Bu durumda olan var miKızlar mrb bat 23 kasım merakla beklyrm size bisey sorcam yeni hamisler aferdersnz ama karnım da sürekli bi gaz hali var böyle bi belirtisi olan var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu durumda olan var miKızlar mrb bat 23 kasım merakla beklyrm size bisey sorcam yeni hamisler aferdersnz ama karnım da sürekli bi gaz hali var böyle bi belirtisi olan var mı
Hahaha inşallah gerçekten hamile kalırsın :) eczaneye giderken direk gebelik testi çıkartıyorlar artık
Benim yumurtlamadan bi kac gün sonra cok olmustu simdi yok bisey sadece bir iki gün sürdüBu durumda olan var mi
MERHABA Canım evet haturladım öyle düşünme olsun bazen çok msj oluyor farkedilmiyor, bende çok ümütlenmek istemiyorum zaten ama senin ikinci fotoda bariz gözüküyor bir çizgi ve senin de bata çok az kaldı demi, inşallah geç döllenme falandır ondan siliktir hayırlı olsun hakkımızdamerhaba canım hatırlarsın belki batlarımız yakın demiştim benim de 23 Kasım ve seninle şuan aynı durumdayım ben de başka bir başlığa attım ama bir iki kişi gördü. diğerleri de sallamadı. senin de çok kişi görmüş yorumlamamış. Bence gölgede olsa var tabi 5 dakika içinde çıktıysa.
bu da benim ki inşallah ikimiz de olumlu hayırlı sonuç alırız.
inşallah. senin de öyle gözüküyor çizgin.doğru diyorsun ümitlenmemek en iyisi galiba ama elde değil hayırlısı AllahtanMERHABA Canım evet haturladım öyle düşünme olsun bazen çok msj oluyor farkedilmiyor, bende çok ümütlenmek istemiyorum zaten ama senin ikinci fotoda bariz gözüküyor bir çizgi ve senin de bata çok az kaldı demi, inşallah geç döllenme falandır ondan siliktir hayırlı olsun hakkımızda
Ovülasyon takibi yaptın mı pik gördün mü sen ben geç yumurtlamadım o yüzden geç döllenme olacaktır benim ki eğer hamile kalırsam,inşallah. senin de öyle gözüküyor çizgin.doğru diyorsun ümitlenmemek en iyisi galiba ama elde değil hayırlısı Allahtan
pes etmek yok o bebek gelecekBende bu saat itibariyle topigimden elendim
folik asidi diyorsan ben içmiyorum canısıArkadaşlar kullandığınız besin takviyelerini regl olduğunuz da da içiyor musunuz yoksa regl bitimi devam mi ediyorsunuz?
ben ovü kullanmıyorum ama akıntı gördüm 5 ve 8 arası. ama ben 35günde olduğum için bu zamanlara denk geliyor zaten geç döllenme değil. şuan bugünle beraber 4 gün var böyle silik olmasını normal bence. sen pik yaptın galibaOvülasyon takibi yaptın mı pik gördün mü sen ben geç yumurtlamadım o yüzden geç döllenme olacaktır benim ki eğer hamile kalırsam,
Benim daha adetim gelmedi bekliyorum. Nasip bakalım...Arkadaşlar durumlar nasıl?
Bende zaten akıntı ve ağrıdan anladım pik olduğunu evde kalan son testi yaptım ve haklı çıktım,inşallah hamileyizdir, bak böyle pik yaptı benimpes etmek yok o bebek gelecek
folik asidi diyorsan ben içmiyorum canısı
ben ovü kullanmıyorum ama akıntı gördüm 5 ve 8 arası. ama ben 35günde olduğum için bu zamanlara denk geliyor zaten geç döllenme değil. şuan bugünle beraber 4 gün var böyle silik olmasını normal bence. sen pik yaptın galiba
inşallah evet pik olmuş daha koyu. inşallah tutmuşturBende zaten akıntı ve ağrıdan anladım pik olduğunu evde kalan son testi yaptım ve haklı çıktım,inşallah hamileyizdir, bak böyle pik yaptı benim
Benim de yumurtlamadan sonra başladı hayrlisi bakalmBenim yumurtlamadan bi kac gün sonra cok olmustu simdi yok bisey sadece bir iki gün sürdü
Benim adete 2-3 gün kala 38 mi ne çıkmıştı 1 hafta sonra kan verdim 706 çıkmıştı. Sonrasındada kese göründü. Pazartesi kalp atışını duyacağız inşallahCanım senin beta kaç göründümü kese
Benim bugün 2295 olmuş
Ah ah inşallah kuzuuinşallah evet pik olmuş daha koyu. inşallah tutmuştur
gözünaydın kuzum çok sevindim git bence kan ver bakalım ne çıkıcak bize de haber ver mutlaka :)Eki Görüntüle 2723581 Kızlar benı ınanamıyorum test poztıf mı bozuk mu dogrumu ne dusuncm grip oldum ılaç ıcıcektım yapım oylesıne dedım erken gebelık testı yaptım daha 24 kasımda bat
gozunaydin canim gebelik var insallah degerlerin de cok guzel gelirEki Görüntüle 2723581 Kızlar benı ınanamıyorum test poztıf mı bozuk mu dogrumu ne dusuncm grip oldum ılaç ıcıcektım yapım oylesıne dedım erken gebelık testı yaptım daha 24 kasımda bat
İnşallah ya belirti olarak sanki göğüslerim ağırlaştı gaz aşırı var birde nedense burnum çok tıkalı böyle burnum tikansin hiç hatırlamıyorum hamileliğe bağlamak istemiyorum amaBence iki üç gün sonra yine yapın gecikme baya olmuş ama geç döllenme olduysa ancak belli olacaktır. Güzel haberlerinizi bekliyoruz.