Hadi insallah bu ay tutsun seninAma üzülmek sinirlenmek yok.. Bekle regl tarihin geçsin canım sonra bir iki gün üzülürüz geçer.. Aralık benim son şansım bir de eşim yurtdışına çıkacak 8 ay yok
Ben bu değerlerden hic anlamıyorum ama sana moral vermek istiyorum. Yükselir cok erken ögrenmissindir . Gec döllenme olmuştur. Kalbini guzel tutKızlar degerım 28 çıktıçok çok düşük kimyasal gebelık gecırecem buyuk ıhtımalle
Reglıme uc gun var ama yınede çok düşük malesef bıranda tüm sevıncım gittiBen bu değerlerden hic anlamıyorum ama sana moral vermek istiyorum. Yükselir cok erken ögrenmissindir . Gec döllenme olmuştur. Kalbini guzel tut
Doktor bisey soyledi mi hemen üzülme lütfenReglıme uc gun var ama yınede çok düşük malesef bıranda tüm sevıncım gitti
Bence hiç kendini öyle şartlandırma çünkü benim yakın bir arkadaşım adetini 10 gün geçti değeri 360ti şuan 36 haftalık hamileReglıme uc gun var ama yınede çok düşük malesef bıranda tüm sevıncım gitti
Regline daha 3 gün varmış bak kendinde diyorsun ben burda 9 lardan yükselen gördüm, bence olumlu düşün dua et çok yanlış yapıyon üzülerek,hem daha önce kimyasal geçirdin miReglıme uc gun var ama yınede çok düşük malesef bıranda tüm sevıncım gitti
28 cıktı degerım cok dusuk kımyasal gebelık olacak buyuk olasılıkla
Kac gun geciktiki canim kimyasal değil-dir daha yukselir o28 cıktı degerım cok dusuk kımyasal gebelık olacak buyuk olasılıkla
Benim regl gunum 1 gun geçince 78 çıkmıştı sorun yok bence hamilesin 2 gun sonta tekrar kan ver28 cıktı degerım cok dusuk kımyasal gebelık olacak buyuk olasılıkla
Netten sonuclara baktım sadece doktoru gormedim canımDoktor bisey soyledi mi hemen üzülme lütfen
Daha üç gün var canımKac gun geciktiki canim kimyasal değil-dir daha yukselir o
Evet gecırdım sonra hamıle kaldım 4,5 aylık gebelıgımı sonlandırmk zorundaydım 6 ayy sonra deneyelım dedık yıne kımyasal olacakRegline daha 3 gün varmış bak kendinde diyorsun ben burda 9 lardan yükselen gördüm, bence olumlu düşün dua et çok yanlış yapıyon üzülerek,hem daha önce kimyasal geçirdin mi
İnsalllahhhBence hiç kendini öyle şartlandırma çünkü benim yakın bir arkadaşım adetini 10 gün geçti değeri 360ti şuan 36 haftalık hamile
Önemli olan 2 günde bir artma değeri regle 2 gün kala 15 beta değeri ile sağlıklı hamilelik yaşayan arkadaşım var..Reglıme uc gun var ama yınede çok düşük malesef bıranda tüm sevıncım gitti
Senden gaza geldim yaptım test negatifHadi insallah bu ay tutsun senin
Yaa hayırr öyle düşünme hayırlısı olsun hakkında inşallah tutunur sana,Evet gecırdım sonra hamıle kaldım 4,5 aylık gebelıgımı sonlandırmk zorundaydım 6 ayy sonra deneyelım dedık yıne kımyasal olacak
Yok canim hissedersim olsa olsun ya daha aralik sansimiz var pozitif olalimSenden gaza geldim yaptım test negatifinşallah testler bozuktur veya erkendir sana da doğum günü hediyesi gelir.. hayırlısı olsun.
İnsallah dua edınYaa hayırr öyle düşünme hayırlısı olsun hakkında inşallah tutunur sana,
İnsallah canım oyle olur benımde saglıklıysaÖnemli olan 2 günde bir artma değeri regle 2 gün kala 15 beta değeri ile sağlıklı hamilelik yaşayan arkadaşım var..
Çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına. Kendine iyi bak canım.
Çok teşekkür ederim kızlar Allahım sizinde yüzünüze baksınRabbim sakınsın sana bağışlasın inşallah
Değerin çok normal benim adetten 1 gün önce 52di. Kafana göre böyle teşhis koymamalısınReglıme uc gun var ama yınede çok düşük malesef bıranda tüm sevıncım gitti
Canım çoook erken daha bu değer çok normal olabilir, sağlıklı ilerleyeceği durumda bu stresin zarar verir kötü düşünme gerçektenİnsallah canım oyle olur benımde saglıklıysa