- 3 Nisan 2020
- 320
- 229
- 34
Ins vardr cnm dualrim seninle hadi bize mujdeli haber cerTest yapcam bi yarim saate kizlar dua edin (yuksek ihtimalle gebe degilim ) ama o kadar sabirsiz bi insanimki dayanamiuorim
Benimde öyle ya sürekli tuvalete gidiyorum. Bat a 3 gün kaldı test yaptım comfort days erken gebeliği negatif çıktı. Bu durum neden oluyor o zaman kiBende aynıyım canım sürekli lavobadym 10 dk ya bir
İnşallah canım allah gönülne göre versin. Ben sağlıklı olsun da cindiyeti öenmli değil modundayım artık. İlk zamanlar kız diyordum ama artık o nu geçtim olsun da diyorum cinsiyet önemli değil
Benum de 2.olucak olursa ins 2 yaşında Kizim var aynen cinsiyet hic önemli değil:)İnşallah canım allah gönülne göre versin. Ben sağlıklı olsun da cindiyeti öenmli değil modundayım artık. İlk zamanlar kız diyordum ama artık o nu geçtim olsun da diyorum cinsiyet önemli değil.
Bence ozellikle ilk aylar teklikeli olur canim doktorunada danışırsın belki 3.aydan sonra plates e fln gidersin istersen kiloyu dert etme bence boyunda uzun yediklerine dikkat edersen cok kilo almadan tamamlarsin ben 67 den 80 e ciktim ve bebek 2 aylıkken 63 kiloydum :) emzirirken kilo gidiyor yemeyi abartmayınca dert etme senKizlar bende bata 6 gun kala test yaptim negatif cikti daha sonra 4 ve 3 Gun kala yaptim tekrar cok sukur pozitif yarin kan vermeye gidiyorum kasiklarimda batma cok oluyor ama biraz kilolu hamile kaldim sanirim o canimi sıkıyor boyum 172 kilom 76 sizde ilk aylarda kilo vermek zararli olur mu spor yapmak istiyorum ama korkuyorum mekik ceksem zorlar miyim kendimi
Kilonu düşünmemelisin önemli olan bebeğin sağlığı, gelişimi. Ben tam zayıflama dönemimde hamile kaldım 6 kilo yaklaşık fazla kilom var. Öğrendikten sonra kilo alma korkusuyla yürüyüş yaptım 1 saat her sabah. Dün akşamdan beri lekelenmem var bugün doktora gittim düşük tehlikem var. Tabi ki yürüyüşe bağlamıyorum kimler neler yapıyor birşey olmuyor ama sen artık 2 canlı iken sana verilen emanetten başka birşey düşünmemelisin. İnsanın başına ne geleği hiç bilinmiyor. Başına gelincede kendini suçluyor. Allah sağlıklı gebelik nasip etsin. Kilolar alınırda verilirde. Gebelik süresince sağlıklı beslen suyunu iç. Doğduktan sonra emzirirsen fazlasıyla da gidecektir zaten. Ben ilk gebeliğimde 74 le hamile kaldım 84 doğuma gittim 1 sene içerisinde 58 e düştüm. Bilinçlide olmadı bu emzirme tek başına mücade verme yeterli beslenememe... herşeyin başı sağlık. Hiç birşeye vebal olma.Kizlar bende bata 6 gun kala test yaptim negatif cikti daha sonra 4 ve 3 Gun kala yaptim tekrar cok sukur pozitif yarin kan vermeye gidiyorum kasiklarimda batma cok oluyor ama biraz kilolu hamile kaldim sanirim o canimi sıkıyor boyum 172 kilom 76 sizde ilk aylarda kilo vermek zararli olur mu spor yapmak istiyorum ama korkuyorum mekik ceksem zorlar miyim kendimi
Canim ins vardir gebelik ama yoksa ve bu sikayetin devam ederse bi doktora git idrar yolu enf.olabilir ve bu da hamilelige engel oluyot olabilir antibiyotik icer düzelirsinBenimde öyle ya sürekli tuvalete gidiyorum. Bat a 3 gün kaldı test yaptım comfort days erken gebeliği negatif çıktı. Bu durum neden oluyor o zaman ki
Katılıyorum cok haklisin zaten dogurunca cidden cogu seye vakit olmuo yetersiz beslenme vs.oluyor kilo fln da kalmiyorKilonu düşünmemelisin önemli olan bebeğin sağlığı, gelişimi. Ben tam zayıflama dönemimde hamile kaldım 6 kilo yaklaşık fazla kilom var. Öğrendikten sonra kilo alma korkusuyla yürüyüş yaptım 1 saat her sabah. Dün akşamdan beri lekelenmem var bugün doktora gittim düşük tehlikem var. Tabi ki yürüyüşe bağlamıyorum kimler neler yapıyor birşey olmuyor ama sen artık 2 canlı iken sana verilen emanetten başka birşey düşünmemelisin. İnsanın başına ne geleği hiç bilinmiyor. Başına gelincede kendini suçluyor. Allah sağlıklı gebelik nasip etsin. Kilolar alınırda verilirde. Gebelik süresince sağlıklı beslen suyunu iç. Doğduktan sonra emzirirsen fazlasıyla da gidecektir zaten. Ben ilk gebeliğimde 74 le hamile kaldım 84 doğuma gittim 1 sene içerisinde 58 e düştüm. Bilinçlide olmadı bu emzirme tek başına mücade verme yeterli beslenememe... herşeyin başı sağlık. Hiç birşeye vebal olma.
Kizlar bende bata 6 gun kala test yaptim negatif cikti daha sonra 4 ve 3 Gun kala yaptim tekrar cok sukur pozitif yarin kan vermeye gidiyorum kasiklarimda batma cok oluyor ama biraz kilolu hamile kaldim sanirim o canimi sıkıyor boyum 172 kilom 76 sizde ilk aylarda kilo vermek zararli olur mu spor yapmak istiyorum ama korkuyorum mekik ceksem zorlar miyim kendimi
Aynen aslında daha önce birkere geçirmiştim ama onda yanma oluyordu idrar yaparken. Bu ay çok değişik oldu geçen hafta karnımın alt kısmı içe doğru gerildi kolumu kaldırırken falan geriliyordu sonra bu sık idrara çıkma olayı başladı. Ara ara kasık batması oluyor hala ama testim negatif. Yani gebe değilsemde bana değişik bişiler olduCanim ins vardir gebelik ama yoksa ve bu sikayetin devam ederse bi doktora git idrar yolu enf.olabilir ve bu da hamilelige engel oluyot olabilir antibiyotik icer düzelirsin
Çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına. Kendine iyi bak canım.Kilonu düşünmemelisin önemli olan bebeğin sağlığı, gelişimi. Ben tam zayıflama dönemimde hamile kaldım 6 kilo yaklaşık fazla kilom var. Öğrendikten sonra kilo alma korkusuyla yürüyüş yaptım 1 saat her sabah. Dün akşamdan beri lekelenmem var bugün doktora gittim düşük tehlikem var. Tabi ki yürüyüşe bağlamıyorum kimler neler yapıyor birşey olmuyor ama sen artık 2 canlı iken sana verilen emanetten başka birşey düşünmemelisin. İnsanın başına ne geleği hiç bilinmiyor. Başına gelincede kendini suçluyor. Allah sağlıklı gebelik nasip etsin. Kilolar alınırda verilirde. Gebelik süresince sağlıklı beslen suyunu iç. Doğduktan sonra emzirirsen fazlasıyla da gidecektir zaten. Ben ilk gebeliğimde 74 le hamile kaldım 84 doğuma gittim 1 sene içerisinde 58 e düştüm. Bilinçlide olmadı bu emzirme tek başına mücade verme yeterli beslenememe... herşeyin başı sağlık. Hiç birşeye vebal olma.
Kilonu düşünmemelisin önemli olan bebeğin sağlığı, gelişimi. Ben tam zayıflama dönemimde hamile kaldım 6 kilo yaklaşık fazla kilom var. Öğrendikten sonra kilo alma korkusuyla yürüyüş yaptım 1 saat her sabah. Dün akşamdan beri lekelenmem var bugün doktora gittim düşük tehlikem var. Tabi ki yürüyüşe bağlamıyorum kimler neler yapıyor birşey olmuyor ama sen artık 2 canlı iken sana verilen emanetten başka birşey düşünmemelisin. İnsanın başına ne geleği hiç bilinmiyor. Başına gelincede kendini suçluyor. Allah sağlıklı gebelik nasip etsin. Kilolar alınırda verilirde. Gebelik süresince sağlıklı beslen suyunu iç. Doğduktan sonra emzirirsen fazlasıyla da gidecektir zaten. Ben ilk gebeliğimde 74 le hamile kaldım 84 doğuma gittim 1 sene içerisinde 58 e düştüm. Bilinçlide olmadı bu emzirme tek başına mücade verme yeterli beslenememe... herşeyin başı sağlık. Hiç birşeye vebal olma.
Canım bilmiyorum oldun mu? Geçen ay kimyasal yaşamıştım. Regl tarihinden 4 gün önce ağrılı kahverengi geldi regl oldum zannettim. Sonra yavaş yavaş rengi açılarak ertesi gün beyazladı. 1 gün kala bata test yaptım silik çizgi çıkmıştı. Ama annem de bana hamile kaldığında aynısını yaşamış regl oluyorum zannetmiş ağrılı sonra kesilmiş hamile olduğunu anlamış.. O kahve akıntı gelmeden testlerin hepsi negatifti benim. Eğer olmadıysan ve geveysen 2 gün sonra idrarda pozitif çıkıyor.Kızlar şimdi de hiç bişey gelmiyor ya. Şu yerleşme kanaması dediğiniz şey falan ne zaman oluyor? Öyle bişey mi yaşıyorum acaba? Ama dün sabah erken gebelik testi yapmıştım hiç bişey yoktu negatifti yani. gece inanılmaz bir karın şişliği ile uyandım sonra bi baktım hafif kahvrengi akıntı var. Regl e yordum ama şimdide bakıyorum bu saat oldu hala hiç bişey yok. Var mı böyle bişey yaşayan aranızda?
Bende böyle tertemiz görmeyi bekliyorum. Erken gebelik testi aldırdım arkadaşa yine de cesaret edemiyorum.Malesef bekledigim gibi cildircam yaaa
Ama üzülmek sinirlenmek yok.. Bekle regl tarihin geçsin canım sonra bir iki gün üzülürüz geçer.. Aralık benim son şansım bir de eşim yurtdışına çıkacak 8 ay yokMalesef bekledigim gibi cildircam yaaa
Ayni durumdayizBende böyle tertemiz görmeyi bekliyorum. Erken gebelik testi aldırdım arkadaşa yine de cesaret edemiyorum.
Hiçbir belirtim yok yok yok kalmadı ne baş ağrısı ne göğüs hassasiyeti ne regl belirtisi ne mide yanması.. Sıfırregl bile olacağımdan şüpheliyim bu ay
28 cıktı degerım cok dusuk kımyasal gebelık olacak buyuk olasılıklaMerak ettim bende çıkınca yaz mutlaka canım