Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Enfeksiyon da kötü koku da olur canım. Veya kaşıntı sızı vb yan belirtiler de bulunur. İnşallah hamilesindir.

Adete 3 gün kala yumurtlamanın 11.gunu.biraz geçti bu ince çizgi çıkması için.3 gün kala dalga net çıkmalıydı.ben bunun kuruma çizgisi olduğunu düşünüyorum.bence olmadı malesef.

Canım yumurtan henüz çatlamamış öyle görünüyor. Dr çatlar dediyse çatlar sanırım. Ama iğne her zaman garanti sanki. Çünkü bazı kişilerde duydum çatlamayıp kiste çeviriyormuş vs.

Enfeksiyon da kötü koku da olur canım. Veya kaşıntı sızı vb yan belirtiler de bulunur. İnşallah hamilesindir.
İnşallah Kaşımtım koku felan yok. Kasıklarımda zmaan zaman kram ve batmalar oluyor. 3 gundur kabız oluyorum ve her gün aşırı gaz problemim var şu testler gelse yapacagım ama regl günüm gelmedi öyle bişey varsa çıkmaya da bilir. Bnim çok ağır alerjik rinitim var her akşam antihistaminik alıyorum. 2 gün üst üste içmezsem çok perişan oluyorum. Dün şüphe duydugum için içmedim ama bu akşam içmem lazım bu ilaç zarar verir mi ki böyle bişey varsa

Benim de 3 günüm kaldı aşırı gaz bende de var çok merak ediyorum hayrlisi olsun hepimiz icin

Benim de 3 günüm kaldı aşırı gaz bende de var çok merak ediyorum hayrlisi olsun hepimiz icin
Az önce normal akıntı geldi regl olmadıgım kesin. Ne olduğum belli değil kesinlikle Allah hayırlısını versin tüm kalbimizle iyi niyetimizle İsteyen herkese Allah’ım sağlıklı bebekler nasip etsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…