- 27 Ağustos 2015
- 1.835
- 2.411
Canim hamilelik belirtisi olabilir benim de öyle olmustu. Tam hatirlamiyorum ama yumdan iki üc gün sonra sanki birazdan adet olacak gibi agrim olmustu. Insallah vardir biseylerBenim anlamadığım da bu kasık ağrıları ovıulasyon döneminde olmaz mı ovudan sonra geçmesi gerekmez mi? Bende sanki tam tersi oldu ya. 15 i ben pik gördüm hani bugün tam olarak ovu haftam bitmiş bulunuyor. ama bugün de baya bir kasık ağrım var sanki adet olmuşum gibi
Çok güzelmiş bu tablo kaydettim sağol paylaştığın için tatlım gerçek veriler demi bu bende bakarım inşallah bir gün hamile kalırsamKızlar lütfen kimyasal felan konuşup kendi kendinize karara bağlamayın. Aşağıdakş tabloda günlük değerler var. Herkesin değerleri bir olmayabilir.
Canim hamilelik belirtisi olabilir benim de öyle olmustu. Tam hatirlamiyorum ama yumdan iki üc gün sonra sanki birazdan adet olacak gibi agrim olmustu. Insallah vardir biseyler
Tamam canımCanım çoook erken daha bu değer çok normal olabilir, sağlıklı ilerleyeceği durumda bu stresin zarar verir kötü düşünme gerçekten
Evet degerler boylede ılk kımyasalda degerım 140 tı sadece cok üzüldüm paylasmak ıstedım teshıs koymak falan degıl ınsallah rabbım hayırlısını saglıklısını nasıp eder hepımızeKızlar lütfen kimyasal felan konuşup kendi kendinize karara bağlamayın. Aşağıdakş tabloda günlük değerler var. Herkesin değerleri bir olmayabilir.
Ben erken oldum ya..3 gün vardı batırma.. keşke testi yapmasaydım boşa gittiYok canim hissedersim olsa olsun ya daha aralik sansimiz var pozitif olalim
Gaz da vardi bende canim. Ay insallah hamilesinizdirYaa benimde çok ağrım var hemde afedersiniz gaz var akşam yemeğinde süzme mercimek çorbası içtim mahvetti beni yaa bu belirtiler ya hamilelik belirtisi ya da kendimi kandırıyorum çok sıkıcı belirsizlik
Ateşim de çıkıyor ama elim ayağım buz gibi gece ise sıcaktan yatamıyorum ayaklarım hep yorgan dışında ay bilmiyorum bu kadar belirtiyle hamile değilsem yine yıkılıcam,Gaz da vardi bende canim. Ay insallah hamilesinizdirevet gercekten cok zor ayirt edebilmek cok benziyorlar.
Seni ümilendirmek istemem ama su yazdiklarinin hepsini yasadim. Bu kadar belirtiye negatif olursa cok sasiririm gercekten. Her defasinda bu kadar cok belirtin oluyomuydu yoksa ilk defa mi yasiyosun bunlari?Ateşim de çıkıyor ama elim ayağım buz gibi gece ise sıcaktan yatamıyorum ayaklarım hep yorgan dışında ay bilmiyorum bu kadar belirtiyle hamile değilsem yine yıkılıcam,
Ben pko sendromlu bir kadın olduğum için hormonal hareketleri diğer hanımlara göre daha yoğun hissediyorum ama ilk kez bu kadar bür arada oldu hepsiSeni ümilendirmek istemem ama su yazdiklarinin hepsini yasadim. Bu kadar belirtiye negatif olursa cok sasiririm gercekten. Her defasinda bu kadar cok belirtin oluyomuydu yoksa ilk defa mi yasiyosun bunlari?
Anliyorum canim insan kendini fazla kaptirmak da istemiyo bende öyleydim. Insallah pozitif cikar testin canim dua edicem senin ve diger arkadaslar icinBen pko sendromlu bir kadın olduğum için hormonal hareketleri diğer hanımlara göre daha yoğun hissediyorum ama ilk kez bu kadar bür arada oldu hepsi
-Göğüs ağrısı en barizi bu
-Baş ağrısı
-Mide problemleri
-Gaz problemleri-bağırsak problemleri
-Uyku hali
-Karında batmalar yoğun olarak sol tarafımda ama hareket ettikçe iki tarafa da yayılıyor bazen, böyle iğne batması gibi sadece belli yerde oluyor mesela
-Belim çok ağrıyor tam ortası
-Ateş basıyor ama elim ayağım buz şuan gece ise yatamıyorum, ve son olarak
-Canım devamlı olarak bulgur ,fasulye mercimek köftesi kısır falan çekiyor bide komik olacak ana aşermesi gibi değil yani özellikle bunlara ihtiyacım var sanki ve yedikçe de gaz yapıyor
Tüm belirtileri yazdım belki psikolojik belki yanılma ama bunları gerçekten yaşıyorum ya inşallah sonu hüsran olmaz, ayrıca test yapıyorum 2 dir sonradan çizgi veriyor buda şüpheli
Benimde üç gün var evde testim negatif çıktı yine de regl günü belki pozitife döner diye umut ediyordum. Keşke benimde çıksaydı da 28 çıksaydıReglıme uc gun var ama yınede çok düşük malesef bıranda tüm sevıncım gitti
Insallahh aralik ugurlu gelsinBen erken oldum ya..3 gün vardı batırma.. keşke testi yapmasaydım boşa gittipembe geldi peçeteye ve hafif ağrım başladı. İnşallah Aralık da hamile kalacağız ben inanıyoruum.
Ben de kaptırmak istemiyorum desem de ne yazık ki kaptırıyorum, inşallah dualarınız kabul olur bugün çok kişi dua etti 5 gün var bataAnliyorum canim insan kendini fazla kaptirmak da istemiyo bende öyleydim. Insallah pozitif cikar testin canim dua edicem senin ve diger arkadaslar icinsize de yasatsin rabbim bu mutlulugu. Bata kac gün var bu arada
Insallah canim daha baya varmis normal negatif cikmasi hayirlisi olsun hakkinda insallahBen de kaptırmak istemiyorum desem de ne yazık ki kaptırıyorum, inşallah dualarınız kabul olur bugün çok kişi dua etti 5 gün var bataSen hamile misin
Evet canım var daha hesaplarıma göre inşallah doğru hesaplamışımdır çok karışıkta benim , çok sevindim senin adına ne kadarlık şuanInsallah canim daha baya varmis normal negatif cikmasi hayirlisi olsun hakkinda insallahevet canim cok sükür hamileyim ben bata 3 gün kala ögrendim.
İnşallah öyle olmaz kuzum artar bian önce28 cıktı degerım cok dusuk kımyasal gebelık olacak buyuk olasılıkla