- 10 Mayıs 2020
- 517
- 302
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya varya 1 buçuk haftadır yaşıyorum sanki göbeğimi içten birisi aşağı çekiyor gibi gerçekten ilk hamileliğimde olmamıştı ama bir tuhaf nasıl anlatayım yaşayan var mı acaba belirti mi bilmiyorum ama yumurtlamadan birkaç gün sonra başladıHamilelik belirtileri de göbek deliği çekilmesi nasıl bişi
İlk defa duyuyorum bende merak ettim.oyle çekilme değil birşey de hissetmiyorum 6 gün gecikme var sanki göbek deligimmiceri kaçmışYa varya 1 buçuk haftadır yaşıyorum sanki göbeğimi içten birisi aşağı çekiyor gibi gerçekten ilk hamileliğimde olmamıştı ama bir tuhaf nasıl anlatayım yaşayan var mı acaba belirti mi bilmiyorum ama yumurtlamadan birkaç gün sonra başladı
Ya bu ay bi de çakşır suyunu mu kullansan?Arkadaşlar kullandığınız besin takviyelerini regl olduğunuz da da içiyor musunuz yoksa regl bitimi devam mi ediyorsunuz?
Göbeğimden kasığıma doğru sağ sol değil ortada sadece aşağı çekiliyor gibi kasılıyor bişe yaparken falan test yaptınız mı sizİlk defa duyuyorum bende merak ettim.oyle çekilme değil birşey de hissetmiyorum 6 gün gecikme var sanki göbek deligimmiceri kaçmış
Göbeğimden kasığıma doğru sağ sol değil ortada sadece aşağı çekiliyor gibi kasılıyor bişe yaparken falan test yaptınız mı siz
gün önce yaptım negatif ti
Değişik canım 4gun önce yaptım.negatifti yukarıdaki mesaj saçma sapan olmuşGöbeğimden kasığıma doğru sağ sol değil ortada sadece aşağı çekiliyor gibi kasılıyor bişe yaparken falan test yaptınız mı siz
valla canım 2. resimde bir hayaletin hayaleti var sanki ama diğerlerinde birşey görmedim ben. En kötü adetine var daha 5 gün sabret bakalım.Çok ağrım vardı az önce test yaptım fazla su içmiştim 10 dakika sonra böyle oldu testim resmen hayaletin de hayaleti çizgi böyle çıkan var mıdır acaba başka, en son 12 ekimde adet gördüm, ovülasyona göre de geç yumurtlayıp 8 kasımda yumurtlama gördüm, tahminen 22 ya da 24 kasım da adet olmam lazım
Valla testlerde bir hareketlilik var sanki hamile olmayan insanlarda saatler sonra dahi çıkmıyormuş çizgi ama 10 dakikadan sonrasına inanmayın deniliyor bilemedim beklicem evet ben ilaç içiyorum korktum bıraktım ağrılarım arttı en çokta ondan öğrenmek istiyorum,valla canım 2. resimde bir hayaletin hayaleti var sanki ama diğerlerinde birşey görmedim ben. En kötü adetine var daha 5 gün sabret bakalım.
bence sen git bir kan ver canım. o kadar gecikmiş çıkması lazım artıkMerhaba newmoon10 canım benim.bat 13 Kasım di henüz adet olmadım 6 gün gecikme gözüküyor 3 gün önce test yapmıştım negatif çıkmıştı tekrar yapmadım yapmaya da korkuyorum eşim öğretmen rabbim.nasip etse ona güzel haber versem ne kadar mutlu olur bir oğlum.var benim.hamdolsun rabbim.ona hayırlı ömür versin geçen gün iki gün oluyor herhalde anne kardeşimi çok beklemedim mi karnında bebek mi var senin dedi aşırı kardes istegi var kaç akşam ağladığını bilirim ne zaman tekrar test yapsam
Pcos var amabence sen git bir kan ver canım. o kadar gecikmiş çıkması lazım artık
Hım anladım canım olsunDeğişik canım 4gun önce yaptım.negatifti yukarıdaki mesaj saçma sapan olmuş
10 dk sonrasına inanamayın zaten ovu testleri için de bu geçerli mesela. Ağrıların genelde hangi bölgelerde. Mesela ben 15 in de pik oldum ama kasık sancılarım yeni başladı. Bu ne demek oluyor şimdi. Her ay zaten adetten 10 gün önce falan başlar sancılarım ara ara vurur. Yani bil bilsek yaa eve ultrason alıp kendi kendimizi muayene edeceğiz yakındaValla testlerde bir hareketlilik var sanki hamile olmayan insanlarda saatler sonra dahi çıkmıyormuş çizgi ama 10 dakikadan sonrasına inanmayın deniliyor bilemedim beklicem evet ben ilaç içiyorum korktum bıraktım ağrılarım arttı en çokta ondan öğrenmek istiyorum,
aaa o zaman durum farklı işte pco varsa hiç bir fikrim yok ne kadar beklemden gerektğinden. En fazla kaç gün gecikir mesela adetin o kadar bekle sendePcos var ama
Bakalım mevlam ne eyler ne eylerse güzel eylerHım anladım canım olsun
Son adetlerim şöyle mesela 2 Eylül 12 Ekim programın son 6 ay veri ortalamasına göre bu ay ki 13 Kasım gosteriyordu işte olmadıaaa o zaman durum farklı işte pco varsa hiç bir fikrim yok ne kadar beklemden gerektğinden. En fazla kaç gün gecikir mesela adetin o kadar bekle sende
Aynen öyle hayırlısı olsunBakalım mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler
30 günden varsayalım 2 eylül 12 ekim arası 10 gün gecikmiş. 12 Ekimden sonra 22 Kasım ı baz alalım 10 gün gecikmeli diyelim. Sen 22 Kasım da tekrarla benceSon adetlerim şöyle mesela 2 Eylül 12 Ekim programın son 6 ay veri ortalamasına göre bu ay ki 13 Kasım gosteriyordu işte olmadı
Canım.ilk oğlumda oldu umrede hamile kaldım.ben eşim e dedim kahverengi akıntı gelince adet oldum ben siz gidin kabeye ben gelemiyorum diye ertesi gün e kadar durdum otelde hiç bişi yok test yaptım negatifti o yüzden adet düşünmüştüm sonra neyse iki gün hiç gelmeyince hemen gusül alıp gittim yine bu kanamadan 5-6 gün sonra testi tekrarladım adetim de 7 gün gecikmisti kopkoyu iki çizgiyi gördüm bekle sende zaten döllenme den sonra yerleşme yerleşmeden sonra beta artmaya başlıyor benim.meslegim.de biyolog mesela beta artıyor ama idrar a gecmesi belki 3 günü buluyor daha test için çok erkenmis geç döllenme geç yerleşme olur bekleKızlar şimdi de hiç bişey gelmiyor ya. Şu yerleşme kanaması dediğiniz şey falan ne zaman oluyor? Öyle bişey mi yaşıyorum acaba? Ama dün sabah erken gebelik testi yapmıştım hiç bişey yoktu negatifti yani. gece inanılmaz bir karın şişliği ile uyandım sonra bi baktım hafif kahvrengi akıntı var. Regl e yordum ama şimdide bakıyorum bu saat oldu hala hiç bişey yok. Var mı böyle bişey yaşayan aranızda?