Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Güzel düşün güzel olsun bayağı belirgin neden bozuk olsun hamilesin sen keyfini çıkar saatler sonra anne olduğunu öğreneceksin rabbim minik mucizeni sana bağışlasın, bende sabırsızlıkla bekliyorum senden gaz alıp giderim belki kendime destekçi arkadaş arıyorum bana git kan ver diyecek🤭
Aklında suphe kalmasın bence ver kan ıyı ya da kotu elınde bır sonuc olacak belırsızlık daha kotu 😚benım daha cıkmadı sonuc ya ınsallah bugun cıkar sonucum

Merhaba kızlar :) Ben de pazartesi aşılamamı oldum ve bekliyorum. Hepimiz için hayırlısı diyelim. Benim de belki tutar belki tutmaz, sonuç ne olursa olsun önemli değil. Deniyorum, elimden geleni yapıyorum. Hayat üzülüp stres yapmak için çok kısa. Umarım güzel haberler alırız, almasak da her şeyin sonu değil. En sevdiğim bilim insanlarından birinin sözünü hatırlatayım "nefes aldıkça umut vardır"

ben bugün ilişkiden 12 gün sonra tahmini yumurtlamadan 10-11 gün sonra adete 3-4 gün kala normal 2 liralık testlerden yaptım.erken testlerimi tukettiğim için artık bunlara kaldım.çok sonra çıkan silik bir çizgi olsada güvenemiyorum.yarın sabah ilk idrarla deniycem.çünk bu sonradan çıkan çizgiler beni ok yanılttı.artık güvenemez oldum.yarın ilk idrarla yapınca varsa çıkar çıkmazsada yoktur.ama benim akıntım yok.bu yüzden hiç bir şekilde olumlu düşünemez oldum

Dün ovulasyon testimde t çizgisi resmen yoktu bugün yaptım çift çizgi bariz.bu nasıl oluyor klomen kullandım 5 gün önce doktorum iki tane 20 mm yumurtan var daha çatlamamış bu bir hafta her gün birliktelik olsun yumurtayı kaçırmayalım dedi. Ama o günden beri hiç bi kasık ağrım falan olmadı bu pik oluyor mu çatlayacak mı anlayamadım lütfen yardımcı olun

Eklentiler

• F6B23231-CEA3-4F76-B895-BD55C8418A6D.jpeg
    F6B23231-CEA3-4F76-B895-BD55C8418A6D.jpeg
    56 KB · Görüntüleme: 16
ben bugün ilişkiden 12 gün sonra tahmini yumurtlamadan 10-11 gün sonra adete 3-4 gün kala normal 2 liralık testlerden yaptım.erken testlerimi tukettiğim için artık bunlara kaldım.çok sonra çıkan silik bir çizgi olsada güvenemiyorum.yarın sabah ilk idrarla deniycem.çünk bu sonradan çıkan çizgiler beni ok yanılttı.artık güvenemez oldum.yarın ilk idrarla yapınca varsa çıkar çıkmazsada yoktur.ama benim akıntım yok.bu yüzden hiç bir şekilde olumlu düşünemez oldum
akıntın normlade oluyor da bu ay mı yok.. Bende de akıntı hiç olmuyor da ondan sordum canım.

Bende yarın sabah kaset yapacağım inşallah. Bu gün yine ayaklarım donuyor. En ufak şeyde yoruluyorum ve kasıklarım ağrıyor. İnşallah hepimiz pozitifi görelim 🤲

akıntın normlade oluyor da bu ay mı yok.. Bende de akıntı hiç olmuyor da ondan sordum canım.
normalde olmuyor iki kızımdada adet olum sanıp sanıp tualete gidiyordum.ağrıyla gelen bir akıntı oluyordu.öyle birşey yok. o yüzden yok sanırım bebek.bebekte öyle oluyor çünkü daha önce yaşadıklarıma göre

normalde olmuyor iki kızımdada adet olum sanıp sanıp tualete gidiyordum.ağrıyla gelen bir akıntı oluyordu.öyle birşey yok. o yüzden yok sanırım bebek.bebekte öyle oluyor çünkü daha önce yaşadıklarıma göre
anladım canım. Valla ben oğluda tek hatırladığım karın ağrımdı 10 gün gecikmiştim hala adet olmayı bekliyordum. Tabi o zaman bu kadar bilinçli değiliz ki. Ama o zaman da akıntım yoktu benim. yumurtlama döneminde herkesin akıntısı olur mesela bende o da olmuyor

Saglık ocagına gıttım evın altında diye ya bekle bekle daha cıkmadı 😅
Saglık ocagına gıttım evın altında diye ya bekle bekle daha cıkmadı 😅
Canım yanlış yönlendirmek istemem ama eğer internete düşsün göreyim diye bekliyorsan düşmüyor aile hekimlerinin sistemi farklı doktor kendi tahlili çıktı almadığı sürece o ekrana girmediği sürece e nabıza düşmüyor hemde bugün verdiysen ancak yarın çıkar öğleden sonra hiç çıktığını görmedim ben istanbulda,

anladım canım. Valla ben oğluda tek hatırladığım karın ağrımdı 10 gün gecikmiştim hala adet olmayı bekliyordum. Tabi o zaman bu kadar bilinçli değiliz ki. Ama o zaman da akıntım yoktu benim. yumurtlama döneminde herkesin akıntısı olur mesela bende o da olmuyor
belki erkek çocukta olmuyordur.bendede bebek vardır:) iki kızın üstüne bir oğlan gelir :) pozitif olayım şuanda

Canım yanlış yönlendirmek istemem ama eğer internete düşsün göreyim diye bekliyorsan düşmüyor aile hekimlerinin sistemi farklı doktor kendi tahlili çıktı almadığı sürece o ekrana girmediği sürece e nabıza düşmüyor hemde bugün verdiysen ancak yarın çıkar öğleden sonra hiç çıktığını görmedim ben istanbulda,
Evet dogru doktor giriş yapmadıysa e nabıza düşmüyor. Ama bazı aile hekimliklerinde öğleden sonra çıkıyor en azından bizdekinde öyle:) aile hekımliğini arayıp bilgi alınabilir belki. Bakmak için tıklarlar öylece de görünür😁

X