- 14 Eylül 2020
- 1.015
- 1.098
Aynenn kuzum bende aynı testten yaptım şimdi negatifBenimde öyle ya sürekli tuvalete gidiyorum. Bat a 3 gün kaldı test yaptım comfort days erken gebeliği negatif çıktı. Bu durum neden oluyor o zaman ki
Insallah canim pko karisik biseymis valla allah yardimciniz olsunEvet canım var daha hesaplarıma göre inşallah doğru hesaplamışımdır çok karışıkta benim , çok sevindim senin adına ne kadarlık şuan
Amın canım ınsallah hepımız guzel haberler alırız burda bırı vardı uc gun once test negatıf regl gunu pozıtıf cıkmıstı ınsallah senınde oyle olurBenimde üç gün var evde testim negatif çıktı yine de regl günü belki pozitife döner diye umut ediyordum. Keşke benimde çıksaydı da 28 çıksaydı. Ama sonradan okudum kötü bir deneyim yaşamışsın Allah bir daha yaşatmasın canım. İçini ferah tut stresten uzak dur.
Evet çok karışık ne yazık ki sadece kendimim hesaplayabildiği bir adet döngüm varInsallah canim pko karisik biseymis valla allah yardimciniz olsun4+2 canim bende betahcg mi cok merak ediyorum ya ona göre bende anlardim saglikli mi falan diye ama malesef yurtdisinda türkiyedeki gibi istedigim zaman gidip ögrenemiyorum. doktor randevumu beklicem mecbur.
Yok aslinda bizim burada pek öyle degil. Normal kadin dogum uzmanina gidiyoruz kontroller icin ama evet dogum da ebe dogurtuyo sadece kötü bi durumda doktor geliyo. Pahali da degil aslinda sigortali oldugum icin hicbisey icin para ödemiyorum ama benim simdi gidecegim doktor özel yani her kontrole para ödüyosun ama ödedigin paranin 80% sigorta geri ödüyo. Ben de mecbur gidicem ona benim doktorum korona olmus. 2 aylik olana kadar beklicem mecburEvet çok karışık ne yazık ki sadece kendimim hesaplayabildiği bir adet döngüm varaa öyle mii evet bilirim yurt dışı farklı ekstra bir durum olmadığı zaman doktora değil ebeye muayene oluyormuşsunuz kan falan vermek yok ve çok pahalıymış
Reglime 4 gün kala 9 çıkmıştı. Bence ümidini kırmaReglıme uc gun var ama yınede çok düşük malesef bıranda tüm sevıncım gitti
Bu test pozotof değil cnm artı olması gerekiyorduKizlar az önce test yaptim pozitif cikticook mutluyum ya elhamdulillah cok bekletmedi Rabbim bizi
Eki Görüntüle 2721234
Kızlar degerım 28 çıktıçok çok düşük kimyasal gebelık gecırecem buyuk ıhtımalle
Reglime 4 gün kala 9 çıkmıştı. Bence ümidini kırma
Yok canim öyle degil kullanim kilavuzunu iyice okurum ben test yapmadan önce o büyük bölümde silik cizgi de olsa hamilelik var yaziyor. Artidan falan bahsetmiyordu. Ki bugün bi test daha yaptim öylesine koyulasmasi nasil diye kan veremedigim icin. Iki cizgide koyuyduBu test pozotof değil cnm artı olması gerekiyordu
Beni hollamda da tanıdığım var o demişti öyleYok aslinda bizim burada pek öyle degil. Normal kadin dogum uzmanina gidiyoruz kontroller icin ama evet dogum da ebe dogurtuyo sadece kötü bi durumda doktor geliyo. Pahali da degil aslinda sigortali oldugum icin hicbisey icin para ödemiyorum ama benim simdi gidecegim doktor özel yani her kontrole para ödüyosun ama ödedigin paranin 80% sigorta geri ödüyo. Ben de mecbur gidicem ona benim doktorum korona olmus. 2 aylik olana kadar beklicem mecbur
Yok kuzum şuanda gelen giden hiç bisey yok bende mal gibi oldum bugün ilk defa böyle bi şey yaşıyorum. Inşallah güzel haberler veririmCanım bilmiyorum oldun mu? Geçen ay kimyasal yaşamıştım. Regl tarihinden 4 gün önce ağrılı kahverengi geldi regl oldum zannettim. Sonra yavaş yavaş rengi açılarak ertesi gün beyazladı. 1 gün kala bata test yaptım silik çizgi çıkmıştı. Ama annem de bana hamile kaldığında aynısını yaşamış regl oluyorum zannetmiş ağrılı sonra kesilmiş hamile olduğunu anlamış.. O kahve akıntı gelmeden testlerin hepsi negatifti benim. Eğer olmadıysan ve geveysen 2 gün sonra idrarda pozitif çıkıyor.
En kısa zamanda doktora git canım. Sağlıkla alırsın ins kucağınaYok canim öyle degil kullanim kilavuzunu iyice okurum ben test yapmadan önce o büyük bölümde silik cizgi de olsa hamilelik var yaziyor. Artidan falan bahsetmiyordu. Ki bugün bi test daha yaptim öylesine koyulasmasi nasil diye kan veremedigim icin. Iki cizgide koyuydu
Eki Görüntüle 2724097
Evet canim hollanda biraz farkli benim de var tanidigim ülkeden ülkeye degisiyo. Ben avusturyadayim iyi güzel sistem de bi de istedigimiz zaman doktora gidebilsek süper olcak hep randevuyla isliyo malesefBeni hollamda da tanıdığım var o demişti öyle
Boşver daha güzel korona var zaten çok gitme doktoraEvet canim hollanda biraz farkli benim de var tanidigim ülkeden ülkeye degisiyo. Ben avusturyadayim iyi güzel sistem de bi de istedigimiz zaman doktora gidebilsek süper olcak hep randevuyla isliyo malesef
Amin canim insallahEn kısa zamanda doktora git canım. Sağlıkla alırsın ins kucağına
Aynen her taraf dolu. Gerci disari gitmeye de gerek yok etrafim da dolu vaka var babam suan pozitif. Esimde de semptomlar var yarin test yapacak.Boşver daha güzel korona var zaten çok gitme doktora
Öyle oluyor da bütün hamilelik öyle geçiyor . Ben kese gördüm kalp atışı duydum suan hep korkum var ya gittiğimde kalp atısı durmuş olursa.. her lavaboya girdiğimde acaba kanama var mıAmin canim insallahgidicem randevumu aldim baska bi doktordan o da karantinadaymis suan anca 12. Ayin ortasinda bitiyomus o zaman da zaten tam 8 haftalik oluyo. 3 hafta daha beklicem artik. Bebek olunca da zormus ya bu sefer de acaba kese görünecek mi iyi mi falan diye stress oluyo insan istemese de