Bende bekliyorum halaBenim daha adetim gelmedi bekliyorum. Nasip bakalım...
Aklında suphe kalmasın bence ver kan ıyı ya da kotu elınde bır sonuc olacak belırsızlık daha kotuGüzel düşün güzel olsun bayağı belirgin neden bozuk olsun hamilesin sen keyfini çıkar saatler sonra anne olduğunu öğreneceksin rabbim minik mucizeni sana bağışlasın, bende sabırsızlıkla bekliyorum senden gaz alıp giderim belki kendime destekçi arkadaş arıyorum bana git kan ver diyecek
Ben bekliyorum halaArkadaşlar durumlar nasıl?
@Sinoplu17
19.11.2020 U Ufukkayra
19.11.2020 @ELIF7007
19.11.2020 @Serragul93
19.11.2020
Erkende kan verirsem oda beni yanıltır kuzu, aa niye senin bu kadar geç çıktı devlette mi verdinAklında suphe kalmasın bence ver kan ıyı ya da kotu elınde bır sonuc olacak belırsızlık daha kotubenım daha cıkmadı sonuc ya ınsallah bugun cıkar sonucum
Senin kaç haftalık kendini nasıl hissediyorsunİnşallah canım hayırlısıyla kucağına alırsın
Bende yarın gidicem kese görünür inşallah
akıntın normlade oluyor da bu ay mı yok.. Bende de akıntı hiç olmuyor da ondan sordum canım.ben bugün ilişkiden 12 gün sonra tahmini yumurtlamadan 10-11 gün sonra adete 3-4 gün kala normal 2 liralık testlerden yaptım.erken testlerimi tukettiğim için artık bunlara kaldım.çok sonra çıkan silik bir çizgi olsada güvenemiyorum.yarın sabah ilk idrarla deniycem.çünk bu sonradan çıkan çizgiler beni ok yanılttı.artık güvenemez oldum.yarın ilk idrarla yapınca varsa çıkar çıkmazsada yoktur.ama benim akıntım yok.bu yüzden hiç bir şekilde olumlu düşünemez oldum
Saglık ocagına gıttım evın altında diye ya bekle bekle daha cıkmadıErkende kan verirsem oda beni yanıltır kuzu, aa niye senin bu kadar geç çıktı devlette mi verdin
Merak ettim bende çıkınca yaz mutlaka canımSaglık ocagına gıttım evın altında diye ya bekle bekle daha cıkmadı
Ciktimi canimmSaglık ocagına gıttım evın altında diye ya bekle bekle daha cıkmadı
normalde olmuyor iki kızımdada adet olum sanıp sanıp tualete gidiyordum.ağrıyla gelen bir akıntı oluyordu.öyle birşey yok. o yüzden yok sanırım bebek.bebekte öyle oluyor çünkü daha önce yaşadıklarıma göreakıntın normlade oluyor da bu ay mı yok.. Bende de akıntı hiç olmuyor da ondan sordum canım.
E nabızda yokmu sonuçlarSaglık ocagına gıttım evın altında diye ya bekle bekle daha cıkmadı
anladım canım. Valla ben oğluda tek hatırladığım karın ağrımdı 10 gün gecikmiştim hala adet olmayı bekliyordum. Tabi o zaman bu kadar bilinçli değiliz ki. Ama o zaman da akıntım yoktu benim. yumurtlama döneminde herkesin akıntısı olur mesela bende o da olmuyornormalde olmuyor iki kızımdada adet olum sanıp sanıp tualete gidiyordum.ağrıyla gelen bir akıntı oluyordu.öyle birşey yok. o yüzden yok sanırım bebek.bebekte öyle oluyor çünkü daha önce yaşadıklarıma göre
Saglık ocagına gıttım evın altında diye ya bekle bekle daha cıkmadı
Canım yanlış yönlendirmek istemem ama eğer internete düşsün göreyim diye bekliyorsan düşmüyor aile hekimlerinin sistemi farklı doktor kendi tahlili çıktı almadığı sürece o ekrana girmediği sürece e nabıza düşmüyor hemde bugün verdiysen ancak yarın çıkar öğleden sonra hiç çıktığını görmedim ben istanbulda,Saglık ocagına gıttım evın altında diye ya bekle bekle daha cıkmadı
belki erkek çocukta olmuyordur.bendede bebek vardır:) iki kızın üstüne bir oğlan gelir :) pozitif olayım şuandaanladım canım. Valla ben oğluda tek hatırladığım karın ağrımdı 10 gün gecikmiştim hala adet olmayı bekliyordum. Tabi o zaman bu kadar bilinçli değiliz ki. Ama o zaman da akıntım yoktu benim. yumurtlama döneminde herkesin akıntısı olur mesela bende o da olmuyor
Evet dogru doktor giriş yapmadıysa e nabıza düşmüyor. Ama bazı aile hekimliklerinde öğleden sonra çıkıyor en azından bizdekinde öyle:) aile hekımliğini arayıp bilgi alınabilir belki. Bakmak için tıklarlar öylece de görünürCanım yanlış yönlendirmek istemem ama eğer internete düşsün göreyim diye bekliyorsan düşmüyor aile hekimlerinin sistemi farklı doktor kendi tahlili çıktı almadığı sürece o ekrana girmediği sürece e nabıza düşmüyor hemde bugün verdiysen ancak yarın çıkar öğleden sonra hiç çıktığını görmedim ben istanbulda,