- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 42
İnşallah canım allah gönülne göre versin. Ben sağlıklı olsun da cindiyeti öenmli değil modundayım artık. İlk zamanlar kız diyordum ama artık o nu geçtim olsun da diyorum cinsiyet önemli değil.belki erkek çocukta olmuyordur.bendede bebek vardır:) iki kızın üstüne bir oğlan gelir :) pozitif olayım şuanda
sizindeki adet oldum sanıp sadece akıntı yaşamanız olmadıMerhana kizlar ben listenizde yokum ama bende cok şükür kasımda cift cizgi gördüm darısı isteyen herkesin başına ins. Subattan belli deniyoruz haziranda oldu ama kimyasalmis ogunden bugune cok şükür rabbim nasip etti kan verdim sonucu yarin alicam haftaya persembe kadin doguma gidicem ins keseyi gorurum ins saglikli bir gebeliktr. Suana denk hic belirtim yok sadece hissettim birde ara ara bel ağrım oluyor
Ewet bendede ertesi gun 4 ten sonra dusuyor e nabizda, yarin 4ten sonra duser bakicam bendeEvet dogru doktor giriş yapmadıysa e nabıza düşmüyor. Ama bazı aile hekimliklerinde öğleden sonra çıkıyor en azından bizdekinde öyle:) aile hekımliğini arayıp bilgi alınabilir belki. Bakmak için tıklarlar öylece de görünür
Nasil canm ??sizindeki adet oldum sanıp sadece akıntı yaşamanız olmadı
Yok cnm yumurtlama zamani genelde seffaf su gibi geldi yumurtlama akintisi ozaten normali. Baska suan olmadi hic belirtim yok bel ağrısı disinda daha 3 hafta 6 gunluk cok yeni regilim 1 gun gecti 1 hafta sonra belirtiler bsslsr normalde 6 ci haftadan sonra basliyomusadet oldum sanıyor tualete gidiyorsunuz bakıyorsunuz sadece akıntı böyle olmadımı sizinde hiç.ağrılı akıntınız yokmu yani su gibi
Mantıklı canımm aslında ordaki hemşireyle tanışıcan böylece daha kolay olur işlemlerrEvet dogru doktor giriş yapmadıysa e nabıza düşmüyor. Ama bazı aile hekimliklerinde öğleden sonra çıkıyor en azından bizdekinde öyle:) aile hekımliğini arayıp bilgi alınabilir belki. Bakmak için tıklarlar öylece de görünür
adet oldum sanıyor tualete gidiyorsunuz bakıyorsunuz sadece akıntı böyle olmadımı sizinde hiç.ağrılı akıntınız yokmu yani su gibi
Kendı sıtesı var ordan bakıyorum ıdrar tahlılıde ıstemıstı onlar cıktı gebelık testı cıkmadı yarına kaldı artıkE nabızda yokmu sonuçlarmerakla bekliyoruz canım
Evet canım e nabıza dusmuyor ama kan verırken barkot alınca kendı sıtelerınden gorebılıyorsun ama keske ozele gıtseymısım bu kadar beklemzdmCanım yanlış yönlendirmek istemem ama eğer internete düşsün göreyim diye bekliyorsan düşmüyor aile hekimlerinin sistemi farklı doktor kendi tahlili çıktı almadığı sürece o ekrana girmediği sürece e nabıza düşmüyor hemde bugün verdiysen ancak yarın çıkar öğleden sonra hiç çıktığını görmedim ben istanbulda,
Bende aynıyım canım sürekli lavobadym 10 dk ya birBen varım canım yazdım hatta buraya azıcık bir şey içsem tuvalete gidiyorum hemde,
Yok o barkodla da gözükmüyor canım ben çok denedim bence yarını bekle sabırla inşallah çıkar,Evet canım e nabıza dusmuyor ama kan verırken barkot alınca kendı sıtelerınden gorebılıyorsun ama keske ozele gıtseymısım bu kadar beklemzdm
Bende aynıyım canım sürekli lavobadym 10 dk ya bir
İnşallah gebeliktendirrAh bize ne oluyor bir bilsem eşimi heveslendirmek gibi olmasa hastaneye giderim heryer korona otobüse binipte gidemezdim
BİLMİYORum sanmıyorum artık canımİnşallah gebeliktendirr
Belirtiniz neydi gazınız var mıydı bi de adet öncesi normalde streslimisinz o stres var mydiBenim adete 2-3 gün kala 38 mi ne çıkmıştı 1 hafta sonra kan verdim 706 çıkmıştı. Sonrasındada kese göründü. Pazartesi kalp atışını duyacağız inşallah
Sağlık ocağında bende ertesi gün öğrenmiştim ama ilk gebeliğimde cuma yaptırmıştım hemsıre 4 e kadar çıkarsa ararım demişti aramıştı da sağolsun.Evet canım e nabıza dusmuyor ama kan verırken barkot alınca kendı sıtelerınden gorebılıyorsun ama keske ozele gıtseymısım bu kadar beklemzdm