Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
10 dk sonrasına inanamayın zaten ovu testleri için de bu geçerli mesela. Ağrıların genelde hangi bölgelerde. Mesela ben 15 in de pik oldum ama kasık sancılarım yeni başladı. Bu ne demek oluyor şimdi. Her ay zaten adetten 10 gün önce falan başlar sancılarım ara ara vurur. Yani bil bilsek yaa eve ultrason alıp kendi kendimizi muayene edeceğiz yakında :KK70:
O zaman beklemekten başka bir şeyim kalmadı😒 inşallah tutunduysa bebek onun ağrısı olabilir, vücudunu tanıyan insanlar çok hemen anlıyorlar ben anlayamıyorum mesela tüm belirtiler vardı ama hamile değildim hormonlardan ötürü ben pms çok yoğun geçiriyorum, sen kendini tanıyorsa takip et not et hatta,

Benim anlamadığım da bu kasık ağrıları ovıulasyon döneminde olmaz mı ovudan sonra geçmesi gerekmez mi? Bende sanki tam tersi oldu ya. 15 i ben pik gördüm hani bugün tam olarak ovu haftam bitmiş bulunuyor. ama bugün de baya bir kasık ağrım var sanki adet olmuşum gibi

O zaman beklemekten başka bir şeyim kalmadı😒 inşallah tutunduysa bebek onun ağrısı olabilir, vücudunu tanıyan insanlar çok hemen anlıyorlar ben anlayamıyorum mesela tüm belirtiler vardı ama hamile değildim hormonlardan ötürü ben pms çok yoğun geçiriyorum, sen kendini tanıyorsa takip et not et hatta,
Balla bende geçen ay kremsi akıntıya kadar hepsi oldu ayrıca 4 gün gecikti ama adet oldum yine de

Oğlumda süpriz olmuştu o yüzden hiç belirti falan farketmemiştim. Şimdi yok belirti mi yok test yapsam çıkar mı zor işlermiş. Oğlumda adet günü net iki çizgi ve kan tahlili yapmıştım bitmiş gitmişti. İkinciler daha heyecanlı olacak sanırım ☺️ bol gebeli bir gün olsun 🤲

Kızlaaar 😍 regle 5 gün kaldı. İlk idrarla yaptım. Önce göremedim bi yarım saat geçti baktım kenardan bi gölge gibi görünüyo meğer çubuk kaymış farketmemişim içini açtığımda böyle gördüm. İlk 5 dkda değildi ama bilemiyorum ne kadar doğruuu. Labaquick ultra erken gebelik testi markasıda. Ay bilemedim sizce umutlansam mı😌 fena halde göğüs ağrım var kasıklarımda adet olacakmışım gibi ağrıyor. Orjinal ve filtreli halini paylaşıyorum

Eklentiler

• 0055676A-0853-4E77-A098-126C7445A923.jpeg
    0055676A-0853-4E77-A098-126C7445A923.jpeg
    95,9 KB · Görüntüleme: 36
  • A21F2E88-7E8A-4D0C-9705-EBE8349DD90D.jpeg
    A21F2E88-7E8A-4D0C-9705-EBE8349DD90D.jpeg
    180,3 KB · Görüntüleme: 38
Kızlaaar 😍 regle 5 gün kaldı. İlk idrarla yaptım. Önce göremedim bi yarım saat geçti baktım kenardan bi gölge gibi görünüyo meğer çubuk kaymış farketmemişim içini açtığımda böyle gördüm. İlk 5 dkda değildi ama bilemiyorum ne kadar doğruuu. Labaquick ultra erken gebelik testi markasıda. Ay bilemedim sizce umutlansam mı😌 fena halde göğüs ağrım var kasıklarımda adet olacakmışım gibi ağrıyor. Orjinal ve filtreli halini paylaşıyorum

Benimki de dün bunun gibiydi ama ben hiç güvenmedim canım teste. Bu gün tekrarlayamadım eşim dün iş yerinde unutmuş testi. Sanırım en iyisi adeti beklemek.🤷🏻‍♀️

Kızlar şimdi de hiç bişey gelmiyor ya. Şu yerleşme kanaması dediğiniz şey falan ne zaman oluyor? Öyle bişey mi yaşıyorum acaba? Ama dün sabah erken gebelik testi yapmıştım hiç bişey yoktu negatifti yani. gece inanılmaz bir karın şişliği ile uyandım sonra bi baktım hafif kahvrengi akıntı var. Regl e yordum ama şimdide bakıyorum bu saat oldu hala hiç bişey yok. Var mı böyle bişey yaşayan aranızda?
canim H Hafize2511 'in mesajini gordum insallah oyledir senin de.. ama gecen ay benim 3 gun gecikti sonra iki gun kahverengi lekelenme oldu kucuk dugme kadar.. 2 gunluk lekelenmeden sonra regle dondu.. belki gebelik vardi benim de kimyasal oldu hic bilemeyecegim tabi.. testlerim de negatifti bu arada ama yumurtlamam gec olmustu bilemiyorum. insallah vardir gebelik de tamamina erer saglikla haber ver yine

Kızlar bişey sorucam benim adetim 21 inde dün test yapmıştım yalnız negatif çıkmıştı. Şuan sol kasığımda aşırı ağrı var o da bacaklarıma kadar iniyo sol kasıkta çok hafif var yalnız sok kasıktaki ağrı az yukarıda bacağımın başlangıç yeri gibi arada belime vuruyo ama sol kasıkta olan ağrı çok kendini belli ettiriyo adet belirtisi desem böyle bi belirtim olmaz sadece adet gibi bel ağrısı çekerim sizce neden olabilir böyle bir belirti yaşayan var mı ?

CAnım hadi hayırlı olsun inşallah, senle batlarımız aynı erken gebelik testi mi yaptırdın sonuç çıkınca yaz bende kendimi zor tutuyorum hastaneye gitmemek için çok muallaktayım
Tamam canım mutlaka yazarım 3 gun once yıne erken gebelık testı yapmıstım negatıftı bugun gorunce test mı bozuk acaba dıyorum merkla kan sonucunu beklıyorum

Kızlar merhaba benim bat 23 kasım 4 aydır çocuk istiyoruz 3 aydır ovulasyon takibi yapıyorum bu ay haricinde hep yumurtlamanın ertesi günü inanılmaz göğüs ağrılarım başlardı regl gününe kadar fakat bu ay ilk defa başlamadı ve 2 gün önce yeni yeni ağrılar başladı fakat göğüsümün heryerinde değil koltuk altımdan itibaren olan yeri ve başı diğer tarafları acımıyor normalde tek sol göğüsüm ağrırdı ve bu ay sağ göğüsümle birlikte ağrı var. Beni en çok acaba dedirten ise Önceki aylarda batma olurdu bu ay ise biraz fazla yürüyim hemen sol kasığım ağrılı bir şekilde böyle geriliyor gibi his oluyor hani gözümüz arada bi ağrılı bir şekilde atar ya onun gibi oturunca geçiyor biraz ayakta fazla durim hemen sol kasığım çok geriliyor çok değişik hissi tarif edemiyorum hiç batma felan olmadı ama gerilme atma oluyor 🤷‍♀️ Eşimde biraz sperm azlığı var çok ihtimal veremiyorum ama çok farklı yani korkuyorum test yapmaya

Tamam canım mutlaka yazarım 3 gun once yıne erken gebelık testı yapmıstım negatıftı bugun gorunce test mı bozuk acaba dıyorum merkla kan sonucunu beklıyorum
Güzel düşün güzel olsun bayağı belirgin neden bozuk olsun hamilesin sen keyfini çıkar saatler sonra anne olduğunu öğreneceksin rabbim minik mucizeni sana bağışlasın, bende sabırsızlıkla bekliyorum senden gaz alıp giderim belki kendime destekçi arkadaş arıyorum bana git kan ver diyecek🤭

Kizlar benim bugün 58.günüm hala yumurtlama da görmedim adette olmadım. Hiç bu kadar geç yumurtlayan duydunuz mu? 😔 hasta mi olucam yoksa daha yumurtlama olmadimi oldu da ben mi görmedim bilemiyorum... ovulasyon testide yapıyorum ancak hiç koyuluk görmedim 😔😔 canım çok sıkkın bi tek burda paylaşabiliyorum içimi dökmek istedim biraz... bugün erken gebelik yaptım negatifi gördüm vücudum benimle konuşmuyor heralde hiç bi şey anlamıyorum 😔😔
Sanada senin gibi boyle teredutte kalanlarada uzulup buraya icini dokenlerede sabrla bekleyenlerede icinde banada Rabbim tez zamanda hayirli saglikli evlatlar nasip et sin bir damla sudan yaratan Rabbim sizlerinde kucagini doldursun gozu yasli birakmasinnn evlat konusunda imtihan etmesin Rabbime. Inaniyoruz evvelimiz ALLAH ahirimiz ALLAH O"ndan istiyoruz ve O okadar yucedir ki asla vermekten ceknmez hepinize tavsiyem meryem suresi okuyun bol bol tesbihat yapin hacet namazlari kilin ardindan dua edin teheccute kalkin o vakit yapilan dua diyor sasmayan ok gibidir isabet edecegi yeti iyi bilir Seyh Abdulkadir Geylaninin besmele duasini yapin arastirin bugun yapin isteyin Rabbimden O vericektir hepimize

X