Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamilelik belirtileri de göbek deliği çekilmesi nasıl bişi
Ya varya 1 buçuk haftadır yaşıyorum sanki göbeğimi içten birisi aşağı çekiyor gibi gerçekten ilk hamileliğimde olmamıştı ama bir tuhaf nasıl anlatayım yaşayan var mı acaba belirti mi bilmiyorum ama yumurtlamadan birkaç gün sonra başladı

İlk defa duyuyorum bende merak ettim.oyle çekilme değil birşey de hissetmiyorum 6 gün gecikme var sanki göbek deligimmiceri kaçmış

İlk defa duyuyorum bende merak ettim.oyle çekilme değil birşey de hissetmiyorum 6 gün gecikme var sanki göbek deligimmiceri kaçmış
Göbeğimden kasığıma doğru sağ sol değil ortada sadece aşağı çekiliyor gibi kasılıyor bişe yaparken falan test yaptınız mı siz

Göbeğimden kasığıma doğru sağ sol değil ortada sadece aşağı çekiliyor gibi kasılıyor bişe yaparken falan test yaptınız mı siz

gün önce yaptım negatif ti

Değişik canım 4gun önce yaptım.negatifti yukarıdaki mesaj saçma sapan olmuş

valla canım 2. resimde bir hayaletin hayaleti var sanki ama diğerlerinde birşey görmedim ben. En kötü adetine var daha 5 gün sabret bakalım.

valla canım 2. resimde bir hayaletin hayaleti var sanki ama diğerlerinde birşey görmedim ben. En kötü adetine var daha 5 gün sabret bakalım.
Valla testlerde bir hareketlilik var sanki hamile olmayan insanlarda saatler sonra dahi çıkmıyormuş çizgi ama 10 dakikadan sonrasına inanmayın deniliyor bilemedim beklicem evet ben ilaç içiyorum korktum bıraktım ağrılarım arttı en çokta ondan öğrenmek istiyorum,

bence sen git bir kan ver canım. o kadar gecikmiş çıkması lazım artık

10 dk sonrasına inanamayın zaten ovu testleri için de bu geçerli mesela. Ağrıların genelde hangi bölgelerde. Mesela ben 15 in de pik oldum ama kasık sancılarım yeni başladı. Bu ne demek oluyor şimdi. Her ay zaten adetten 10 gün önce falan başlar sancılarım ara ara vurur. Yani bil bilsek yaa eve ultrason alıp kendi kendimizi muayene edeceğiz yakında

Kızlar şimdi de hiç bişey gelmiyor ya. Şu yerleşme kanaması dediğiniz şey falan ne zaman oluyor? Öyle bişey mi yaşıyorum acaba? Ama dün sabah erken gebelik testi yapmıştım hiç bişey yoktu negatifti yani. gece inanılmaz bir karın şişliği ile uyandım sonra bi baktım hafif kahvrengi akıntı var. Regl e yordum ama şimdide bakıyorum bu saat oldu hala hiç bişey yok. Var mı böyle bişey yaşayan aranızda?

Son adetlerim şöyle mesela 2 Eylül 12 Ekim programın son 6 ay veri ortalamasına göre bu ay ki 13 Kasım gosteriyordu işte olmadı
30 günden varsayalım 2 eylül 12 ekim arası 10 gün gecikmiş. 12 Ekimden sonra 22 Kasım ı baz alalım 10 gün gecikmeli diyelim. Sen 22 Kasım da tekrarla bence

Canım.ilk oğlumda oldu umrede hamile kaldım.ben eşim e dedim kahverengi akıntı gelince adet oldum ben siz gidin kabeye ben gelemiyorum diye ertesi gün e kadar durdum otelde hiç bişi yok test yaptım negatifti o yüzden adet düşünmüştüm sonra neyse iki gün hiç gelmeyince hemen gusül alıp gittim yine bu kanamadan 5-6 gün sonra testi tekrarladım adetim de 7 gün gecikmisti kopkoyu iki çizgiyi gördüm bekle sende zaten döllenme den sonra yerleşme yerleşmeden sonra beta artmaya başlıyor benim.meslegim.de biyolog mesela beta artıyor ama idrar a gecmesi belki 3 günü buluyor daha test için çok erkenmis geç döllenme geç yerleşme olur bekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…