Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
MERHABA Canım evet haturladım öyle düşünme olsun bazen çok msj oluyor farkedilmiyor, bende çok ümütlenmek istemiyorum zaten ama senin ikinci fotoda bariz gözüküyor bir çizgi ve senin de bata çok az kaldı demi, inşallah geç döllenme falandır ondan siliktir hayırlı olsun hakkımızda

inşallah. senin de öyle gözüküyor çizgin.doğru diyorsun ümitlenmemek en iyisi galiba ama elde değil hayırlısı Allahtan

Bende bu saat itibariyle topigimden elendim
pes etmek yok o bebek gelecek
Arkadaşlar kullandığınız besin takviyelerini regl olduğunuz da da içiyor musunuz yoksa regl bitimi devam mi ediyorsunuz?
folik asidi diyorsan ben içmiyorum canısı
Ovülasyon takibi yaptın mı pik gördün mü sen ben geç yumurtlamadım o yüzden geç döllenme olacaktır benim ki eğer hamile kalırsam,
ben ovü kullanmıyorum ama akıntı gördüm 5 ve 8 arası. ama ben 35günde olduğum için bu zamanlara denk geliyor zaten geç döllenme değil. şuan bugünle beraber 4 gün var böyle silik olmasını normal bence. sen pik yaptın galiba

Bende zaten akıntı ve ağrıdan anladım pik olduğunu evde kalan son testi yaptım ve haklı çıktım,inşallah hamileyizdir, bak böyle pik yaptı benim

Eklentiler

• 5E01B65B-089C-463E-8EA7-AE46818D0F92.jpeg
    163,7 KB · Görüntüleme: 32
Bence iki üç gün sonra yine yapın gecikme baya olmuş ama geç döllenme olduysa ancak belli olacaktır. Güzel haberlerinizi bekliyoruz.
İnşallah ya belirti olarak sanki göğüslerim ağırlaştı gaz aşırı var birde nedense burnum çok tıkalı böyle burnum tikansin hiç hatırlamıyorum hamileliğe bağlamak istemiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…