Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
belki erkek çocukta olmuyordur.bendede bebek vardır:) iki kızın üstüne bir oğlan gelir :) pozitif olayım şuanda
İnşallah canım allah gönülne göre versin. Ben sağlıklı olsun da cindiyeti öenmli değil modundayım artık. İlk zamanlar kız diyordum ama artık o nu geçtim olsun da diyorum cinsiyet önemli değil.

Merhana kizlar ben listenizde yokum ama bende cok şükür kasımda cift cizgi gördüm darısı isteyen herkesin başına ins. Subattan belli deniyoruz haziranda oldu ama kimyasalmis ogunden bugune cok şükür rabbim nasip etti kan verdim sonucu yarin alicam haftaya persembe kadin doguma gidicem ins keseyi gorurum ins saglikli bir gebeliktr. Suana denk hic belirtim yok sadece hissettim birde ara ara bel ağrım oluyor

Eklentiler

• IMG-20201119-WA0012.jpeg
    58,6 KB · Görüntüleme: 30
sizindeki adet oldum sanıp sadece akıntı yaşamanız olmadı

Ewet bendede ertesi gun 4 ten sonra dusuyor e nabizda, yarin 4ten sonra duser bakicam bende

adet oldum sanıyor tualete gidiyorsunuz bakıyorsunuz sadece akıntı böyle olmadımı sizinde hiç.ağrılı akıntınız yokmu yani su gibi

adet oldum sanıyor tualete gidiyorsunuz bakıyorsunuz sadece akıntı böyle olmadımı sizinde hiç.ağrılı akıntınız yokmu yani su gibi
Yok cnm yumurtlama zamani genelde seffaf su gibi geldi yumurtlama akintisi ozaten normali. Baska suan olmadi hic belirtim yok bel ağrısı disinda daha 3 hafta 6 gunluk cok yeni regilim 1 gun gecti 1 hafta sonra belirtiler bsslsr normalde 6 ci haftadan sonra basliyomus

Mantıklı canımm aslında ordaki hemşireyle tanışıcan böylece daha kolay olur işlemlerr

Evet canım e nabıza dusmuyor ama kan verırken barkot alınca kendı sıtelerınden gorebılıyorsun ama keske ozele gıtseymısım bu kadar beklemzdm

Evet canım e nabıza dusmuyor ama kan verırken barkot alınca kendı sıtelerınden gorebılıyorsun ama keske ozele gıtseymısım bu kadar beklemzdm
Sağlık ocağında bende ertesi gün öğrenmiştim ama ilk gebeliğimde cuma yaptırmıştım hemsıre 4 e kadar çıkarsa ararım demişti aramıştı da sağolsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…