Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben freely marka sipariş verdim testi ama keşke burda size sorsaydım. Doğruluk payı var mı bu markanında bilgisi olan var mı kızlar?

Evet canım var daha hesaplarıma göre inşallah doğru hesaplamışımdır çok karışıkta benim , çok sevindim senin adına ne kadarlık şuan
Insallah canim pko karisik biseymis valla allah yardimciniz olsun 4+2 canim bende betahcg mi cok merak ediyorum ya ona göre bende anlardim saglikli mi falan diye ama malesef yurtdisinda türkiyedeki gibi istedigim zaman gidip ögrenemiyorum. doktor randevumu beklicem mecbur.

Amın canım ınsallah hepımız guzel haberler alırız burda bırı vardı uc gun once test negatıf regl gunu pozıtıf cıkmıstı ınsallah senınde oyle olur

Evet çok karışık ne yazık ki sadece kendimim hesaplayabildiği bir adet döngüm varaa öyle mii evet bilirim yurt dışı farklı ekstra bir durum olmadığı zaman doktora değil ebeye muayene oluyormuşsunuz kan falan vermek yok ve çok pahalıymış

Yok aslinda bizim burada pek öyle degil. Normal kadin dogum uzmanina gidiyoruz kontroller icin ama evet dogum da ebe dogurtuyo sadece kötü bi durumda doktor geliyo. Pahali da degil aslinda sigortali oldugum icin hicbisey icin para ödemiyorum ama benim simdi gidecegim doktor özel yani her kontrole para ödüyosun ama ödedigin paranin 80% sigorta geri ödüyo. Ben de mecbur gidicem ona benim doktorum korona olmus. 2 aylik olana kadar beklicem mecbur

Bu test pozotof değil cnm artı olması gerekiyordu
Yok canim öyle degil kullanim kilavuzunu iyice okurum ben test yapmadan önce o büyük bölümde silik cizgi de olsa hamilelik var yaziyor. Artidan falan bahsetmiyordu. Ki bugün bi test daha yaptim öylesine koyulasmasi nasil diye kan veremedigim icin. Iki cizgide koyuydu

Beni hollamda da tanıdığım var o demişti öyle

Yok kuzum şuanda gelen giden hiç bisey yok bende mal gibi oldum bugün ilk defa böyle bi şey yaşıyorum. Inşallah güzel haberler veririm

En kısa zamanda doktora git canım. Sağlıkla alırsın ins kucağına

Testim var bende sabah ilk idrarı bekliyorum sabırla.

Papatya2208 canım sağlıkla devamı gelsin. Allah bu kapıdan eli boş döndürmesin inşallah

En kısa zamanda doktora git canım. Sağlıkla alırsın ins kucağına
Amin canim insallah gidicem randevumu aldim baska bi doktordan o da karantinadaymis suan anca 12. Ayin ortasinda bitiyomus o zaman da zaten tam 8 haftalik oluyo. 3 hafta daha beklicem artik. Bebek olunca da zormus ya bu sefer de acaba kese görünecek mi iyi mi falan diye stress oluyo insan istemese de

Öyle oluyor da bütün hamilelik öyle geçiyor . Ben kese gördüm kalp atışı duydum suan hep korkum var ya gittiğimde kalp atısı durmuş olursa.. her lavaboya girdiğimde acaba kanama var mı o şüphe hiç bitmiyor malesef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…