- 10 Mayıs 2020
- 517
- 302
- 33
Bende öyle düşünüyorum canım adet olmaz isem30 günden varsayalım 2 eylül 12 ekim arası 10 gün gecikmiş. 12 Ekimden sonra 22 Kasım ı baz alalım 10 gün gecikmeli diyelim. Sen 22 Kasım da tekrarla bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende öyle düşünüyorum canım adet olmaz isem30 günden varsayalım 2 eylül 12 ekim arası 10 gün gecikmiş. 12 Ekimden sonra 22 Kasım ı baz alalım 10 gün gecikmeli diyelim. Sen 22 Kasım da tekrarla bence
O zaman beklemekten başka bir şeyim kalmadı inşallah tutunduysa bebek onun ağrısı olabilir, vücudunu tanıyan insanlar çok hemen anlıyorlar ben anlayamıyorum mesela tüm belirtiler vardı ama hamile değildim hormonlardan ötürü ben pms çok yoğun geçiriyorum, sen kendini tanıyorsa takip et not et hatta,10 dk sonrasına inanamayın zaten ovu testleri için de bu geçerli mesela. Ağrıların genelde hangi bölgelerde. Mesela ben 15 in de pik oldum ama kasık sancılarım yeni başladı. Bu ne demek oluyor şimdi. Her ay zaten adetten 10 gün önce falan başlar sancılarım ara ara vurur. Yani bil bilsek yaa eve ultrason alıp kendi kendimizi muayene edeceğiz yakında
Balla bende geçen ay kremsi akıntıya kadar hepsi oldu ayrıca 4 gün gecikti ama adet oldum yine deO zaman beklemekten başka bir şeyim kalmadı inşallah tutunduysa bebek onun ağrısı olabilir, vücudunu tanıyan insanlar çok hemen anlıyorlar ben anlayamıyorum mesela tüm belirtiler vardı ama hamile değildim hormonlardan ötürü ben pms çok yoğun geçiriyorum, sen kendini tanıyorsa takip et not et hatta,
Doğru oluyor bende de oluyor belki de hamile kalmak istediğimiz için kendimizi kandırıyoruz of bilemiyorum ne desem kiBalla bende geçen ay kremsi akıntıya kadar hepsi oldu ayrıca 4 gün gecikti ama adet oldum yine de
CAnım hadi hayırlı olsun inşallah, senle batlarımız aynı erken gebelik testi mi yaptırdın sonuç çıkınca yaz bende kendimi zor tutuyorum hastaneye gitmemek için çok muallaktayımÇok sagolun kızlar ınsallah kımyasal falan gecırmem hemen kan verdım ogleden sonra sonuc cıkacak bakalım
İnşallah canım hayırlısıyla kucağına alırsınBenim adete 2-3 gün kala 38 mi ne çıkmıştı 1 hafta sonra kan verdim 706 çıkmıştı. Sonrasındada kese göründü. Pazartesi kalp atışını duyacağız inşallah
Kızlaaar regle 5 gün kaldı. İlk idrarla yaptım. Önce göremedim bi yarım saat geçti baktım kenardan bi gölge gibi görünüyo meğer çubuk kaymış farketmemişim içini açtığımda böyle gördüm. İlk 5 dkda değildi ama bilemiyorum ne kadar doğruuu. Labaquick ultra erken gebelik testi markasıda. Ay bilemedim sizce umutlansam mı fena halde göğüs ağrım var kasıklarımda adet olacakmışım gibi ağrıyor. Orjinal ve filtreli halini paylaşıyorum
Benim de elimde bir tane daha var regl günü yapıcam inşallah koyu çizgiyi görürüzBenimki de dün bunun gibiydi ama ben hiç güvenmedim canım teste. Bu gün tekrarlayamadım eşim dün iş yerinde unutmuş testi. Sanırım en iyisi adeti beklemek.
Benim de elimde bir tane daha var regl günü yapıcam inşallah koyu çizgiyi görürüz
canim H Hafize2511 'in mesajini gordum insallah oyledir senin de.. ama gecen ay benim 3 gun gecikti sonra iki gun kahverengi lekelenme oldu kucuk dugme kadar.. 2 gunluk lekelenmeden sonra regle dondu.. belki gebelik vardi benim de kimyasal oldu hic bilemeyecegim tabi.. testlerim de negatifti bu arada ama yumurtlamam gec olmustu bilemiyorum. insallah vardir gebelik de tamamina erer saglikla haber ver yineKızlar şimdi de hiç bişey gelmiyor ya. Şu yerleşme kanaması dediğiniz şey falan ne zaman oluyor? Öyle bişey mi yaşıyorum acaba? Ama dün sabah erken gebelik testi yapmıştım hiç bişey yoktu negatifti yani. gece inanılmaz bir karın şişliği ile uyandım sonra bi baktım hafif kahvrengi akıntı var. Regl e yordum ama şimdide bakıyorum bu saat oldu hala hiç bişey yok. Var mı böyle bişey yaşayan aranızda?
Benimde bat 24 kasım amiiinİnşallah benim bat 24 kasım. Hayırlısı neyse o olsun inşallah
Tamam canım mutlaka yazarım 3 gun once yıne erken gebelık testı yapmıstım negatıftı bugun gorunce test mı bozuk acaba dıyorum merkla kan sonucunu beklıyorumCAnım hadi hayırlı olsun inşallah, senle batlarımız aynı erken gebelik testi mi yaptırdın sonuç çıkınca yaz bende kendimi zor tutuyorum hastaneye gitmemek için çok muallaktayım
Güzel düşün güzel olsun bayağı belirgin neden bozuk olsun hamilesin sen keyfini çıkar saatler sonra anne olduğunu öğreneceksin rabbim minik mucizeni sana bağışlasın, bende sabırsızlıkla bekliyorum senden gaz alıp giderim belki kendime destekçi arkadaş arıyorum bana git kan ver diyecekTamam canım mutlaka yazarım 3 gun once yıne erken gebelık testı yapmıstım negatıftı bugun gorunce test mı bozuk acaba dıyorum merkla kan sonucunu beklıyorum
Hasta oldum 16 Aralık batArkadaşlar durumlar nasıl?
A Akasya10
19.11.2020 @Ufukkayra
19.11.2020 @ELIF7007
19.11.2020 @Serragul93
19.11.2020
Sanada senin gibi boyle teredutte kalanlarada uzulup buraya icini dokenlerede sabrla bekleyenlerede icinde banada Rabbim tez zamanda hayirli saglikli evlatlar nasip et sin bir damla sudan yaratan Rabbim sizlerinde kucagini doldursun gozu yasli birakmasinnn evlat konusunda imtihan etmesin Rabbime. Inaniyoruz evvelimiz ALLAH ahirimiz ALLAH O"ndan istiyoruz ve O okadar yucedir ki asla vermekten ceknmez hepinize tavsiyem meryem suresi okuyun bol bol tesbihat yapin hacet namazlari kilin ardindan dua edin teheccute kalkin o vakit yapilan dua diyor sasmayan ok gibidir isabet edecegi yeti iyi bilir Seyh Abdulkadir Geylaninin besmele duasini yapin arastirin bugun yapin isteyin Rabbimden O vericektir hepimizeKizlar benim bugün 58.günüm hala yumurtlama da görmedim adette olmadım. Hiç bu kadar geç yumurtlayan duydunuz mu? hasta mi olucam yoksa daha yumurtlama olmadimi oldu da ben mi görmedim bilemiyorum... ovulasyon testide yapıyorum ancak hiç koyuluk görmedim canım çok sıkkın bi tek burda paylaşabiliyorum içimi dökmek istedim biraz... bugün erken gebelik yaptım negatifi gördüm vücudum benimle konuşmuyor heralde hiç bi şey anlamıyorum