- 5 Kasım 2009
- 1.431
- 1.892
Enfeksiyon da kötü koku da olur canım. Veya kaşıntı sızı vb yan belirtiler de bulunur. İnşallah hamilesindir.Kızlar bende de gelen giden yok erken mi oldum acaba diyorum hala bişey gelmiyor. Regl 3 gün kaldı önceki akşam kahverengi akkntım oldu azcık dün azcık daha oldu gün içinde sonra hiç yok. Böyle akıntı normal mi ki? Enf felandan böylw olur mu ki? Ümitlenmeye başladım.regl 5 gun kala hiç böyle akıntım olmamıştı.
Bence gayet belli canım hamilesinAdete 3 gün kala yumurtlamanın 11.gunu.biraz geçti bu ince çizgi çıkması için.3 gün kala dalga net çıkmalıydı.ben bunun kuruma çizgisi olduğunu düşünüyorum.bence olmadı malesef.
Eki Görüntüle 2724214
Ümit vermek istemem ama belli gayet yarın tekrar yap ilk idrarlaAdete 3 gün kala yumurtlamanın 11.gunu.biraz geçti bu ince çizgi çıkması için.3 gün kala dalga net çıkmalıydı.ben bunun kuruma çizgisi olduğunu düşünüyorum.bence olmadı malesef.
Eki Görüntüle 2724214
Umarım ben yanılırım öyle olur ama daha önce daha netlerini gördüm.sonuc negatifti.umarim ben yaniliyorumdur.adet olana kadar yapmaya devam edicemBence gayet belli canım hamilesin
İki çizgi görüp adet olduysan kimyasal gecirmissndr canım ins normal gebeliktir kan versene daha net çıkarUmarım ben yanılırım öyle olur ama daha önce daha netlerini gördüm.sonuc negatifti.umarim ben yaniliyorumdur.adet olana kadar yapmaya devam edicem
Canım yumurtan henüz çatlamamış öyle görünüyor. Dr çatlar dediyse çatlar sanırım. Ama iğne her zaman garanti sanki. Çünkü bazı kişilerde duydum çatlamayıp kiste çeviriyormuş vs.Merhabalar
Ben Klomen kullanıyorum beş altı gün önce doktor kontrolümde iki yumurtam 20 mm olmuştu doktor çatlatma iğnesi vermedi kendisi çatlar dedi. Dün ovulasyon testi yaptım testimin resmini de paylaştım. FakatDün akşamdan beri adet ağrısı gibi ağrım var ama adetime de daha 13 gün var sizce sebebi nedir
Bunu hiç düşünmemiştim.3 gün daha idrar testi yapicam.eger koyulaşma olursa kan veririm.İki çizgi görüp adet olduysan kimyasal gecirmissndr canım ins normal gebeliktir kan versene daha net çıkar
İnşallahEnfeksiyon da kötü koku da olur canım. Veya kaşıntı sızı vb yan belirtiler de bulunur. İnşallah hamilesindir.
kaç dk içinde çektiğin resim bu?Adete 3 gün kala yumurtlamanın 11.gunu.biraz geçti bu ince çizgi çıkması için.3 gün kala dalga net çıkmalıydı.ben bunun kuruma çizgisi olduğunu düşünüyorum.bence olmadı malesef.
Eki Görüntüle 2724214
İnşallah herşey istediğin gibi olur canımBunu hiç düşünmemiştim.3 gün daha idrar testi yapicam.eger koyulaşma olursa kan veririm.
Bu ağrımın sebebi ne onu anlayamadım regl daha 13 gün var çünküCanım yumurtan henüz çatlamamış öyle görünüyor. Dr çatlar dediyse çatlar sanırım. Ama iğne her zaman garanti sanki. Çünkü bazı kişilerde duydum çatlamayıp kiste çeviriyormuş vs.
Inşaallah hepimizinİnşallah herşey istediğin gibi olur canımSa
kaç dk içinde çektiğin resim bu?
İnşallah herşey istediğin gibi olur canım
Işe gelince çektim.bu hale gelmeside 45 dk almıştırkaç dk içinde çektiğin resim bu?
3 gün kaldı bata bakalım geçmiyor zamanAdete yakın zaman bende de oldu canım belirtiydi benimki
canım benimde ağrıyor 15 in ben pik oldum. 18 inde başladı kasık ağrım bak şuan mesela sağ kasığım sanki adet olmuşum gibi ağrıyor. adetime var daha 12 gün.Bu ağrımın sebebi ne onu anlayamadım regl daha 13 gün var çünkü
Benim de 3 günüm kaldı aşırı gaz bende de var çok merak ediyorum hayrlisi olsun hepimiz icinİnşallahKaşımtım koku felan yok. Kasıklarımda zmaan zaman kram ve batmalar oluyor. 3 gundur kabız oluyorum ve her gün aşırı gaz problemim var şu testler gelse yapacagım ama regl günüm gelmedi öyle bişey varsa çıkmaya da bilir. Bnim çok ağır alerjik rinitim var her akşam antihistaminik alıyorum. 2 gün üst üste içmezsem çok perişan oluyorum. Dün şüphe duydugum için içmedim ama bu akşam içmem lazım bu ilaç zarar verir mi ki böyle bişey varsa
Az önce normal akıntı geldi regl olmadıgım kesin. Ne olduğum belli değilBenim de 3 günüm kaldı aşırı gaz bende de var çok merak ediyorum hayrlisi olsun hepimiz icin
GaZ BENDE HER AY OLUYOR VALLABenim de 3 günüm kaldı aşırı gaz bende de var çok merak ediyorum hayrlisi olsun hepimiz icin
Benim sadece sol kasığımda ağrı vardı birde göğüslerde acı :) yani bunları adetten 10 gün önce felan yaşadım. Normalde 2-3 gün kala yaşıyordum.Belirtiniz neydi gazınız var mıydı bi de adet öncesi normalde streslimisinz o stres var mydi