- 9 Haziran 2012
- 403
- 159
- 32
Ben böyle olmuyordum her gün kurufasulye yemiş gibiyim tüm gün sancım var. Ben normalde hep gaz sancısı çekerim ama böyle aşırı olmadım hiç.bu türlüsü fena oluyorGaZ BENDE HER AY OLUYOR VALLA
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben böyle olmuyordum her gün kurufasulye yemiş gibiyim tüm gün sancım var. Ben normalde hep gaz sancısı çekerim ama böyle aşırı olmadım hiç.bu türlüsü fena oluyorGaZ BENDE HER AY OLUYOR VALLA
yine de çok ümit etme sen sonra insan üzülüyor gerçektenBen böyle olmuyordum her gün kurufasulye yemiş gibiyim tüm gün sancım var. Ben normalde hep gaz sancısı çekerim ama böyle aşırı olmadım hiç.bu türlüsü fena oluyor
Gazdan dolayı ümit etmiyorum ya sadece bunaldım gaz sancısındanyine de çok ümit etme sen sonra insan üzülüyor gerçekten
Canım Gözünaydın tebrik ederim beklenen adet tarihin neydi onu söyle senide listemize ekleyelim :)Merhana kizlar ben listenizde yokum ama bende cok şükür kasımda cift cizgi gördüm darısı isteyen herkesin başına ins. Subattan belli deniyoruz haziranda oldu ama kimyasalmis ogunden bugune cok şükür rabbim nasip etti kan verdim sonucu yarin alicam haftaya persembe kadin doguma gidicem ins keseyi gorurum ins saglikli bir gebeliktr. Suana denk hic belirtim yok sadece hissettim birde ara ara bel ağrım oluyor
Canım merhaba, sen bu bahsettiğin durumdan sonra kahverengi akıntı geldi sonra kimyasal gebelik olduğunu mu öğrendin?Canım bilmiyorum oldun mu? Geçen ay kimyasal yaşamıştım. Regl tarihinden 4 gün önce ağrılı kahverengi geldi regl oldum zannettim. Sonra yavaş yavaş rengi açılarak ertesi gün beyazladı. 1 gün kala bata test yaptım silik çizgi çıkmıştı. Ama annem de bana hamile kaldığında aynısını yaşamış regl oluyorum zannetmiş ağrılı sonra kesilmiş hamile olduğunu anlamış.. O kahve akıntı gelmeden testlerin hepsi negatifti benim. Eğer olmadıysan ve geveysen 2 gün sonra idrarda pozitif çıkıyor.
ekledim canım senide hoşgeldin. :)Benide yazarmısınız. Bat 28 Kasım hiç bir belirtim yok akıntı sıfır.
bilmiyorum ama baya bel ağrım var ya onu anlamadım yani.Yaa inşallah 24 saat geçtiyse regl olmayabilirsin. Bir kaç yerde lekelenme den 24 saat sonra adet başlamazsa yerleşme kanamasıdır diye okumuştum geçen ay baya bir araştırmıştı.
canım benimde kahverengi lekenenmem oldu 2 gün önce şuan herhangi bişey yok nerdeyse aynı durumdayız seninle bakalım neler olacak ) Benim belimde çok ağrıyor. Sende varmı böyle bişey? Test yaptın mı birde bat'a ne kaldı?Az önce normal akıntı geldi regl olmadıgım kesin. Ne olduğum belli değil kesinlikle Allah hayırlısını versin tüm kalbimizle iyi niyetimizle İsteyen herkese Allah’ım sağlıklı bebekler nasip etsn
Gercekten mi şuan nasıl peki
Erken gebelik testlerinde bile silik çıkıyor . Bi tekrarlayın testi yada kan verin 2 gün içindeAdete 3 gün kala yumurtlamanın 11.gunu.biraz geçti bu ince çizgi çıkması için.3 gün kala dalga net çıkmalıydı.ben bunun kuruma çizgisi olduğunu düşünüyorum.bence olmadı malesef.
Eki Görüntüle 2724214
Canım kimyasal belirtisi değil kahverengi akıntı. Kimyasal gebelik beta hcg değerinin iki günde bir %70-%100 arasında artmadığında meydana geliyor. Nedeni ise döllenen yumurta ve/veya spermin genetik bozukluk taşıdığı durumda vücut bunu dışarı atıyor regl ile.. Annem kahverengi akıntıdan sonra bana hamile olduğunu öğrenmiş mesela.. Eğer gebe olduğunu kan testi ile öğrenirsen iki gün sonra tekrar kan testi verdiğinde ancak kimyasal ise anlarsın. Ama güzel düşün kimyasal gebelik lerim büyük çoğunluğunda lekelenme olmuyor hatta doktorum şaşırmıştı bana.Canım Gözünaydın tebrik ederim beklenen adet tarihin neydi onu söyle senide listemize ekleyelim :)
Canım merhaba, sen bu bahsettiğin durumdan sonra kahverengi akıntı geldi sonra kimyasal gebelik olduğunu mu öğrendin?
Birde kimyasal tam olarak ne oluyor bilgim yok? Yani bi zararı falan var mı nasıl anlıyorsunuz kimyasal olduğunu?
ekledim canım senide hoşgeldin. :)
bilmiyorum ama baya bel ağrım var ya onu anlamadım yani.
canım benimde kahverengi lekenenmem oldu 2 gün önce şuan herhangi bişey yok nerdeyse aynı durumdayız seninle bakalım neler olacak ) Benim belimde çok ağrıyor. Sende varmı böyle bişey? Test yaptın mı birde bat'a ne kaldı?
Canım hiç bilmiyorum proİnşallah Kaşımtım koku felan yok. Kasıklarımda zmaan zaman kram ve batmalar oluyor. 3 gundur kabız oluyorum ve her gün aşırı gaz problemim var şu testler gelse yapacagım ama regl günüm gelmedi öyle bişey varsa çıkmaya da bilir. Bnim çok ağır alerjik rinitim var her akşam antihistaminik alıyorum. 2 gün üst üste içmezsem çok perişan oluyorum. Dün şüphe duydugum için içmedim ama bu akşam içmem lazım bu ilaç zarar verir mi ki böyle bişey varsa
Canım hiç bilmiyorum prospektüsünde ne yazıyor okudun mu? Bir de gebelik henüz hücre aşamasındayken ilaçlar çok fazla etki etmiyor diye biliyorum. Aslında kann testi yapsan çok daha iyi olur belirtilerin beta hcg artınca hissedilen belirtiler. Yerleşme kanamasından sonra kana geçiyor zaten gebelik varsa kan testinde görür ilaçlarını ona göre ayarlatırsın.İnşallah Kaşımtım koku felan yok. Kasıklarımda zmaan zaman kram ve batmalar oluyor. 3 gundur kabız oluyorum ve her gün aşırı gaz problemim var şu testler gelse yapacagım ama regl günüm gelmedi öyle bişey varsa çıkmaya da bilir. Bnim çok ağır alerjik rinitim var her akşam antihistaminik alıyorum. 2 gün üst üste içmezsem çok perişan oluyorum. Dün şüphe duydugum için içmedim ama bu akşam içmem lazım bu ilaç zarar verir mi ki böyle bişey varsa
inşallah gebelik vardır bakalım bende 2 gündür hiç bir şey gelmeyince tedirgin oldum bugünde müthiş derecede belimin sol tarafında ağrı var ve sık tuvalete çıkıyorum. İnşallah güzel haberlerin habercisidir. normalde 60 günde bir adet oluyorum bugün 59.gün değişik bişeyler oluyor adını koyamadığımCanım kimyasal belirtisi değil kahverengi akıntı. Kimyasal gebelik beta hcg değerinin iki günde bir %70-%100 arasında artmadığında meydana geliyor. Nedeni ise döllenen yumurta ve/veya spermin genetik bozukluk taşıdığı durumda vücut bunu dışarı atıyor regl ile.. Annem kahverengi akıntıdan sonra bana hamile olduğunu öğrenmiş mesela.. Eğer gebe olduğunu kan testi ile öğrenirsen iki gün sonra tekrar kan testi verdiğinde ancak kimyasal ise anlarsın. Ama güzel düşün kimyasal gebelik lerim büyük çoğunluğunda lekelenme olmuyor hatta doktorum şaşırmıştı bana.
İnşallah vardır gerçekten çok merak ettim.. Güzel haberini bekliyorum.. lekelenme olayına tam olarak uyuyor. Kendini yormamaya dikkat et.inşallah gebelik vardır bakalım bende 2 gündür hiç bir şey gelmeyince tedirgin oldum bugünde müthiş derecede belimin sol tarafında ağrı var ve sık tuvalete çıkıyorum. İnşallah güzel haberlerin habercisidir. normalde 60 günde bir adet oluyorum bugün 59.gün değişik bişeyler oluyor adını koyamadığım
Adete 3 gün kala yumurtlamanın 11.gunu.biraz geçti bu ince çizgi çıkması için.3 gün kala dalga net çıkmalıydı.ben bunun kuruma çizgisi olduğunu düşünüyorum.bence olmadı malesef.
Eki Görüntüle 2724214
Hadi inşallah hamilesindir canıminşallah gebelik vardır bakalım bende 2 gündür hiç bir şey gelmeyince tedirgin oldum bugünde müthiş derecede belimin sol tarafında ağrı var ve sık tuvalete çıkıyorum. İnşallah güzel haberlerin habercisidir. normalde 60 günde bir adet oluyorum bugün 59.gün değişik bişeyler oluyor adını koyamadığım
@newmon10 bu arada beni listeden silebilirsin. Kırmızılar 'selam yine biz geldik' dediinşallah gebelik vardır bakalım bende 2 gündür hiç bir şey gelmeyince tedirgin oldum bugünde müthiş derecede belimin sol tarafında ağrı var ve sık tuvalete çıkıyorum. İnşallah güzel haberlerin habercisidir. normalde 60 günde bir adet oluyorum bugün 59.gün değişik bişeyler oluyor adını koyamadığım
İnşallah vardır gerçekten çok merak ettim.. Güzel haberini bekliyorum.. lekelenme olayına tam olarak uyuyor. Kendini yormamaya dikkat et.
İnşallah canlar. Peki bir sey sormak istiyorum gebelik testi yapayım diyorum ama bu kanama geçeli 2 gün oluyor acaba ne zaman yapsam doğru sonuç alabilirim?Hadi inşallah hamilesindir canım
Lütfen dediğin gibi olsun aminGebelik var gibi duruyor yalnız yumurtlamadan sonraki 13 günden itibaren betahcg hormonu salgılanmaya başladığı için 14 gün gibi test yapsan çizgiyi daha iyi görürsün. Şuan için erken olmuş. Sen 11 gün dedin
Adetin düzensiz olduğu için bence reglini normal umuda kapılmadan bekle yaklaşık 5 gün sonra bi test yaparsın. Çizgi çıkmaz felan bu sefer üzülmen doğru olmaz . Belki mevsimsel hormonların oyun oynuyordur sana bu ay çok stres yapmışta olabilirsin. Her ne olursa olsun birAz beklemen sağlıklı olacaktırİnşallah canlar. Peki bir sey sormak istiyorum gebelik testi yapayım diyorum ama bu kanama geçeli 2 gün oluyor acaba ne zaman yapsam doğru sonuç alabilirim?
Az önce baktım yine lekelenmem olmuş çok çok az. Kuyruk sokumuma çok ani agrı vurup gidiyor ama ben ankilozan hastasıyım ona baglıyorum:) test yapmadım sipari verdim bakalım yarın gelir inşallah yaparım. Bat 23 ü. Lekelenmem 5 gün varken oldu. Dün az bişey oldu. Bide bugun çok az olmuş. Hasta olsam çoktan sökülürdü heralde. Bir de sabah normal akıntı geldi çünkü.Canım Gözünaydın tebrik ederim beklenen adet tarihin neydi onu söyle senide listemize ekleyelim :)
Canım merhaba, sen bu bahsettiğin durumdan sonra kahverengi akıntı geldi sonra kimyasal gebelik olduğunu mu öğrendin?
Birde kimyasal tam olarak ne oluyor bilgim yok? Yani bi zararı falan var mı nasıl anlıyorsunuz kimyasal olduğunu?
ekledim canım senide hoşgeldin. :)
bilmiyorum ama baya bel ağrım var ya onu anlamadım yani.
canım benimde kahverengi lekenenmem oldu 2 gün önce şuan herhangi bişey yok nerdeyse aynı durumdayız seninle bakalım neler olacak ) Benim belimde çok ağrıyor. Sende varmı böyle bişey? Test yaptın mı birde bat'a ne kaldı?
bende şuan hiç bişey yok canım akıntı anlamında ne kahve ne kırmızı ne beyaz :) Sadece bel ağrım var özellikle sol tarafım o kadar.Az önce baktım yine lekelenmem olmuş çok çok az. Kuyruk sokumuma çok ani agrı vurup gidiyor ama ben ankilozan hastasıyım ona baglıyorum:) test yapmadım sipari verdim bakalım yarın gelir inşallah yaparım. Bat 23 ü. Lekelenmem 5 gün varken oldu. Dün az bişey oldu. Bide bugun çok az olmuş. Hasta olsam çoktan sökülürdü heralde. Bir de sabah normal akıntı geldi çünkü.