273 ins degeer guzel bir sekilde yükselir pazartesi doktora gidicem
18 kasim olmam lazmdi cnm bugun 2 gun oldu regil geçelicanım bat neydi senin ekliyeyim tabloya senide. :) Tebrik ederim.
Kımyasal gebelık dedıgımz aslonda degerlermıze bakmasak bılemcz normal regl gibi oluyorKızlar kimyasal gebelikte yerleşme kanaması oluyor mu lütfen yardımcı olur musunuz